20

Урсулка Кон Дилава

преди 1 година

Майко мила, сега се почва.. това призвание го обърнахте на професия. Никой никого не зачита, а го използва като стълба да му стъпи на рамената и да се подигне.. Такива гавази, като Тенев мошеникааа да им издадът ограничителна заповед да не припарват до такива ведомства.

19

В.

преди 1 година

Нали имат школа. Не ги ли обучават нов!

18

Xa-xa

преди 1 година

Това министерство и Господ не може да го оправи

17

Анонимен

преди 1 година

Айде почна се филма с "предишните". Сега щото само капацитети ще са хахахах

16

читалище заря

преди 1 година

чисто и просто.

15

Анонимен

преди 1 година

Ако оправите пътищата да са широки както е по стандарт 3.75м на платно и да нямат дупки, да направите кръстовищата на скоростните пътища на 2 нива с лента за включване в движението поне 300м както трябва, а не както са при нас БГ 25м ще можем спокойно да премахнем 95% от КАТ. Ако легализират оръжия за всички, ще можем и 80% пт МВР да разкараме.

14

Ой, Ой

преди 1 година

Организацията е лоша от години и заради специалисти като Тенев. Ама лошия министър го пенсионирал и той оооо, чудо прогледнал.

13

Grom

преди 1 година

И тоя е един дългогодишен експерт като Богдан Милчев...

12

Анонимен

преди 1 година

като тоя рашков например!

11

Коментар

преди 1 година

Башибозук!Преди,сега и за в бъдеще!Закриване и уволнение до последното копито!А тоз Тенчо и той същия производствен отnagък!

10

от далече

преди 1 година

Ха , ама чак сега ли го установиха?!;И какво ще направят в случая-ще ги сменят със същите такива или още по-корумпирани и некомпетентни!??Всичко е "про форма" в тази държава - промяна НИКАКВА!!!

9

В МВР

преди 1 година

Винаги са назначавани некомпетентни хора.Само Рашков почна да ги чисти и да маха тези на пенсия и заплата.Ни вие се обърнахте срещу него .

8

Име

преди 1 година

Държавата е цялата некомпетентна. Всеки е компетентен само на хартия.

7

Шефове на

преди 1 година

Главната дирекция за подпомагане на организираната престъпност са с обвинения за трафик на дрога

6

Анонимен

преди 1 година

Цяла БГ знае как милиционерите прикриват трафика на дрога, само тоя не знае. Всички знаят кои са депата - автомивки, гумаджийници и бензиностанции. Всички знаят как камиони на вълка разнасят дрогата. По районните няма нито един дето да не е корумпиран. МВР се държи от мафията а не от министъра. Всички са на заплата при кварталните дилъри. Видяхме ги как са се самозабравили в Пловдив. Народа - кучета го яли. Важното е далаверата да върви.

5

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

АЙДЕ СЕГА....СЕФТЕ , ДАЛАВЕРИ....!!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Вчера пък даваха по телевизора как си назначават и отглеждат братя Галеви и подобни - началника им как си ги е намерил, колко ги е харесал, колко "оправни" били, как се занимавали с наркотици, как им бил сводка с лекари. Чист развъдник на трафиканти и гангстерчета. Апропо, какво стана с екзекутора на двете момичета на спирката на Черни връх?

3

Анонимен

преди 1 година

То сега щото,ще " застъпят" баш " и най кадърните" ли?? А бе яяя си!!

2

Тобо Баретата

преди 1 година

Истината е че кадърни свестни хора които искат да спазват закона да пазят хората от мутрите и тн В МВР почти няма защото системата е корумпирана и най големите утрепко стоят на върха и тоест най корумпираните и тя се опитва да репресира свестните и да ги принуждава да служат не на народа а на системата!Трябва да има детоксикация скоро!

1

:

преди 1 година

Много хубаво , ами изхвърляйте ги. Всъщност изглежда трябва да започнете от шефовете и магистратите , защото не е нормално пилонд ийката дето носи стълби по нощите на Семерджиев да мине само с уволнение ... с уволнение е редно да минат 40-те фуражки дето са си мили колите при него , а пилонджийката и гаджето и в кауша , прикриване на двойно убийство - уволнение ??? Това трябва да е лош сън ...