41

Анонимен

преди 1 година

За това си престъпно деяние Америка трябва да отговаря пред трибунал. Ето това е престъпно и налице, а не някакви отвлечени неизвестно от кого, неизвестно къде и неизвестни украински деца лично от Путин. Западът извърши толкова престъпления от началото на войната и толкова допринесе тази война да се разрастне, че Путин ряпа да яде. Ако не беше западът с техните оръжия и наемници, Украйна и Русия отдавна да са се споразумяли. Но това всички го знаем.

40

Шикерезада

преди 1 година

Украинци, ама друг път. Великобритания е авторът на този терористичен акт.

39

Джони Вайс Мюлер

преди 1 година

Стига с тоя поток.Запада и краварите заедно с хохлите ви прецакаха.Изолация,кризи,русофобство и съсипване на държавата ви Русия.Това не го ли разбрахте бе руснаци.Пълна мобилизация и безброй Кинжали.Ако не се получи краен вариант Червеното копче на куфарчето,което е неотлъчно до другаря Путин.Това е спасението.

38

Анонимен

преди 1 година

а там има едно незаконно сметище създадено от "добрите самаряни" европейците, което е пълно с отрови ,това е последната токсична пустиня в Европа , казва се Олешовската пустош . За сега водата не е стинала до там ,показват сателитните снимки

37

Анонимен

преди 1 година

До ИстинаСега отново са ударили стената на бента, има втори удар,изстрел, фашиските агресори на Зеленски, потопиха 80 населени места, убивайки животни, хора, унищожавайки поселенията, а вече са ударили и втори път, убиват собственото си население, какво чакат руснаците , не знам, трябва да бъде нанесена масивна и масирана атака и да превземат първо реката, а след това и цяла Украйна, която си е руска територия!

36

Анонимен

преди 1 година

37,ми .. да те допълня. Тръбата през Укр се държи от сина на Байдън, иначе казано САЩ. През СП 1 и 2, САЩ губят контрола върху ЕС(Европа) за евтини суровини. Като допълнение, договора за транзит през Укр изтичаше и много преди това Газпром заяви че няма да го поднови. Всичко е рсзделяй и владей, политика. Европа(ЕС) в момента купуват руски суровини през американски постедници и мислят че са независими.

35

Истина

преди 1 година

Стената не е взривена отдолу а от горе това предпоставя че няма целия язовир да се изпразни, от което следва че е взривена от ракети, точно това което Волдемор иска да прикрие, но по-начина по който е най-вероятно е от Украински сили които искат да премахнах окопите които руснаците са направили в региона. Реално само украйнците имат реална печалба от този язовир, руснаците са вложили е окопи които вече нямат. Това да удавиш собствения си народ трябва да избият семейството му до девето коляно!

34

Анонимен

преди 1 година

Руските фашисти,омазани до уши в украински екскременти жално брецат.

33

бегай ве

преди 1 година

москва са терористи, които взривиха язовирна стена, за да издавят хиляди хора и животни

32

Анонимен

преди 1 година

До Елементарно Уотсън Газопровода който минава през Украйна събира такси, освен това те могат да кажат дали да минава от там или не, тоест държат контрола. На тръбата в морето не могат да събират такси и не могат да казват кога какво да минава.

31

Анонимен

преди 1 година

Укрите взривиха потока за Германия, защото от там пари не вземат

30

Анонимен

преди 1 година

Бандеровците взривиха тръбопровода за амоняк толияти одеса край мастюковка и сега там е катастрофа има и много натровени .

29

Елементарно Уотсън

преди 1 година

Интересно тези украинци толкова ли са тьпи че един газопровод дето минава през Украйна не взривиха а ходят с подводници да гърмят северните патоци дето никаква изгода не им донесе накрая?

28

Анонимен

преди 1 година

Западът като затри имперска Русия и им прати Ленин да беше помислил

27

Анонимен

преди 1 година

Оная лудата англичанка, която свърши мръсната работа , изпълнявайки заповеди отвъд океана на някой и заповяда да взривят Северен поток , е уволнена от поста си, но и тя няма да свърши добре, знаят много добре кой и как взриви северен поток и рекетира и изнудва европейските държави и това не е Русия или Путин! Но мълчат от страх!

26

Анонимен

преди 1 година

Така е кажете истината

25

Анонимен

преди 1 година

Аз се чудя как все още няма реципрочни действия. Със сигурност ще се чуят на далеч

24

АнонимеН

преди 1 година

СЛЕД ПАДАНЕТО НА ПУТЪНОВИЯ РЕЖИМ ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАРА НАСЕЛЕНИЕТО НА МОРДОРСКОВИЯ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА И ДА ПЛАТИ НЕ ПО МАЛКО ОТ 10 ТРИЛИОНА ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА УКРАЙНА ЗА ТОВА, ЧЕ СА НАРУШИЛИ МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА ПОДПИСАН ПРЕЗ 1994-ТА! ВСИЧКИ СА СЪУЧАСТНИЦИ НА *** ВЪВ ЗВЕРСТВАТА МУ В УКРАЙНА!

23

Анонимен

преди 1 година

Запада няма полза да крие истината, защото три западни държави са вложили милиарди в Северен поток, но стоят и мълчат , като насссрани, поради страх от... знаете кого! Така се случи и снашите потоци и ЮП и Белене, вложиха се милиарди, губим милиарди години наред, защото не успяхме да ги реализираме, защото едно лице от Америка , дойде да ни заплашва управляващите!

22

Анонимен

преди 1 година

Американците стоят зад взрива. Вероятните изпълнители са американски, британски или украински части. Многократно казваха че този поток трябва да се спре. В Германия има американски военни бази, а преди подслушваха дори и Меркел. Този взрив е насочен по-скоро срещу Германия а не толкова срещу Русия, но и двете страни са засегнати в случая.