117

Анонимен

преди 1 година

Това е натярално красива жена. Има някакъв чар в нея,

116

помним, че

преди 1 година

Десислава Атанасова бе председател на парламентарната комисия по разкриване истината за фалирането на КТБ. Сегашният главен прокурор Гешев тогава беше наблюдаващ прокурор по т.нар. дело на века. Дали и през 2015 г. той й се е обаждал чисто институционално и служебно да си споделят това-онова? Защото помним, че заключенията на комисията и съответния доклад с подписа на Атанасова бе обект на множество критики от експерти и юристи най-общо казано за лошо свършена работа.

115

Чичо

преди 1 година

Мария Габриел не е напуснала,изритаха я от ЕП.След като няма да има кабинет на ГЕРБ ,шанса и е калинка в ГЕРБ.

114

Анонимен

преди 1 година

Деса "Умната": Да, аз съм жената, която обслужва главния прокурор. Взаимно се търсим!

113

jimmy

преди 1 година

въййй и булгаро масончитата ченгенца също се карат:))) това не е много братско:)

112

до 105

преди 1 година

Абе,проста ,ама п..ка.Без тях не може.А както виждам Деса е поддържана жена.Кой знае какви сметки има в Панама и на Каймановите острови.Тя да ме осинови,пък нека е проста.На такива издържам цял живот.Ако иска и яхта да ми купи.Няма да се обидя!

111

Ждреб

преди 1 година

Ако боко си беше подал оставката на протестите, нямаше да се стигне до тук. Даже сигурно вече щеше да си е излежал присъдата и да е на свобода и да се кандидатира за президент.

110

:)

преди 1 година

Деса и каскета заедно нямат един мозък :) Само признанието, че са приятели и се информират един друг за разни неща за какво говори :):):)

109

ГЕРБ СЕ РАЗПАДА?

преди 1 година

РАЗПАДА ЛИ СЕ ГЕРБ? ЩЕ ОЦЕЛЕЕ ЛИ ДО КРАЯ НА ДРУГАТА СЕДМИЦА?

108

Какви приятели са

преди 1 година

Приятели по интереси ли? Тези орташки приятелства са много крехки и обикновено бързо се разпадат.

107

Приятелски Разговор

преди 1 година

Приятел 1: "Приятелю здравей! Много се радвам да те чуя" Приятел 2: "Здравей приятелко, как си? С какво мога да бъда полезен, имаш нужда от приятелски жест?" П1: "Да приятелю, абе тоя Мишо Дирята ми се обадИ, пуснали са едно дело срещу палата ми в Дулово, дето купих за 50 бона - доста над пазарната цена" П2: "Не го мисли приятелко, веднага слагаме делото на трупчета. Има ли някакъв друг начин, по който мога да се отнеса приятелно към теб?" П1: "Не, това е приятел. Мерси, ше почерпя, нали знае'ш"

106

Край

преди 1 година

Какво нещо е това "приятел на главния прокурор". Какви права има и може ли да се разследва, да се съди и да влиза в затвора. Прокурор приятели не може да има. А ГЛАВЕН прокурор пък даже никакви.

105

Анонимен

преди 1 година

Тази за да заличи далаверите си за милиони и злоупотребата с власт дори се разведе. Не е по-долу от онзи дето не ще да признае дъщеря си и се чуди къде да я скрие заедно с майката й, разбира се, с парите заграбени от овчедушния народ.

104

Анонимен

преди 1 година

зад гърба на Бойко се спасяваш и кофтиш а?

103

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ се прегрупираха след шока и днес са пратили партийните си функционери по всички медии.

102

Анонимен

преди 1 година

охооо,и тебе ли те е спасявал от КОНПИ?

101

Край

преди 1 година

ИЛИ Велико народно събрание при мажоритарни избори в 2 тура и Учередяваме държавата наново ИЛИ да дойде някой да ни освободи от тази "държава". Мафията е овладяла всичко в нея - самата ни държава е мафиотско образование.

100

Край

преди 1 година

"отношенията ни са институционални" Деси била институция моля ти се. "Тежката артилерия на ГЕРБ".

99

Эръпшъна

преди 1 година

"Гешев се обади на мен"?Прекресен словоред.А утре е матурата.Иначе е една отлично поддържана жена.По всички точки бие землячката си Цонева от Отвореното общество.

98

Анонимен

преди 1 година

Оная П беше от Кърджали, тая е от Дулово ама пак си остава просто/а П - ка