182

...

преди 11 месеца

Този човек е класи над останалите ни политици...А Кирчо се видя отдавна, че е въздух под налягане...Още с поведения разговор с американския президент продължил няколко секунди...Не осъзнава ли каква отговорност има пред родината си?????

181

Един Българин

преди 11 месеца

Съгласен съм че е хубаво да има правителство, но не на всяка цена и с нищо повече от казаното. Политиците си ги били говорели ама по между си...ЗАЩО?! Ако сте слуги на някого, включително и на банкянския пожарникар е добре всички да го знаем, а не после да правите правителство с него!!! Алчен за власт и шкафчета той не може да седи и да гледа. Най-безболезненото за Тулпи щеше да е да подкрепи правителство на мацинството на ПП и щеше да управлява от зад кулисите като Доган, но той все да е отпред

180

Анонимен

преди 11 месеца

Не в началната, а в крайната си точка са преговорите )))

179

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 11 месеца

Защо непрекъснато ни натрапвате тук, мнението на ДрагалЪФския гърбат Ай дук !?Какво разбира Ай дука, освен да краде, пардон - да "прЕватизира"!?

178

Анонимен

преди 1 година

Досега един положителен коментар не виждам за ***, да се радва че не е при бай Ставри. Не мърси повече пространството и си седи в къщи !

177

Анонимен

преди 1 година

Този защо не е в затвора ,колко пари изпра във фондацията на жена си !

176

Костовица

преди 1 година

Имаме си правителство,имаме си парламент и въобще не знаем какви ги вършат докато публично се разиграват сценки с компромати.

175

Teo

преди 1 година

Това е ... това е все едно Маман да коментира, че някоя жрица не си върши добре работата!

174

Анонимен

преди 1 година

...ами да изберем теб. Още има за крадене...

173

Тази гръцка

преди 1 година

Орда затвори 4 блока на АЕЦ-Козлодуй които имат 80 годишен полезен експлоатационен живот с най-чистата електро-енергия.

172

Този византиец

преди 1 година

Още ли е на свобода.

171

Анонимен

преди 1 година

този ромски българин излезе от мише дупката да ни лъже пак кирил петков взе пример от него

170

Анонимен

преди 1 година

Другаря Костов излезна от пещерата...явно е гладен:)

169

Анонимен

преди 1 година

костов защо спря безплатните лекаства за деца през 1992г?

168

Продалият

преди 1 година

икономиката на БГ на безценица(е,безценицата е била за държавата,за него е имало добри комисионни,милионер е,живее в Бояна,сигурно си е купил и място в нейния ВИП гробищен парк)продължава да ни дава акъл и се опитва да манипулира.Дори книга е написал,но за разлика от "Времеубежище",превърнала се в световен бестселър,неговата играе роля на прахосмукачка,събира прах по книжарниците, допуснали грешката да я вземат.Колко ли дървета са загинали напразно за хартията и? А,не,ще я претопят.

167

Анонимен

преди 1 година

е нямаше как и заврения зет Пепеляшко да не се изкаже. Правителство ще има, но ще отпаднат някои протежета на Пепеляшко и Прокопов, като Асан на първо място, Кицата се къса да се извинява, Кокорчо не съм прочел да се е извинил

166

Анонимен

преди 1 година

Къде ще вадите, какво ще вадите? Психически болни хора са заблуждавани от фашизоиди, че извън ЕС и НАТО ще имаме някаква независимост. Ваденето от ЕС и НАТО ще докара един десен фашистки режим, като този в Беларус. Един крадлив психопат ще бъде сложен от чужди сили на власт за безкрайно време, ще ни скара с ЕС и НАТО, ще изпълни желанието и заповедта на чужди сили за санкции срещу България, спиране на търговията с ЕС и света, затваряне на България.

165

Гошо

преди 1 година

Иване, от партогенос се превърна в унищожител на България, по точно но икономиката и. Парите ли свърши та се изявяваш като всезнайко? Хората помнят колко струваш и какъв предател си.

164

Анонимен

преди 1 година

Костов пак нищо не казва. Не се разбира какво мисли. На вътрешния разговор на ПП се разбра истината, направи се анализ на обстановката, която е много вярна и точна. Стилът е разговорен и неофициален на разговора. Разбира се логичният анализ на последствията от клякането на Борисов от нововъзникналия му страх от Гешев. Разбира се работата за влизане в Шенген и Еврозоната. Разбира се желанието на Боко да не прави избори до смяната на Гешев. Разбира се очистването от герберските мафиотски калинки.

163

Кирчо

преди 1 година

Чували ли сте за СОРОС-КОСТОВ ? Ето го !