9

Пенсионер

преди 1 година

***, пак няма да дадат това което обещаваха от близо година

8

Наблюдател

преди 1 година

Браво на Правителството.

7

До ДО 5

преди 1 година

Глупости ти пишеш. Като не са ти плащали осигуровки работодателите, що не пищя тогава? Щели да те изгонят, ще те изгонят, ама преди това ще си платят неплатените осигуровки. А работата в България никога не е свършвала, ще отидеш на друга. Но по-лесно е да си трае човек, да си взема под масата каквото дали, а, като стигне до пенсия, да запищи, че друг му крив. Ти се мислиш, няма кой друг да те мисли.

6

ДО 5

преди 1 година

НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ ! Работил ли си от 89 на сам ? Да не мислиш че тогавашните работодатели плащаха осигуровки като сегашните ,а къде беше тогавашната държава да ги погне ,знаеш ли каква беше безработицата тогава ? Само като питаш за осигуровки на повечето места щяха да те изгонят ,много лъжеха ,че ти внасят осигуровки и така беше ,ЗАТОВА от 89-- ДО -2000 г всичкот рябва да се признава от държавата бандитска за СТАЖ !

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 - суша, ама то е било суша и кога е трябвало да се работи и внасят осигуровки. Който е спал на млади години, не знам що сега чака дъжд. Изключвам болни хора.

4

Анонимен

преди 1 година

Браво на Радев и Служебното правителство. Дани законопроектът мине преди ГЕРБ да го окастрят и пак 12 години суша.

3

Алена

преди 1 година

Браво, доказаните демократични лидери, като г-н Борисов, г-жа Мария Габриел, г-н Христо Иванов, Генерал Атанас Атанасов, г-н Кирил Петков, Академик Денков и г-н Мустафа Сали Карадайъ се обединиха и още от първите минути след стискането на ръцете си започнаха да работят за народа. Първо се погрижиха да няма нито един българин, които да живее старините си в лишения. Сигурна съм, че под мъдрото им ръководство просперитета на нацията тепърва предстои.

2

До Баданарков

преди 1 година

Баданарков, преди да размахваш баданарката, топни я в боята. Не става въпрос за минимална пенсия, а за социална такава за старост. За такива, дето или не са работили, или лев не са внесли осигуровки и данъци. Та недей сравнява с минималната където и да е.

1

Баданарков

преди 1 година

Е па тва е с 1/3 по високо от мин. пенсията в свръх държавата на путин. Знам, знам родните друзя ше кажат че всичко там е по евтино, обаче там масата пенсионери особенно тези дето са на мин пенсия живеят в комуналки, и наема за комуналката им е 30% от пенсията. Абе във вашия руски мир се краде като у нас, сигурно затоеа ви харесва.