31

Анонимен

преди 1 година

Мафията и парите не знаят законови пречки. Приятелствата са над закона. Нищо няма да се промени. Гешев нека сега си каже всичко за тези, сегашните, а по-следващите мафиоти-приятели - по-нататък ще ги разследваме. Ако избираме Боко Истината, ще получаваме от същото.

30

Анонимен

преди 1 година

Значи всеки месец може да има нов главен прокурор, нали?

29

Анонимен

преди 1 година

Щом става, според Зарков, контрола на ГП може да бъде уреден в закон, защо трябва да се пипа конституцията, за което настояват от Доносническа българия! Е има и друг вариант - Зарков е толкова юрист, колкото и кандидатката за президент Луна!

28

Сатир

преди 1 година

Познат ли ви е израза "*** но упорит" Да благодарим на Зарковчето че ни го припомни, да благодарим гербестан че ни показа мека китка и гъвкав кръст, да благодарим че сме живи все още.

27

Анонимен

преди 1 година

Погреби руснак, скопи русофил, разчекни русофилка! Во имя отца, и сина, и светого духхаа! Амин!

26

АнонимеН

преди 1 година

НАЙ-ДОБРЕ Е РЕШЕНИЕТО ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ ДА СЕ ВЗИМА С 5 ГЛАСА :D ДА БЪДЕ ПРОВЕРЯВАН ДОБРЕ :D НО ЩОМ МОЖЕ ДА СЕ СМЕНЯ ВСЕКИ ДЕН ТОВА ЗНАЧИ , ЧЕ ЩЕ Е ИЗЦЯЛО ПОДЧИНЕН НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ :D ВМЕСТО ТИЯ ГЛУПОСТИ Е ПО-УМНО МАНДАТА МУ ДА СЕ НАМАЛИ НА 4 ГОДИНИ ВМЕСТО ДА МОЖЕ ДА СЕ СМЕНЯЛ И С 5 ГЛАСА ;D И ТОВА ТРЯБВА ДА СА КОНСТИТУЦИОННИ ВЪПРОСИ КОЕТО ИЗИСКВА МНОЗИНСТВО ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 121 ДЕПУТАНИ ГЛАСУВАЛИ

25

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!

24

Анонимен

преди 1 година

Ае кво са занимавете с глупости ве, няма бюджет, след 20 дни може д аняма пари за пенсии и заплати ве, гласувайте бюджета и се разпускайте

23

Анонимен

преди 1 година

И на следващите избори след 2-3 месеца всички партии в канала.

22

Така че смело

преди 1 година

Пернишки мафиоти-слухари твърдят, че срещу Гешев има над 1500 сигнала, жалби и дела повечето от които в момента са на "трупчета" !

21

:)

преди 1 година

До Анонимен 20 Че те никога не са си отивали :) Последното театро на каскета беше изпълнено с такива случки :) А и той, самият, си е такъв :) Учил в Симеоново, факултет ДС :)

20

Миролюб Бенатов

преди 1 година

Гешев е пътник , както и шАфьора на самальота !

19

Майора

преди 1 година

Жалко Крум Кацамунски и останали фепутати , видни юристи по конституционно право ви казаха , че закона противоречи на Кнституцията и не може съдия да стане прокурор да разследва и после пак да стане съдия , но едно си баба знае , едно си баба бае! Но когато КС го отмени , тогава ще разберете , но ще е късно , олигархията постигна своето!

18

Анонимен

преди 1 година

Важното е да има раздаване на пари без конкурси за да има ресто в чекмеджетата . Кво ти пука за закона след като и евроге.йския съюз е в схемата . Нали той отпускаше 12 години пари без конкурси . Кражбата до като сме в ЕС няма да спре .

17

Анонимен

преди 1 година

Абе то е ясно, я връщайте ДС агентите и доносниците чиста работа, явно така са свикнали т. нар. наши 'елити'

16

Българска работа

преди 1 година

Сложили прокурор до прокурора над прокурора,до прокурора,връз прокурора пари,пари,париии работа йок магарето ги не пърди тез пари

15

Анонимен

преди 1 година

Всички тези промени са противоконституционни.

14

Ежко

преди 1 година

От сега до личи, че промените са глупави, половинчати и ялови.Също като ЗПКОНПИ.Един лев я приберат, но 10 похарчват...

13

eдин

преди 1 година

Пак нова длъжност и пак още един чиновник на нашите пари.Наистина трябва да има контрол върху гл. прокурор но съм сигурен че така няма да стане.Просто цялата правосъдна система е толкова пропита от корупция че...единия корумпиран щял да следи другия корумпиран.Как да стане?Не е ли по добре контрола да е в нас?Примерно на 3-4месеца гл прокурор казва в парламента защо делото не се движи.И ако не може да се аргументира-веднага гласуваме и го сменяме.Бързо и лесно

12

пришълецът

преди 1 година

Стигнахте ли до заветният си ден, с*ляци?:)))