16

Анонимен

преди 1 година

Това за съжаление не решава проблемите.

15

Анонимен

преди 1 година

Геша откраде трабанчето на соломона

14

Нормални

преди 1 година

нема на какво ви научат чичо мраз дечица мошеници откачалки

13

дедо мраз и снежанка

преди 1 година

много са като нейното име всики се казват като нея и всички ги ползват ялови изказвания секс с малолетни

12

Нормални

преди 1 година

готова баба ромка с нейния червен *** или от ползуване на бабата отсрамихме се пред света с не я помага жената и го вкарват и за нормална минава браво гордеем се с ромските жрици

11

Анонимен

преди 1 година

Оставиха си голяма възможност за манипулации и саморазправа, на случаен принцип...

10

Така е ..

преди 1 година

До няма време! 6 ВСС няма да гласува отстраняване на Гешев. Да не са лу-ди. Няма да си нарушат статуквото на недосегаеми.

9

1989-БЪЛГАРИЯ ФАЛИРА

преди 1 година

ФАЛИРАЛИТЕ ДЪРЖАВИ ЩЕ ИЗПЪЛНЯВАТ, КАКВОТО ИМ СЕ НАРЕДИ..... СЛЕД КАТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗХРАНВАТ, А САМО ЧАКАТ НЯКОЯ КОПЕЙКА ДА ИМ ПОДХВЪРЛЯТ

8

Отговор

преди 1 година

До Питанка 3 Да. И онзи късия от Кремъл още шава.За още някой да питаш ?

7

Закривай

преди 1 година

15 минути им трябват за гласване на бюджет а цял ден се занимават с гбупости.Закривайте я тая излагация вече за смях станахме пред света.

6

ПроСоТо

преди 1 година

..та:..-АБСОЛЮТНО ЯЛОВИ същества се опитват да "коригират" НЕДОМИСЛИЯТА на други същества..демек:..-"Надежда тука всяка оставете!"..

5

Ти да видиш..

преди 1 година

Е , браво! Какъв е този главен прокурор, обвинител 1, да бъде разследван от съдия от ВКС ?А кой ще разследва съдията на "случаен " принцип ?Така до никъде няма да се стигнем. И кой разследва Лаура Кьовеши ?Съсипаха и ВСС.С това промяната в СС приключва.

4

няма време!

преди 1 година

А след като вече не е главен прокурор, кой ще го разследва и съди за престъпления, извършени докато е бил главен прокурор? Понеже, доколкото разбрах, ВСС трябва до една седмица да гласува отстраняването му, даже вече са един-два дена по-малко.

3

ПроСоТо

преди 1 година

ега ти дивотиите !!!!!...Каква е тая шизофрения?...Ако става въпрос за "престъпления" на гл. прокурор към подчинените му,то би трябвало да се дефинира какво е това"престъпление" ?..Ако е юмручен бой или плясване на шамар,то НЕ Е НЕОБХОДИМ "извънреден закон" !..Ако е ОТНОШЕНИЕ на главния към дейности на подчинените му прокурори,то той Е КАЛЕСАН ТОЧНО ЗА ТОВА -да осъществява контрол,а ПРЕЗУМПЦИЯТА за действията на прокурорите е "..ПО ВЪТРЕШНО УБЕЖДЕНИЕ" !!..Е,работата е ясна:-Абсолютно ЯЛОВИ

2

Анонимен

преди 1 година

чичо Фестър

1

Питанка

преди 1 година

Тази плешива м а й му н а на снимката още ли шава??