41

До 37

преди 1 година

Баш в кадър си е, смеш. Явно в Банкя са решили, че народа е хептен ***. Идва Видовден и ше си платите за всички престъпления срещу България!

40

Анализатор

преди 1 година

"Перла -5.Голямата пералня с идеалното изпиране каквото се вкара в нея.Започна изпирането на дванадесет годишни одежди.Правителство може и да няма,но работниците от химическото чистене Кирчо и Асенчо,ще си свършат работата.Избори ще има,но ПП ще отиде на мястото на ИТН,ако успее изобщо да се задържи и не бъде изхвърлена зад големия "борд"! Имаше някакви партии като РЗС,АТАКА,НФСБ,НДСВ,КОД и още знайни и незнайни "родолюбци","изгорели",защото са имали вземане,даване с ГЕРБ.

39

днешния

преди 1 година

политически "елит" е по-зле и от чумата...

38

СМЕХ...БАКЕ..

преди 1 година

КАКТО ВИНАГИ --ПРИ "ИЗМИСЛЕНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОСТОТИИ"----НЯМА И КАПКА ИСТИНА !!!..НЕ РАЗБИРАМ ИЗОБЩО , КАК В "ДАНС" И "ПРОКУРАТУРАТА" ИЗОБЩО СИ ЗАРАБОТВАТ ЗАПЛАТИТЕ , КОГАТО ВСИЧКИ ГОРЕМИ РАЗСЛЕДВАНИЯ И ПРОБЛЕМИ СА БИЛИ ЕДИНСТВЕНО И САМО "ПУНТА МАРА"--НАДУВКИ И ФЕЙКОВЕ...!!...ОСТАВКА ЗА ТИЯ ДЕБЕЛИ ГЗОВЕ И ДЕ БЕ ЛО СЕР КОВЦИ..

37

Анонимен

преди 1 година

Бойко е Невинен!! Справедливостта възтържествува!!

36

Анонимен

преди 1 година

Значи така . Снимките на Боко фалшиви, а записите на Радо гела истински.

35

Хурейшио

преди 1 година

Целия този цирк е предназначен единствено за оскъдния мoзък на пpoстoлюдиeто което трябва да отстрани Боко за да се настани на негово място протежето на тоя с видеото.

34

Чичо

преди 1 година

Ама от къде знаете че шкафчето е до спящият Боко??? На снимките има шкафче-Боко НЕ Е В КАДЪР!!!Всичко е оставено на фантазията и на внушението ! Я се вгледайте в снимките,колко време стои това шкафче в този вид докато бельото се сменя неколкократно!?!?

33

До кога

преди 1 година

ще занимавате цяла България с тази простотия,кой държи кюлчета в къщи, за това си има трезори! България се оказа страната на ***, хайде да се занимаете с 22-та имота на пияния Рашков, заплатата на Лена Мустакова, апартаментите на юриста без ден стаж, хотела на Нинова в Гърция и т.н.

32

Хурейшио

преди 1 година

В цялото видео е сигурно само едно, че Боко спи в спалнята си. Дори и да намерят кой го е снимал и той не може да докаже че в шкафчето е имало кюлчета и пачки а не ги е сложил той.

31

Обяснението

преди 1 година

на Госпожата,като за пред първокласници със специални образователни потрбности,нагледно казва,показва и доказва положението в Прокуратурата към днешна дата от върховете до низините и обратно-компроматите,скандалите,интригите,сплетните и други такива!!!Те това е положението с обвинението!!!За съжаление,все още има наивни хора,които неистово продължават да вярват в справедливостта на т.н. правораздавателна система,не е по-различно и при съдиите,само че още никой не се е сетил да разрови и там!?!?!

30

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 1 година

През 1941 казах - Врагът не е така силен, както го изобразяват някои изплашени интелигентчета.Сега е същото , идва време когато националните предатели щв бъдат влачени от каруци и изправени пред дулата на възмездието. Не на последно място Запада ще бъде картофена нива , подводници ще потопят фащ, а а роткфЕлер и компания ще бъдат изнасилвни от 1000 магарета

29

Хурейшио

преди 1 година

Ха ха, кюлчетата им били проблема, те и за шкафчетата не могат да докажат че са автентични щото не е сниман Боко до тях. Когато ги показват него го няма а шкафчета много, в завода ги бълвaт на конвейр, всеки може да купи едно шкафче и да сложи вътре каквото си иска дори и човeшки cкeлет от медицинския университет.

28

Rta

преди 1 година

Ми правите обиск, намирате снимането и изяснявате дали са истински *** анари такива.

27

Анонимен

преди 1 година

Време е за Bъзpаждане!

26

нормален

преди 1 година

Трябва да си откровен и.д.и.от за да повярваш че тези кюлчета и банкноти показани във Фейсбук, ще стоят с месеци отворени за да ги чисти чистачката ли ?. Същият фотошоп с евро и кюлчета имаше на бюрото в кабинета на Радев но ,,коректните медии" така и не ги популяризираха!Ченгеджийски номера и коментари на хората на Гошо бореца са определящи за мнението на примитивни или платени хора!

25

Сата НАТО

преди 1 година

В момента се опитват да ми скалъпят производство за нарушение на ЗДвП само по снимка на някакъв съвестен гражданин, та това прекратяване може да ми влезе в уоотреба... Между другото, тази практика хората да се топят един друг със снимки, е узаконена през управлението на ГЕРБ.

24

Анонимен

преди 1 година

Защо не търсиха свидетеля, който е снимал тези фалшиви или истински пари? Те не търсиха единствения, който може да каже истината - влезлият и снималият. Предполагат какви са били пачките, вместо да питат свидетеля. На слабоумммни ли се правят?

23

ПроСоТо

преди 1 година

Кел сюрприз !..Направо съм "шокиран" !..Вие не сте ли?.."Мотива" за прекратяване на производството бил,че не било могло да се установи дали кюлчетата и банкнотите са истински,или дело на " направи си сам".. !!!...Да са смей ли чиляк,да плаче ли?...Въпрос:..-А ЗАЩО НЕ РАЗСЛЕДВАТ КАК СА ПОПАДНАЛИ ТИЯ "мъкети" в стаята до спящия Боко?..Намерят ли човека,а това не е трудно,все пак става въпрос за едно от най-охраняваните помещения,ще разберат и истината !..

22

Боже

преди 1 година

Слез и си събери версиите