21

Олимпий Панов

преди 1 година

Влизайте в магазините пълните количките до горе и излизаите без да плащате в америка сега това е на мода с кво сме по зле от америка

20

Глас от тъдява

преди 1 година

Оня ден минах през щанда с кроасани, земелки и други подобни хлебни продукти дето ги пекат на място . И гледам опаковка с два кроасана - 1,2евро, като се загледах с доста по-малък шрифт:"цена за брой"

19

В Испания

преди 1 година

Преди някой време имаше един почин да може да си занесеш твоя опаковка, ама покрай К19 спряха да дават гласност.

18

До Сто

преди 1 година

В магазините няма обява, че мога да си нося кутия от вкъщи и че това ще намали цената на храната, която купувам. Ако това е целта, защо не го пише никъде,

17

Анонимен

преди 1 година

Просто е. Спрете да се храните на обществени места. Лъжат ви.

16

Анонимен

преди 1 година

Виждам двойна врътка: количеството продукт в опаковката 0,286 кг ли е? Не е. Маслините се поставят в пластмасова кутиия за храна и се претеглят на кантара. Излиза 0,286 кг. Това е теглото на количеството продукт в опаковката + теглото на пластмасовата кутиия за храна. След това на касата ни таксуват още 0,20 лв като цена на пластмасовата кутиия за храна.

15

Мошеници

преди 1 година

Големи тарикати.Десетки са начините за измама.Постоянно откривам нови.Играят на дребно.

14

Анонимен

преди 1 година

Цените в хипермаркетите станаха по високи от кворталните магазинчета.Качеството-пластмасово.Айде у лево....

13

Асенка Василева

преди 1 година

Аз като ходя за юнашко мляко карам да ми го сипват направо в устата, за да не плащам за опаковки! Все пак съм финансов министър - знам как да спестявам!

12

Сто

преди 1 година

20ст имат друг смисъл да те накарат да си носиш от вкъщи кутия както е в Европа а не да цапаш природата с еднократни кутии , взел 200грама салатка и после хвърля пвц кутията...дано стане 1 лев

11

Прозтаг

преди 1 година

Ха ха ха, българина открай време е "евтин на брашното и скъп на триците"! Дава власт на Киро, Асен и Корнелия да крадат на воля милиардите а в магазина реве за 20 стотинки опаковка.

10

Анонимен

преди 1 година

Минчи ней ло ве! Ни на ло цакат ве! Аз вадя купийката де сам га измил подавам да си спесят някоя монетка, па оня вила .. Ааа не можее... Пууууу мрусници! С пистолет ше вляза някой ден!

9

Ядрен вампир Z

преди 1 година

И в Испания цакат с пластмасата но по 1 цент.В България сте по богати за това е 20 стотинки

8

От хората

преди 1 година

Ами не ходете във веригите магазини,или ако вземеш такава опаковка,вземи си и едно найлоново пликче и на касата пресипи от кутията в пликчето съдържанието.Ако се опитат да спорят,кажи чао ....и си тръгни.Като го направят 10 и повече клиенти ще видите как нещата ще се оправят.Но ,за съжаление,българите сме свикнали да ни мачкат.

7

Анонимен

преди 1 година

Как ги теглят маслините, с кутиите или без? Ако с кутиите, тогава ние ги плащаме два пъти!

6

ЬЬЬ

преди 1 година

търговец,чест и честност са неща несъвместими.Те,когато уж не дерат цялата ни кожа,си присвояват части от нея и нямат срам нито от нас- клиентите,нито от Бог. Проклета пасмина!

5

Анонимен

преди 1 година

Въпросът, Га*ньо* не е във 20 те стотинки а е принципен! Защото показва нелоялна практика характерна за целия бранш...щото за опаковка 20 ст. за промоция, която я няма като маркираш на каса 2,20+ и т.н. Накрая на месечна база като удариш тотала се получава една добра сума изтекла ей така от портфейла ни...Но Га*ньо* е ларж...той плаща с виза и е голям...шаран!!!

4

Анонимен

преди 1 година

на тези витрини обикновено се чистят неща с изтекъл срок на годност

3

АнонимеН

преди 1 година

ОПАКОВКАТА СЕ КАЛКУЛИРА ВЪВ ЦЕНАТА И СЕ СЛАГАТ РАЗЛИЧНИ ПО РАЗМЕР ПЛАСТМАСОВИ КУТИИ

2

АнонимеН

преди 1 година

ДА НЕ Е РЕДНО! КАТО СИ ГИ ВЗЕМА ОТ КРАСНО СЕЛО НЕ СЛАГАТ ЦЕНА ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗА ОПАКОВКАТА! ТОВА СИ Е ИЗМАМА! ВЗЕЛ Е МАСЛИНИ 300 ГРАМА