109

Анонимен

преди 1 година

ХЕЙ, МЕДИ, А КАКВО ЗА ПОСЕГАТЕЛСТВОТО ОТ ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА ПАРТИЯ ДПС?!!...

108

Анонимен

преди 1 година

Доганчо се разтревожил, че престъпните групировки се изпокарали, явно зависи от тех :)))

107

Истукан

преди 1 година

ДПС са най-старата партия след БСП и СДС.

106

Соколе,със сигурност

преди 1 година

ДПС ще устои,защото сте затворена политическа структура с капсулиран електорат. Да,имате по-държавническо мислене от някои неетнически партии,но и вие сте стигматизирани да не участвате във властта(освен като златен пръст подкрепящ наши службогонци,готови на съюз и с дявола,само да са на власт),бягат от вас.

105

ВЪПРОС

преди 1 година

Пичове и Пички , признайте си с ръка на сърцето , че ДПС е Пробългарска Партия .Наблюдавам Доган от 30 години , като политик . Винаги когато се появи , означава че има опасност за България .

104

БЪЛГАРИН

преди 1 година

Доган е Класа в Политиката на България . Вижте как оправи Районите в които има присъствие - Банско , Благоевград , Велинград , Кърджали - Пирин и Родопите - хората имат нормални работни места , пътища , културен живот , хотели . Вижте Черно Море и Мутрите .

103

Анонимен

преди 1 година

Направи си още една исценировка! Тоя път па може и да се обърка нешо и да те гръмнат ...

102

баба мара

преди 1 година

защо при 200 партии мюсулманите в българия гласуват за икон групировка дпскаква им е ползата никаква етническите партии приключиха своята роля сега е21 век

101

Сега

преди 1 година

Наистина е крайно време за смяна

100

В.

преди 1 година

Да не ги низвергне Ердоган!

99

до турчин

преди 1 година

Абсолютно вярно е че не се гласува за ДПС вече от повечето с изключение на м ърдите с промити мозъци от кържалийско.

98

Анонимен

преди 1 година

Какво се е случило на Карадайъ? Посланието за всеки председател ли важи, защото някой посегна на бившия - Местан?

97

До В.

преди 1 година

За тебе ги пишем тези коментари друже ,да си размърдаш пипето и да пишеш правилно ,защото процесите текат във всички сфери ,а хората с червени ленти на ръкавите чуката всеки ден на вратите ви и вие се държите кофти ,а после така ревете ,че целия свят се чуди какво става тука .Ние с Медо се разбираме .....

96

Накратко:

преди 1 година

ДъПъСъ е етническа партия,работеща пряко за интересите на Турция и против интересите на българския народ!

95

В.

преди 1 година

Всичко са много философски настроени тази сутрин.

94

БКП

преди 1 година

Не се излагай Медо на дърти години,ами научи младите какво означава /политическа рефлексология / ,ти винаги си бил пример .Защо ги подстрекаваш да скачат срещу органите ,които правят политическа чистка .Нареди им да мълчат и да не се месят в никакви коалиции.А за гласуването за турски президент Машала ,на правилната страна сте.Дого ще спечели ,но това не е за добро.

93

Турчин

преди 1 година

Турците отдавна не гласуват масово за дпс. Видяли са му номерата. Пропуква се в делиормана отдавна. В Кърджали гласуват най-малко хора. Избират ги, защото няма за кого. Тук вината е на останалите партии. Не посмя за 30+ години да заложи на етнически турци на ключови позиции. ДПС е създадено от ДС да се контролира етническия вот, който закономерно отиваше към СДС и обръщаше играта на другарите. Сега се ползва от руснаците да връща България назад. Не защитава нито мюсюлмани, нито турци пред никого

92

Пародия на държава

преди 1 година

Пуделчето на Митрафонова излезе от колибата. Явно руската колона в България е в паника от американците и руснаците изкарват последният си коз Доганчо. Пък той заложи българските турци срещу Ердоган т.е. срещу султанът.

91

не ми пука

преди 1 година

Ахмед, аз за разлика от оня платен "убиец" не нося газов пистолет и ще ти видя сметката преди края на годината с истинско оръжие 9мм..... почивай в мир и просперитет ;)

90

Star

преди 1 година

Доганя ако изтърве юздите в тия мътни времена в които България и българите 2 години не могат да си създават правителство,направо не ми се мисли за последствията.