46

Анонимен

преди 1 година

Какъв позор! Какви сме били, до къде паднахме."Всеки роб, от какъвто пол, вяра и народност да бъде, свободен става, щом стъпи на българска територия." член 62 от Търновската конституция

45

Шоп

преди 1 година

Ако беше мислиманска тapaмбyкa без образование нямаше да има проблеми, ама нали тези са защитен вид а руснаците са лоши...

44

Анонимен

преди 1 година

Българският съд на кого служи всъщност? Аз мисля, че на Сатаната. В случая на страната на Путин. Със сигурност. Отсъдили, че не бил застрашен, че в Русия нямало репресии....ама цял свят знае, че ИМА! Какво доказателства трябва да приложи човекът? Да се върне в Русия, да го пратят в затвор и чак тогава ще повярват. Също като жалбите за дом. насилие - нямало опасност за жертвата, не били налице доказателства....и накрая светла й памет!

43

Намерил

преди 1 година

Бил пещера ами ходи си у пещерата кво ни занимаваш нас той крал после ние виновни той ни преследва ние виновни че го обиждаме ми да се разкара кво свети и се бьрка в чужди семейства и тая многодетната с орден ли да я наградиме я в затвора

42

41

преди 1 година

До Анонимен 41 Не аз, а ти си вземи таблетките преди да станеш на компост, за да умреш щастлив и празноглав! Господарите ти нито те знаят, нито ще те вземат със себе си, като един от избраните, даже и да им /\aпHeш чeпoBeTe барабар с ToпkuTe!

41

vale_karo

преди 1 година

Като е толкова опасен как са го пуснали с едногодишна виза. Да не би пък да е шпионин?

40

ала-бала

преди 1 година

Има НОВИЧОК :(

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"Единствената надежда за света" - Този пасквил дето си сътворил преди да си вземеш таблетките или след това го постна .

38

Анонимен

преди 1 година

Единствената надежда за света ще бъде Русия, за да спре пъклените планове на сатанистите от IV-тият райх САЩ, ЕС и техните пyge/\u за намаляване численоста на човечеството до 300 млн. човека, които ще останат на Земята, а останалите над определените и избраните ще бъдат превърнати в компост, за да възстановят, както те смятат, равновесието във физико-химичната биологична система на планетата! Решението на българският съд показва зрялост, човечност и най-вече далновидност и разбиране на действителното положение в света и Русия!NB: Русофобите на компост от господарите им!

37

Анонимен

преди 1 година

Айдее, цял свят знае, че в Мордора няма демокрация, независим съд и човек може да попадне в затвора само ако издигне плакат "НЕТ ВОЙНЕ", камо ли за нещо по-сериозно.БГ съд е позорище за България.

36

Анонимен

преди 1 година

Много ясно , какви репресии .Единствено проблем има със строителството на стълби и прозорци в Русия, много хора паднаха заради това , иначе всичко друго е ток.

35

oтСидни Австралияя

преди 1 година

Значи нон стоп тръбят в новините че в Русия е тирания, а сега Висшия съд за 3-ти път издава решение че има "демократични институции" и няма репресии. Абе цялата държава ши3офрения ли я тресе? Тогава следващия път в новините да излязат с извинение към зрителите защото противоречът на решението на съда, и да казват че Русия има "демократични инстируции" както ВАС е обявил

34

Анонимен

преди 1 година

Слугинаж по българосъветски

33

Да се пише

преди 1 година

покраинец и щеше да получи безкрайна ваканция на Слънчака ол инклузив за сметка на бг данъкоплатеца! А КирчУ от Прати ни Посолството щеше да му подари и по една депутатска заплата :)

32

Анонимен

преди 1 година

бг пак започна с ромските си измислени глупости защо казвам бг---- защото вие представлявате бг инф.служби

31

БАНко

преди 1 година

Наблюдател , И ОТ АВСТРАЛИЯ ЩЕ ГО ДЕПОРТИРАТ !! ОБИКНОВЕН ИЗМАМНИК !!!

30

Абе що така

преди 1 година

Сичките мушеници дето требва да влизат в панделка все се явяват върли дисиденти и противници на Путин... ей го тоя шейтан, ей го и оня Навални и т.н. бандюги!!!

29

Хемус

преди 1 година

И на този Путин му е отворил очите за света,и в един момент станал репресиран!Ако не беше Вова-та,тия онеправданите като онзи със социалните мрежи в ареста Навални,още щяха да живеят в комуналки и да се хранят с кондензирано мляко

28

Надблюдател

преди 1 година

Сега видяхте ли, че не Прокуратурата е проблемът на България, а"независимият" български съд? Както и когато пуснаха ония , за да го награди Путин! Трето поколение комунистически израстъци, оплетени като свински черва !

27

Анонимен

преди 1 година

Ся ако побеждаваха урките, щях да си променя мнението за тех, ама те първо са измислени като макетата, второ не знаят какви са и си шпрехат на руски и с руски имена, е малко промениха Владимир на Володомир, но те нямат националност :)))