36

Паню Баирски

преди 1 година

Наистина няма значение, важното е руските убийци да бъдат поставенина колене!

35

ББ

преди 1 година

при конфликт с НАТО...г-н гьОбелс няма да има време да си намери чехлите,ядрените ви тенекета са като..."мощните"ви лади,загубили сте връзка с реалноста и обричате децата си...примитивно и безбожно поведение!!!вашето е грях!!!

34

Факти

преди 1 година

Още преди да се е случило събитието, от Кремъл знаят кой стои зад него! Само за Политковская и подобни случай им трябваха 15 години, ама за другите - веднага!

33

дедо Груйо

преди 1 година

Кой кого щади? Нато гали Русия с перце. При един конфликт Русия изчезва за 3 часа пич.

32

Анонимен

преди 1 година

Айде стига сте ги щадили и да приключва

31

Анонимен

преди 1 година

Още една рушистка черноморска черупка даде фира! Слава на Украйна, слава на героите от украинската армия!!!!!

30

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Тея откриха топлата вода. Ако беше Вашингтон, нямаше да ги има, за да го коментират.

29

Анонимен

преди 1 година

До 23апротив русите са наречени по името на река Рос която тече близо до киев!...ама,четете бе, хора!////Да, бе! Теория1: Името Рос е на варяжко племе, още повече че финландците векове наричат швеция, роси.Теория 2:През В северното черноморие е имало сарматско-аланско племе роси, за него пишат още през 6 век. Името му се предава върху Киевска Рус.

28

Историк

преди 1 година

До 26. Ей такива "историци" като теб аз ми пуснали с олигоффренските си разсъждения. То ако вземем всеки път да се връщаме към някаква минала ситуация целият свят ще принадлежи на неандерталците. Глу.пак.

27

Империя на злото

преди 1 година

Да бе, знаем го вашето мнение. Според вас Киев стои и зад смъртта на Тина Търнър.

26

Нищо ново

преди 1 година

Това, че Зеленски л'ъже на поразия не е нещо ново. Не му е за пръв път.

25

Анонимен

преди 1 година

А не вземи и прочети там има една Киевска Рус и Украйна значи покрайнини и Крим е руски и има кримска война с Турция е Турция не са пибедители и в Крим е Ливадия лятната резиденция на руското императорско семейство което Европа затриха изпращайки им Ленин

24

Анонимен

преди 1 година

Айде действайте че му писна от украинци

23

Анонимен

преди 1 година

Най- ме кефят коментатори като АнонимеН. От години пише и си вярва, че нещо разбира. Друг подобен, само за сравнение, щото е същия "експерт" пише по теми за бокс. И накрая, като го притиснаха фактите - "Ела да видиш в склада, в който работя, какви тренировки правя! " :) Склададжия, мести щайгите с домати, нито образование, нито спортна кариера, ама на клавиатурата - "експерт" по бокс. Като нашия АнонимеН. :) Много ме кефят такива. :)

22

до 21

преди 1 година

напротив русите са наречени по името на река Рос която тече близо до киев!...ама,четете бе, хора!

21

Анонимен

преди 1 година

До 18аква суверенна държава бе, заблуден? - всичко там са руски земи от памтивека, а племе укри въобще не е съществувало////Както и не е имало славянско племе руси.До 18 век днешна Русия се казвала Московия, населението й, московити.

20

Анонимен

преди 1 година

АнонимеН, напиши първо 100 пъти "Великобритания излезе от ЕС!!!" и тогава се прави на компетентен! :)) Много добре си спомням как се заяждаше месеци наред с всички, които оспорваха"компетентното" ти мнение, че Великобритания НИКОГА АМА НИКОГА! няма сама да излезе от ЕС! После млъкна като... е, на хората им е ясно като какво! :)))

19

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

И Киев знаеше още в началото, че зад атаката срещу родилния дом в Мариупол стои Кремъл... - и не само той...

18

до 11

преди 1 година

каква суверенна държава бе, заблуден? - всичко там са руски земи от памтивека, а племе укри въобще не е съществувало на земята! прочети малко история, не дрънкай глупости - зеления плъх е продал една трета от тия земи на запада, затова те врякат лъжи и го тъпчат с оръжие.....но батюшката путин никога няма да даде руската земя!

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, Москва стреляла по военни обекти, аре бе колко болници, театри, университети и така нататък бомбардираха, я виж на какво прилича Мариопол, Бахмут....