30

Анонимен

преди 1 година

До 36 "България Приключи с изпращането на оръжие за Украйна!" - не е приключила. 90% СТЕ неграмотните про'с'таци гласували да се пращат и оръжия, и войници. Дано по-скоро ВИ пратят!

29

Анонимен

преди 1 година

"България да използва определена сума от няколкостотин милиона долара за покупка на американско военно оборудване при определени условия - ако ние предоставим на Украйна стара съветска техника" - 90% СТЕ про'с'таците гласували да слугуваТЕ на ЕС и НАТО. Защо ревете сега срещу плащането на тези милиони? Колко от ВАС, про'с'таците дадохТЕ по 1000лв.?

28

Мирчев

преди 1 година

От родното му село крушари му испращст редовно - яйца , пилета , пуйка - борбата за демокрация иска много рана

27

Анонимен

преди 1 година

На 23 миналият месец,българските граждани изразиха открито позицията си.Твърдо НЕ,на изпращането на оръжие за Украйна от българска страна! Пълен Неутралитет в тази война! Какво не разбра това плоско и дебело момченце "Мирчев"??? Ами при бъдещи избори,а те се очертават вече,ами ще го разберете бре "Северно атлантици"! И не разбрахте,че тук е България и си държим,на нашето Черно море!-:)))

26

Анонимен

преди 1 година

България Приключи с изпращането на оръжие за Украйна! Американофилите е крайно време да го разберат това! Точно за това Киро беше свален от власт! Точно за това,няма да Имаме скоро правителство! И точно за това,Не се допуска до властта в 5 то народно събрание ГЕРБ! Че ГЕРБ приключи с властта е ясно! Но при нови избори и ПП и ДБ ще последват участта на ГЕРБ! Никой Българин,не е Упълномощавал Никого от Властта до сега,Да изпраща Оръжие в Украйна! Всички действия са би СВОЕВОЛИЕ!!!-:(((

25

При това положение

преди 1 година

Защо давате възможност служебният кабинетна Радев да се вихри поне още половин година!? Сега е момента в който да докажете, че сте десни, като подкрепите кабинет на Габриел! Всички останало е дрънкане и скрита политическа зависимост!

24

Анонимен

преди 1 година

270 милиона $ е нищо и стигат само за да купи бг само компютри и 10 прозорци, които след 2-3 г. ще остареят и се бракуват. Но ракетите и самолетите са милиярди $. Съвецката техника е в изобилие и нямаме друга.

23

Анонимен

преди 1 година

До 27Такова нещо няма, това е фейк////Фейк е за русофилите, иначе спокойно може да се провери в нета срещу колко $ Словакия отстъпи МиГовете си на Украйна.

22

анонимен

преди 1 година

Стоянов е прав. Имаме модерно западно въоръжение, като например нарисуваните F-16 или радевите Грипени, които пръшасват в някой хангар. Абе опасно е то да те управляват хора с левичарско мислене.

21

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА, А ФАШИСТА МИРЧЕВ МИСЛИ ЗА ОРЪЖИЕ ЗА УКРАИНА, ПРОСТО БЪЛГАРСКИ ПРЕДАТЕЛ

20

да

преди 1 година

До 23,Такова нещо няма, това е фейк.

19

Анонимен

преди 1 година

Ми ако има желаещи и толкова мислещи за Украйна да ходят на фронта ,още нямаме бюджет ,но Украйна ли е толкова важна

18

пак

преди 1 година

Глупости

17

Анонимен

преди 1 година

Словакия дари на Украйна 13 МиГ-29 в замяна получава от НАТО 900млн.$.Нашите бракми пък след година - две ще отидат за скрап.

16

Анонимен

преди 1 година

Стоянов пък отговаря, че страната ни "няма остарели съветски оръжия/////Брей, всички са от миналата годин внос от СССР.

15

мнение

преди 1 година

Мирчев, ти си нашето копие, нашето оръжие срещу Путин и Русия! Редно е да те пратим теб на фронта и да покажеш какво можеш....

14

Анонимен

преди 1 година

В България със сигурност има съветски железа които са напълно излишни...

13

Анонимен

преди 1 година

Ти ми подари стария си Голф, а в замяна ще може да си купиш чисто нов Мерцедес.

12

Анонимен

преди 1 година

То все едно да ти кажа, че може да си купиш кола от мен само ако преди това ми подариш сегашната си кола :))) Голема оферта, брат!

11

Анонимен

преди 1 година

Тоест България подарява на Украйна собственото си въоражение, в замяна на което получава разрешение да закупи за няколкостотин милиона ново въоражение от САЩ?? Ей на това му казвам успешен бизнес план.