51

todor

преди 1 година

На такива ***,да се пребира колата за 6м,а тариката да положи труд 3м.към чистотата под кметски контрол!!!

50

Анонимен

преди 1 година

Ако той е снимал и карал, акт и за него. Това не е холиууд студио, а път. Чета и не вярвам на очите си. 12 годишно не може да седи в скута на водач, днешните 12 годишни са почти колкото възрастни. С големи джо лани и, ако ти седнат, ще те разма жат. Тогава заглавието не е вярно.

49

Справедливост

преди 1 година

Като гледам преобладаващите коментари, не мога да повярвам в каква *** живеем.

48

Анонимен

преди 1 година

Евала Свилене стана известен и осмисли нещастния си живот

47

Иван

преди 1 година

Големи моралисти сте всички тук и особено този който се е обадил. Нищо особено не се е случило, със сигурност бащата е внимавал и детето си е седяло просто. Голяма част от нас също сме го правили като бяхме деца и сме карали в скутовоете на бащите си, но преди години това не беше проблем... но сега вече всичко еголяма драма и страшно престъпление и заради хора като вас живота става все по и по -сив и ресктриктивен. Радвайте се да живеете от забрана в забрана и всяка малка радост да ви бъде отнет

46

Анонимен

преди 1 година

ДА КАРА АКО ЩЕ И С 350. ПРОБЛЕМЪТ СИ Е НЕГОВ. А ТОЗИ СНИМАЧ С КАКВА СКОРОСТ Е КАРАЛ КОГАТО ИЗПРЕВАРВА КОЛА УПРАВЛЯВАНА ОТ 12 ГОДИШЕН, ДВИЖЕЩА СЕ СЪС 120,А СПОРЕД ТВЪДЕНИЯТА НА СНИМАЧА 140 КМ/Ч. Я НИ СВЕТНЕТЕ ИМА ЛИ СЪСТАВЕН НА СНИМАЧА АКТ!!!...

45

Анонимен

преди 1 година

Шофьорът не кара а детето. Шофьорът мастурбира :D

44

Анонимен

преди 1 година

*** в полицейската държава. държавата ли искате да ви гледа децата? държавата е мащеха!

43

оправете заглавието

преди 1 година

Шофьор кара със 120 км в час по "Тракия"

42

Анонимен

преди 1 година

утре глоба за разхождане детето в парка - 5000 лв както беше по гербаво време 2020

41

Анонимен

преди 1 година

За Бога Съселяни, не карайте с колкото е по закон да не ви снимат емоционални доносници и да изгорите за спазване на закона!

40

Анонимен

преди 1 година

мисирките сега да кажат колко е ограничението на магистралата

39

Анонимен

преди 1 година

'през цялото време се опитваше да убеди полицаите, че не е карал със 140 км/час, а със 120, което е било нормално. Свалиха номерата на колата, направиха акт на 12-годишното' --- ко е нередното освен полицейщината?

38

Анонимен

преди 1 година

Това са безхаберници които не ги е грижа за собствените им деца а какво да очакваме от такива да пазят околните на пътя Те явно са безсмъртни и не им пука

37

Доко

преди 1 година

Имаше един такъв случай миналата година - по същия начин мъж возеше 6 годишното си дете в скута си. За беля обаче, губи управление, катастрофира и уби детето си, размазано между тялото му и волана. Ей затова не трябва да се возия двама на едно място в автомобил. Независимо от възрастта им.

36

Бърз и яростен

преди 1 година

Сигурно се е прибирал от протест срещу войната по пътищата!

35

Анонимен

преди 1 година

Не е истина какви *** обитават този форум и ръсят щедро тъпотията си

34

Анонимен

преди 1 година

Статията е написана изключително лошо. Като от човек чиито спомени се ресетват на всеки 3 минути и в същото време се е опитал(а) да събере лошо поднесена и несъвпадаща информация без опит да я представи еднозначно и разбираемо.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 - Да си плати за пpocтoтuятa казваш, но ако е от онези, които са вечно безработни, социално слаби и живеят на гърба на данъкоплатците? Крайно време е да бъде върната мярката принудителен труд за определени индивиди. По друг начин не можеш да ги накараш да се издължат или да осигурят издръжка на децата си.

32

Анонимен

преди 1 година

На въпросния шофьор трябва да му отнемат не само книжката, но също така и детето, и колата. Детето е в опасност при него, а освен това с всеки изминал ден придобива все по-вредни навици, виждайки такъв пример пред очите си. Да притежава автомобил за такъв мъж е противопоказно, защото той си го кара и без книжка и така става опасен и за околните, и за самия себе си. Редно е да му се забрани занапред да притежава автомобил. Законът може и да бъде променен в този смисъл.