154

Цитаторе а кажи

преди 10 месеца

КАК изглеждат броевете на цитираните от теб вестници? Дакй линк към сканираните копия - да ти повярваме че не си измисляш! :)

153

Христо Ботев

преди 10 месеца

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

152

...

преди 10 месеца

епа в най скоро време и на тази путин ще и падне тимберицата! и готиното е, че нейните си хора ще я самоубият! Тогава продажната п.кинофилия тука кой ще и плаща не е ясно!?

151

Анонимен

преди 10 месеца

Лельо ***, като четеш нещо в руските вестници, чети го до край. Има независими медии. Бунтовниците предадоха оръжието на руснаците, повечето от тях са вече цивилни. Малко останаха в руската армия. Пригожин се готви да отпътува за Африка и там да си командва частната армия, охраняаваща компаниите, добиващи скъпоценни камъни.Ако дотогава на го очушкат руснаците. Ген.Суровикин по официални данни си гледа почивката, по неофициални данни - питайте КГБ.

150

Анонимен

преди 10 месеца

,уеу, Президентът Путин държеше запада за топ.ките, а сега? Сега ще приемем Турция в Еесовската Зона и Ердоган ще държи запада за топ.ките.

149

Анонимен

преди 10 месеца

До ,уеу,Дефинирай думата свобода за теб. Ясно е че Европейците не живеят свободно, или визираш богатите които живеят свободно.

148

Анонимен

преди 10 месеца

МАМИАШВИЛИ- ...ПРЕЗИДЕНТ НА РУСКАТА БОРБА КЪМ ПУТИН- ДА ОТИДЕМ НА ОЛИМПИАДА 2024Г С ТАНКОВЕТЕ В ПАРИЖ...СЛЕД КАТО ОЛИМПИЙСКИЯТ КОМИТЕТ БЛОКИРА УЧАСТИЕТО НА РУСИЯ В ОЛИМПИЯДАТА- СЪВСЕМ В ДУХА НА РАШКИТЕ...А СЛЕД ТОВА ЩЕ ПИТАМЕ ЮМРУКОВ КАКЪВ Е ПАРИЖ..ОТГОВОРЪТ ГО ЗНАЕМ НАЛИ.

147

hehe

преди 10 месеца

"свалени от изтребители "Вагнер"?!??!Ко каза, ко??!?!?!

146

Анонимен

преди 10 месеца

"Иска ми се да знаех, почти плаче Стив Росенберг, но кой да му каже?" --- Аз мога да му кажа, но ще искам хонорара му.

145

Анонимен

преди 10 месеца

Къде са Вагнер? Къде е Пригожин? Какви са плановете им? Какво са се разбрали с Президента Путин? Иска ми се да знаех, почти плаче Стив Росенберг, но кой да му каже.

144

Костя

преди 10 месеца

Друзя,преплетоха ни се опорките и втора седмица не знаем за кого да викаме.За Путин или за Пригожин?Трябва референдум!

143

Анонимен

преди 10 месеца

Руснаците са много странни хора, те не мислят логично! Непредвидими са, страшно лъжат! Не трябва въобще някой да има работа с тях!

142

,уеу,

преди 10 месеца

Те в Индия живеят още в кашони със кобрите,с доставките Путин държеше запада за топ.ките, а сега вече ги държа за к.ур..аХаххаха Индия....хахахаххахха. В русия сега няма къде батерии за дистанционно да си вземеш....зле е положението всеки ден се чувам с приятели. Никой не иска Путин, но ги страх ....всички искат свобода и да живеят добре, а не да ходят на почивка н северна Корея и Сърбия, а да и твоята Индия.

141

Бай Дрън

преди 10 месеца

Мратора, стига си си давал плюсове и минуси, а ако не си ти, изгони го тоя. Срамно е в сайт като вашия, да се търпят подобни агресивни типове!

140

Анонимен

преди 10 месеца

Ясно е, че двамата са престъпници, но джуджето не смее да го ликвидира защото явно Готвача го държи с нещо крайно, компрометиращо.

139

Анонимен

преди 10 месеца

утре сборн пункт на всички амераиканофили пред паметника на американските летци дето сринаха софия - да го целунат и заминават за украйна - стига сте цапали форумите с драсканиците си

138

Бай Дрън

преди 10 месеца

Напротив, по странен начин Путин вузроди Русия като индусиална и високотехнологична държава. Скоро гледах кадри от техни заводи...честно казано, в България може са о да си мечтаем. И тук има такива заводи да, но те са на западни игщрачи, плащащи почти минимална заплата. За разлика от Русия, където всичко е на местно ниво. Затова Русия ще се възражда, а ние ще затъваме ли затъваме с тия западни и турски "инвестиции". Ще зятъваме като нация, което е най-жалкото, докато се превърнем в територия.

137

Анонимен

преди 10 месеца

някой като попита какво се случва в българия веднага му лепват русофил - а тия евроатлантически *** само русия ги интересува- ами ходете при путин бре каво търсите в страна която не ви интересува и кте я направили индиански резерват

136

Анонимен

преди 10 месеца

Индия и Китай, които купуват нефт не са африкански или ескимоски племена. Япония си е удвоила доставките на въглеводороди от Русия. Те също не са от Африка или Аляска.

135

ЯА

преди 10 месеца

Ще умират още много много генерали и още поне 500 хил руски *** ще отидат при Кабзон и 236 хил. ***. Путин съсипа Русия, всички бяха зависими от нейните доставки.Сега продава нефт на африканските племена и на ескимосите!ХАХАХАХАХ, всички русофили да отиват в *** наречен Русия, но седят тук и си разделят кашкавала като в Павликени. Мишки....