85

Анонимен

преди 11 месеца

Скандални са тези на земеделието, отбраната и финансите. Бг е малка икономика и не може да си позволи поредните експерименти на принципа проба-грешка. Има и конфликт на интереси в номинациите и език на омразата. Това не е НИКАКВА ПРОМЯНА към добро. ТИЯ МАЙ НЕ РАЗБИРАТ, ЧЕ ТОВА НАИСТИНА Е ПОСЛЕДНИЯ ВЛАК!!!!

84

Анонимен

преди 11 месеца

Кокорчо ли е най-добрият не можаха ли друг да намерят,но нека точно тоя ще ги закопае,при опит номер две,първият път не му стигне времето да ни бастиса,сега го викаме на бис!

83

Трагедия

преди 11 месеца

Всяко правителство,в което участие имат ПП ще е пагубно за България.Видяхте какво направиха само за 8 месеца.Те са изпратени със съвсем различни цели нямащи нищо общо с просперитета и развитието на страната

82

Име

преди 11 месеца

От утре "Коцитата" ще си дрънкат техните заучени фрази с пращането на българи на война и ще си прибира 8-те лева на гласче - двойна наслада и двойна прИебаааавка за избирателя. Ще надъхва едноклетъчните, от които е взел по 8 лева. Това се отнася за всичките там с разликата, че някой ще се пекат на огън, другите ги описах вече. Няма по-сладко нещо от опозиция, която прибира по закон пари.

81

Бай Дрън

преди 11 месеца

Аз не мога да разбера, как национални предатели, които в Щатите щяха да са на електрическия стол вече, ще управляват България. В цял свят подобни хора или са на електрически стол, или на бесилка, или разстреляни.

80

Дядката

преди 11 месеца

С такова правителство явно народа ще е на последно място , а приоритета ще бъде грабеж по Плана за възстановяване!Чака ни тежка година с опасност от провал и във външната политика!

79

Анонимен

преди 11 месеца

Това не е травеститско правителство, а обикновено нацистко правителство. Травеститите са им просто жертви, пречупени кастрати като Денков, които нацистите са ги пречупили и подчинили,за да им опират пешкира.

78

Анонимен

преди 11 месеца

Василев едно обещание не е спазил.Каза, че няма да повишава данъците и го повиши, сега да очакваме повторно повишение на облагане на доходите

77

Анонимен

преди 11 месеца

За Кокорчо парите не миришат. Зад непроницаемото му на пръв поглед спжкойствие, се крие изнервен, комплексар, със силна властова амбиция, който, ако не наложи своето, може да стигне да истерия, а гласът му, до висок фалцет...Удрянето по масата и "кървавите подписи"...могат да възбудят интереса на господин Фройд. Само луди, могат да го изберат за министър на финансите.

76

До 122

преди 11 месеца

Така е ....много прав ..... това е решението

75

Sd

преди 11 месеца

Какъв кабинет бее затвор трябва за тези. Гешев прибирай ги стига се мота

74

Анонимен

преди 11 месеца

Ако ГЕРБ подкрепят кабинет с министър на финансите Асен Василев в него, ще станат съучастници в неговите престъпни схеми и неспособност да управлява държавните финанси. Нексо, Цв.Василев, черепа...чакат пролука, през която да потекат изпрани руски пари. Асен Василев ще направи всичко, да спре България за Шенген и еврозоната. Той гласува вече против влизането ни в Шенген. Ще държи дефицита над 3%, оправдавайки се с различни доводи.

73

В.

преди 11 месеца

От тази сделка губят Герб. Икономическият растеж от последните години е поради огромния износ на оръжие! Това е единственото "постижение" на кабинета Петков и на компрометираните ППДБ. Сега уж изпират предполагаеми вини на Борисов, което е много съмнително.

72

М-ши

преди 11 месеца

Асен Василев министър на финансите. ХАхахахах ако той стане министър офицялно го обявявам за Супермен, ще краде двойно защото всяко ненаказано зло става още по зло.А народа, какво народа.Не народ а М.ша, не смейте да споменавате днес Ботев и да се тупате по гърдите Мр-ши.

71

Тагарев значи

преди 11 месеца

Тагарев за министър означава оръжие за Украйна и главоболия за руските nлъxoве. Добър избор

70

Като N 114-ти не съм

преди 11 месеца

срещал толкова неук човек, повтаря думи на ЗАПЛАХА изречени от един музеен "експонат" с тъмен цвят на кожата наподобяващ "индийската" раса ! Каква война, какви ковчези бе кухчо, НАТО Е гарант за сигурност и МИР, това е организация за ЗАЩИТА, не е за НАПАДЕНИЕ каквато е руската офърфулена армия ? Ти умееш ли да мислиш, за да не повтаряш думи на измамник и манипулатор ? Можеш ли да си организираш мозъка към размисъл ?

69

баба мара

преди 11 месеца

военният министър е позор за българия

68

До Киро

преди 11 месеца

Не знам Ботев къде се върти но че народа е п.рост и заспал се вижда от Космоса. Вместо да се лае по форумите да взимаме пушки, бухалки, и да ги изметем. А Ботев......

67

Парадокс

преди 11 месеца

Гласувалите за ПП-ДБ нали са големи протестъри. Айде сега да ги видим.

66

Анонимен

преди 11 месеца

Асен Василев вече се провали, първи опит-вронг. Следва втори опит, той няма да се различава много ог първия иаоко си е взел някои бележки. Третият ще е катастрофичен. И защо, трябва "скъсаният учителски чорап" Кокорчо, който се прояви в записа, като абсолютно негоден, дори опасен, за всяко правителство, да го чакаме да се понаучи, как се прави бюджет и как се управляват държавните финансии, без да се хвърлят от вертолета, както той обича да прави? Защо отново, скъпофдтруващи ни експерименти?