269

Само двама ранени

преди 10 месеца

, а другите не са ранени - мъртви са.

268

Веселяк

преди 10 месеца

Пишат,че след случката в Белгород, бункерния дедо е отворил куфарчето и начертал нова кафява линия,която не бива да се пресича :)

267

Веселяк

преди 10 месеца

Вчера в Брянск запалиха завод изпълняващ военни поръчки за оптика. За половин час изгоря всичко. Един вчера ми се смя - пожара не бил голям. Ама гасен от 5 екипа и огромен облак дим. Чао на артилерията и танковите оръдия. Както си пазят границата,така си пазят и военните заводи

266

Капитанът

преди 10 месеца

До 264: скоро ще разбереш.

265

Веселяк - оригинал

преди 10 месеца

Несретниците толкова са изпаднали,че даже ник не могат да си измислят. То какво друго да очакваш от хора с iq на ниво параша. Защо не включиха самолети в сражението? Защото украинците ги плющят като семки близо до границата.Могучая и безаналогова се превърна в посмешище

264

Направиха Русия

преди 10 месеца

за Смях.....Очакваме ЛИЛИПУТИН ВЕЛИКИ да се изкаже колко полка са атакували

263

Анонимен

преди 10 месеца

За няколко селфита и демонстрация на не знам си какво оставиха една редица трупове, унищожена и пленена техника. Мерси, че ни накархте да видим колко сте гламави.

262

Веселяк

преди 10 месеца

"Бойците" все разбиват Россия а украна все става по малка на картата бухахахаха

261

,до 293

преди 10 месеца

Стига дрънка глупости..това да не ти е 200м граница...и в любимата ти Хамерика мексиканците минават границата без проблем...но за разлика от там в при преминаване на руската ще те застрелят...Иначе гоулеми герои минали границата и нападнали село...да отиват на фронта ето настъплението започна

260

Веселяк

преди 10 месеца

Обърнете внимание на думите му: "купих го в магазина". Това е директна препратка за руснаци с бтр-и в Донбас след 2014г. И те така си ги бяха "купили в военторга". На практика,здраво бъзикат руснята. И показват,че границата е слабоохранявана,защото 95% от руската армия е на юг,превземайки Бахмут.

259

Батьо Зеленския

преди 10 месеца

Всички диверсанти са били избити.Не е останал никой от н..ацисти.те да разказва каквото и да било.

258

Смахнатия Дедо

преди 10 месеца

В Кремъл скоро ще легне до Ленин и Сталин.

257

Веселяк

преди 10 месеца

Сега вече прелитат дронове. Един чак до Кремъл стигна. Въоръжени групи си преминават като за добър ден.Пътищата в областта бяха задръстени от бягащи цивилни. Руснаци псуват губернатора си,защото не могат да отворят бомбоубежищата. Самият губернатор докладва,че врагът е унищожен,но съветва хората да не се връщат. ЦИРК!!

256

Веселяк

преди 10 месеца

Когато украинци минаха за пръв път границата,имаше съвет за безопасност,първи места в новините..Сега цяла въоръжена рота премина границата и...пълна смехория: дедо разглежда карта от 17 век.

255

АКО ВЯРВАШ

преди 10 месеца

В съществуването на Укро нацисти значи си с IQ между 70 и 80.

254

Анонимен

преди 10 месеца

Партизанска му работа - следв атака на мандри и колиби. Стига в обсег на 500 км да няма войска. Пладнешки разбойници. Тормозят само мирно население - за толкоз им стига акълът.

253

АнонимеН

преди 10 месеца

ПОКАЗАХТЕ , ЧЕ СТЕ СЛАБИ В КИЕВ ТОВА ПОКАЗАХТЕ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ! ЗАЩОТО ПОДОБНА АТАКА СЕ ПРАВИ СЛЕД ПОБЕДА, А НЕ СЛЕД ЗАГУБА

252

КЪДЕ Е

преди 10 месеца

корабля Масква???

251

Анонимен

преди 10 месеца

Абе видяхме ги тия бандеровци.Бягат по бързо и от Юсеин Болт.

250

Хе Хееееееееееее

преди 10 месеца

До До 272 РАША Спри да гледаш Первий канал че ще за.тъ..ееш още повече...