340

Анонимен

преди 1 година

Враг на България са егоистите, предатели, филите, а не някоя държава ! АКО ОСЪЗНАЕМ ОБЩИЯ СИ ИНТЕРЕС, ЩЕ СЕ СЪХРАНИМ, ДОРИ НЯКОЙ ДА СЕ ОПИТА ДА НИ ОГРАБИ ИЛИ НАПАДНЕ ! ИЗРАЕЛ БЕШЕ НАПАДНАТ ОТ МНОГО ДЪРЖАВИ ЕДНОВРЕМЕННО, НО ПОНЕЖЕ ИМАТ ВЯРА И РАЗЧИТАТ ОСНОВНО НА СЕБЕ СИ, РАЗВИХА СОБСТВЕНА МОЩНА ИНДУСТРИЯ С ТЕХНОЛОГИИ, ОТ ПУСТИНЯТА НАПРАВИХА ГРАДИНА, И СА НЕПОБЕДИМИ ! Давид срещу Голиат ! Швейцария също разчита на собствена армия и политика на неутралитет ! Но трябва да изберем БЪЛГАРСКИЯ ПЪТ !

339

АНГЕЛ

преди 1 година

Прапагандните Англосаксонски информационни канализационни канали 2 месеца бълваха пепел и жупел срещу Ердоган. Сега седят в ъгала омазани и на.ср.ани .

338

……

преди 1 година

Жалко за Турция. Този успя са съсипе всичко, постигнато от Ататюрк. Успя да накара и народа да забрави и да ги върне в средновековието.

337

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Еми с презрение, как да ги раздава нещастния ам - гъл ! ХА-ХА-ХА-ХААААААААААА.!.

336

Шок

преди 1 година

Това позорище Как раздаваше пари на гладните турци пред камерите?!

335

Анонимен

преди 1 година

Бг-ДПС са гласували ПРОТИВ Ердоган , и на изборите , и сега на балотажа ... Пътят на ДПС е затворен за Турция , както и за власт в България .

334

Неразбрал

преди 1 година

Абе къде спят тия посолства? Загубиха властта над Турция, сега почват да губят и властта над България? Що така е толкова слабо управлението на подвластните територии?

333

Спартакос Агрианис

преди 1 година

ТУРКОСТАН ПУЙКЕСТАН - НЯМА БЪДЕЩЕ---ОСВЕН ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ГРЪЦКА АНАТОЛИАС-МАЛААЗИА .

332

АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ

преди 1 година

ГЪРЦИЯ , ФРАНЦИЯ и САЩ -- ЩЕ ЛИКВИДИРАМЕ ДО КОКЪЛ И КРАК ТАЗИ ГЛАДНА *** = ТЪРКЕЙ = ПУЙКЕСТАН ... ..КЕ ТА ХИНЕ = 'КАЙЕНАС ТУРКОС НАМИ МИНИ' .

331

Анонимен

преди 1 година

Турция сме го били, пак ще ги бием. Те победа над България нямат, хаха. Последната им победа е отпреди 600 години. Бой ще ядат пак и нови имена ще имат.

330

Бай Дрън

преди 1 година

Абе как се прави близо 90% активност? Да не са гласували и от гробищата, както тия в САЩ чреи 3 години? Такова чудо нямаше и при бай Тошо, хаха.

329

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 година

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК - Днес е Годишнина от Завладяването на Константинопол - от Фатих Султан Мехмед .........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

328

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Риджепата пичели туруците губят, тъй е в живота! Всичко е от алахата содомити анадолски! ХА-ХА-ХА-ХААААААААААА.!.

327

430

преди 1 година

Злоотоо! Тиранията и билката победиха!

326

Да допълня...

преди 1 година

Турските избиратели се указаха по разумни от нас и заложиха на твърдо. Разбират че колко по мърдат, по им влиза. А ние заложихме на промяна и резултата е видим.

325

Анонимен

преди 1 година

Злото победи отново ...

324

Така е ..

преди 1 година

До Анонимен 415 Глупост си написал.Ердоган никога не изказвал дори намек за някакви териториални претенции .Ердоган е разумен и няма да постъпи като Путин.

323

Анонимен

преди 1 година

Човекът е избран на балотаж с 52 процента - по - демократично не може да бъде. Какви диктатори ви се привиждат? А жадуващите за демокрация вътрешни и външни сили се опитаха да му вземат властта с военен преврат.

322

Анонимен

преди 1 година

"сега ще се увеличат тройно руските туристи в турция, ние ще си ближем раните от кирчовите глупости!" - тук също има руски туристи, ама идват на различен вид туризъм - обикалят по планините, а в Турция ходят щото ол инклузива е евтин. Тук няма значение кой ще дойде на власт, Кирчо, Бойко, Корнелия, Карадайъ, Костадинов - все тая. Цените по хотелите ги определят собствениците. Нашите са преценили, че предпочитат малко туристи, които да изцеждат докато в Турция са на принципа от всички по малко.

321

Анонимен

преди 1 година

"Скоро над санджак Кърджалъ ще се вее свещения червен полумесец." - Турция толкова цъфнала и вързала, че софийските университети са пълни със студенти от Турция, които отказват да се върнат. Ходи да видиш в Германия и Холандия всички турци под 40 години живеят там и се връщат единици пенсионери. Турция не е нищо по-различно от България, а тук сънувате нещо велико без да сте си излизали от селата.