178

Господ

преди 1 година

Буци иска да е кат Фашиста Мицотакис , Ей *** нали немаше да има правителство ако не е 1я мандат а сега кво стана бе , от Козяк инструктираха Гешев да ти прави сечено и ти веднага се наведе и го Пое на промянаджиите сега скимтиш като вдовица за . Козяк се изхвърли хубаво на лицето и на другите слагачи какви беха Леля *** и Славчо гологлаво . Трагедия сте всички в резервата Копейката хубаво се гаври с вас . *** ше даде мандат на Мутри вън и Канадските лъжци.

177

Анонимен

преди 1 година

всичко е една лъжа в тази псевдо държава

176

Анонимен

преди 1 година

Бибитко ако се чуе какви ги говори ще умре от смех.

175

Анонимен

преди 1 година

Крепят м*дете на евроатлантизма.

174

Анонимен

преди 1 година

Ех тези американци. Въртят ви, както си искат. Хем разделение, хем обединение, че вече са във война и им трябваме

173

Анонимен

преди 1 година

Бойко не разбира,че го сготвиха.В илюзия е.Край с партията му.

172

Анонимен

преди 1 година

Очаквам Бучко Банкянски да получи честитка от прокуратурата за 72ч арест на първо време а после каквото сабя покаже. Този арест няма да е като аматьорската изцепка на Дамаджан. На Бучко ще му се стъжни. Ще изкарат и торбите с пари на Авиоотряд 28 заминали за Ливан. Ще боли.

171

Анонимен

преди 1 година

От българско, по-българско:)))!

170

Анонимен

преди 1 година

Борисов отдавна даваше сигнали, че е готов на всякакви компромиси с пп/ дб. И го постигна, бавно, постепенно търпеливо. Явно това му е жизнено важно, за да предаде своите избиратели. Опитен котарак, държи мишлетата в лапичките си и си играе по своите правила.

169

Анонимен

преди 1 година

Имах един пост в два реда. Ставаше дума за Чекмеджан и това КОЙ дърпа конците на Каскета. Изтрили са го. Браво!! С това потвърдихте едно обосновано предположение накъде се е запътил Боко и КОЙ ще го прати там. Всъщност, искрено се съмнявам че Чекмеджан схваща какво забърка и какво го чака.

168

Иванчо

преди 1 година

Вица с Иванчо,Води госпожата класа в свинеферма и гледат малките прасенца.Едно пасенце се качило върху друго игочука.Иванчо пита,, Госпожо, какво правят тези прасенца,,.Госпожата отговаря,,Ми едно прасенце си убило крачето и другото му помага.Иванчо,, Я гледей ти , то му помага, а то гоичука. А Бойко кой е.

167

Анонимен

преди 1 година

Бойко направи безподобен компромис угоди на кирчовци.Обяснението беше, че го прави в името на България/на държавата.Можеше да каже, че го прави в името на Народа.Но не го каза.Народа пак изпадна някъде.Правилно той е опасен свидетел.Има и Памет все някога може да ти припомни едно или друго.А България как ще ти държи сметка тя?За Народа може всичко да се каже даже, че е недостоен за усилията на Властниците си.Тогава и държавата на ротация-9м.на едната мафия и 9 на другата.

166

Анонимен

преди 1 година

Протеста от 2020 първоначално беше спонтанен после се внедриха, така наречените умно красиви от преДай България, които са най-твърдото ядро на статуковото и авери на Баце още от времето на реформаторите и хората им повярваха за пореден път. Дългоочаквана от десетилетия, лелеяна и бленувана мечта на българите: Мутри вън от държавните институции и долу ръцете от съдбата на България за съжаление беше предадена именно от тези фалшиви политици изпълняващи указанията на статуковото

165

ПроСоТо

преди 1 година

за тези,които твърдят ,че "Бориссофф е най-адаптивния политик"..:-Драги мои,прощавам ви,че наричате лицето Боко М. Борисоф "политик",но АДАПТИВНИ са САМО ХАМЕЛЕОНИТЕ !!!..Това същество просто се опитва да отложи позорния си край..

164

Анонимен

преди 1 година

Много правилно казано от г-н Гешев! Политически *** са половината от тея в парламента. На никой не му пука за хората за народа за заплати пенсии за държавата като страна. И разни спортисчета клатещи глави не можещи да мислят и говорят какво правят там? Докато ние хората учили Държавна администрация не можем да работим по професията си защото места са заети от връзкари! Това е в БЪЛГАРИЯ. А всички вие сте отговорни ЩОТО СЕДИТЕ И МЪЛЧИТЕ И ВИ КОНТРОЛИРАТ И ВЛИЯЯТ НА ЖИВОТ чрез теле интернет

163

Анонимен

преди 1 година

Е как да няма коалиция, след като ще се въртите на кормилото на държавата и ще си подкрепяте предложенията? Този трагикомичен цирк който разигравате с ротациите не може да заблуди никого.

162

В.

преди 1 година

Май замествате Конституцията с договорка между две малцинства.

161

а ся де

преди 1 година

кой на кого шъ прави ана лингус ? Кокорчо е ясен , *** Киртака ще трябвада развърже езичето . Честито на избирателите и на промянаЖиите и на гербаЖиите ! Тез господа ви се из хо ди хана сурата

160

ПроСоТо

преди 1 година

че той Боко "отсече" и това:..-"Не съм любовник на моделката,само спахме в едно легло "..

159

Деляне Изгоре Деляне

преди 1 година

ще те хвърлят сега на кучетата...