141

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 1 година

До blitzkrieg Бъркаш "приятелю"! С милярдите рупии Раша копува електроника за ракетите си с която трепе НАТОвските мекерета 'В ПО СВЕТА И УКРАЙНА".С тях копува и дялово участие в съвместните им производства във военни, корабостроителни, енергетични, химикопрозводствени и други съвместни корпорации! Така че СПОКО, важното е да има пари за харчене!

140

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 1 година

До АлексЗнам че ще те заболи, но плащанията на петрола спрямо Роснефт на 100% е в руски банки, като 85 % е в рубли, юани, и драхми! От останалите 15% само 8% са в западна валута!Тъй че не бери грижа за Раша, а си мисли за 2024г. кога спира вноса за България!

139

Бати

преди 1 година

Руския петрол е наи калоричен затова се търси навсякъде.Наи много бензин и дизел се получава от него.

138

Алекс

преди 1 година

Чудесно, все така да продължават. И повече да изнасят даже. Петрола ще евтинее, малката надценка която имаха ще замине от усложнената логистика, че и парите за тоя петрол им седят в чужди банки. Интересно ми е Роснефт като отчете загуби вместо печалби как ще скърпят бюджета...

137

Анонимен

преди 1 година

До hahahaahah - оня ден казаха, ша го превземат до два дни!

136

Дедо Гочо

преди 1 година

Южна африка преработи най- много суров петрол в годините когато имаше ембарго . В Дърбан корабите чакаха ред по 20 дни . Иран и Ирак напълниха касичката за 10 години напред . Схемата е стара и отработена

135

Ъхъ !

преди 1 година

Хе,хе ! Санкции, санкции , а то било подпомагане . Ами ще им пръднем на израстъците на руснаците - те си имат енергоносители , имат си могъщество, няма как да ги "оправим" !

134

Ще ви видим тогава

преди 1 година

Що за *** има в този сайт които се опитват да правят сметка на Путин.Докато тук се чака държавата на 12 юни да обяви фалит и хората да не получатзаплатите и пенсиите си. Тогава ще ги видя тези писдосьi които стоят по цял денпред компютрите си и пишат словесни глупости и небивалици, как родителите им/които са на заплата/, ще им слагат сандвичи и количка на масата !

133

Бай Иван

преди 1 година

Вчера към пристанище Росенец отиваше един голям празен танкер ,какво ли ще товари и за къде?

132

blitzkrieg

преди 1 година

Петролните приоди на Московия растат в индийски рупии които Лавров се чуди какво да ги прави. Москва имат десетки милиарди рупии в индийски банки от петрол и могат да си купят нещо от Индия - например куркума.

131

hahahaahah

преди 1 година

а нещо за превзтия Бахмут от рашунгерите?

130

:))))

преди 1 година

До 174 абе *** На руска печка се спи много хубаво!Спал съм и знам!Това не е да си спреш парното,щото не можеш демократично да го плащаш!

129

Анонимен

преди 1 година

Играчите и от изток и от запад правят пари, а неудачниците драскат по форумите и си сменят пола през ден

128

Анонимен

преди 1 година

колкото повече санкции , по-добре за русия. затова трябва да продължават до дупка.

127

Анонимен

преди 1 година

а българските приходи как са на година - по няколко милиарда дълг към любими я ви краваршингтон па и минаха 6 години като изръсихте милиардите за хвърчилата и нищо

126

Анонимен

преди 1 година

Редно е русофилите да се запътят и да колабират в мечтаната от тях масковия!!!

125

Анонимен

преди 1 година

А пък Нела друго разправя. Върви ги разбери - новинари.

124

Анонимен

преди 1 година

Някоихора жестоко поразени от западната пропаганда, още не са разбрали, че западът наложи санкции на себе си, не на Русия.

123

Хахаха

преди 1 година

За русофилите масковия е рай...само че когато си живеят на Запад!!!

122

кратко и ясно

преди 1 година

кога растът ? закой период ? спрямо какво ? в каква валута рупий тиглици ? за сметка на по високи данаци а и официално москва не дава от месеци никаква статистика само агит брушура .....по сериозно и си оволнете мисирката написала това нещо второкласник ще вкара по голямо съдържание и по добър анализ