265

ппдб

преди 11 месеца

Хората гласуваха за ПП за да изхвърлят от властта крадците от герб! А те се съюзиха с тях! По-добре пак избори, поне лъжците ще си отидат на мястото - я влезли в парламента, я не.

264

Анонимен

преди 11 месеца

Радев не им давай власт, да не ни въвлечат в позор и конфликт!

263

Анонимен

преди 11 месеца

Що за животно е ротационният министър-председател? Не на мерих такова нещо ни в Конституцията, ни някъде другаде. Затова пък се сещам за една друга процедура - за смяната на премиера - премиерът подава оставка и си тръгва заедно с цялото правителство. Смяната му си е цялата процедура за НОВО правителство. Ама няма значение, дотогава вече ще сме най-вероятно я в гражданска война, я във война срещу Русия.

262

Радослав

преди 11 месеца

Нов проектокабинет съставен от същите стари к*тези! Всичките са изключителни кадри, знаят всяко място за скатаваме в министерствата защото целият им трудов стаж са изкарали в министерство Х изпълнявайки функция фикус! На всичките най голямото постижение в живота е, че един петък са изкарали до 17:00 преди да се изхлузят от министерството, а не са си тръгнали в нормалното за тях 10:00!

261

Финансист

преди 11 месеца

Браво на тях. Разпрбрали са се Денков да е отгоре, а Габриел отдолу. Щели да им кумуват Костадинов и този от ДПС-то. Последните двама да се разбираг кой ще е кум и коя кума. Честита 2023 г. Как са нещата с бюджета. Пари няма. Да го дават с дупетата депутатите и бюджетните служители.

260

Анонимен

преди 11 месеца

Денков и Габриел се разбраха...А, хората?!?!?!

259

Абе алоооооу

преди 11 месеца

Асан Василев НЯМА място в ново правителство !!!!!!!

258

ddwr

преди 11 месеца

Лидерите на ГЕРБ и ПП дали смятат за хора избранниците си в Парламента? Който и от тях да гласува за това правителство ще се опозори за цял живот, повече парламент няма да види. И кой ще ги вземе на работа после...рискуват си бъдещата кариера и начин на живот. Вместо да призовавате народа да се изнесе към Терминал 2, по-добре така предложеното правителсто да се изнесе натам.

257

Анонимен

преди 11 месеца

Под ръководството на "приватизатора" Костов + съпругата му с фондацията, крадеца Б.Б. и лъжеца К. дето още му чакаме танкерите с ефтин американски газ ни чакат трудни времена. Гордея се с родината си, но вече се срамувам от държавата си. Цензура ширеща се престъпност и продажници на нашите нац. интереси, които на всичко отгоре искат и пари за да продадат душите ни даже.

256

Анонимен

преди 11 месеца

Защо губите времето на държавата! Некадърнициииииииииииии!

255

Анонимен

преди 11 месеца

Добре, тези дето гласувахме и работехме срещу Герб какво ще правим? Да напускане държавата освен? Та единия вот се събра с другия.Направо ни .....

254

Сата НАТО

преди 11 месеца

До РУССКИЙ ОККУПАНТ ...... Тебе трябва да те ликвидират само заради името. Събирай партакешите и марш от България.

253

Анонимен

преди 11 месеца

Коя хубавица ще седна да ни ушие байряка ? Кой ще гръмне с топчето ?

252

Анонимен

преди 11 месеца

Започнаха изчегъртването на България.

251

Сина

преди 11 месеца

Лъжците и крадците се целунаха и се прегърнаха! Бойко изтакова с 300 Кирчо и мравояда

250

Сава Томов

преди 11 месеца

Както и да го гласувате, решаваме ние, има нужда от нова система. Тази не работи. Към избирателите на пп, колко тъпо се чувствате сега?

249

Бате Сашо

преди 11 месеца

На Гъбривл един чувал на главата и здраво у дупата напън....

248

свободка словова

преди 11 месеца

Коалициите Са ни найта ковали нас българите. Таз коалиция и тя . Таковата. Тя като от преродени те Сталин Берия Гьобелс Хитлер и чърчил . Невъзможната коалиция възможна стана. Котовис съссик.

247

новини

преди 11 месеца

Не народ а ***! - да беше гласувал, сега да тегли!

246

АААама

преди 11 месеца

МОШЕННИЦИ !!! Кога ще станат 120 да издържаме по малко хитреци?