129

До 126

преди 10 месеца

Къде пише, че ще изригне или че Русия ще нападне с ядрени оръжия. Пак някакви измислици. Човекът е сравнил вулкан с химичен опит. Русия е написала, че превантивно няма да използва ядрени оръжия, а само в отговор, за разлика от Щатите, които могат ако искат в отговор на кибер атака да използват. Има и геофизични и геохимични оръжия, но Русия и САЩ за тях не говорят. Метафора да я анализираш дословно е смешно. Като кажат силен като бик да не сравняваш ватовете на човешката сила с тази на бика ?

128

Анонимен

преди 10 месеца

Трай коньо за зеленска травля.

127

агент Мъдлър ЦРУ

преди 10 месеца

Когато Раша загуби войната ще го преглътнете и свикнете с мисълта.

126

До R.A.T.M

преди 10 месеца

Много сте ми забавни с тоя Йелоустоун :) личи си колко сте некомпетентни. Ако изригне проблема няма да е само за САЩ, ами в световен мащаб. Същото е и ако Русия реши да атакува с ядрени бомби САЩ... проблема не е само за САЩ. Вие явно си мислите, че, света спира да съществува зад държавната граница.

125

до 123

преди 10 месеца

Няма как и да я спечели ...

124

ЦК на КПСС

преди 10 месеца

До Анонимен 123 -- И за СеСеСеРето така разправяхте, ама се самозатри (затриха го). Впрочем, както ви харесва, но така или иначе го няма на картата.

123

Анонимен

преди 10 месеца

Русия няма как да изгуби войната, защото накрая няма да съществува.

122

R.A.T.M

преди 10 месеца

Ф-16 не са проблем, а ядрения тероризъм и съм сигурен, че укритие по заповед на щуката ако направят атентат, Йелоустоун ще им се стори на американците като училищен опит в час по химия.

121

Хм

преди 10 месеца

Днес гледах клип в YOUTUBE.Украинец шофира Лада с изрязан покрив. Спира и изстрелва NLAW. Ракетата унищожава руски танк.Украинеца подкарва ладата и изчезва. Е,кажете ми коя армия е воювала успешно с партизаните? Наполеон,Хитлер,Брежнев се провалиха! САЩ се провалиха в Афганистан и Виетнам! СССР се провали в Афганистан и Чечня!Обзалагам се,че и Путин ще се провали в Украйна!

120

Неразбрал

преди 10 месеца

Ъъъ тези самолети Ф16 които и ние купуваме не бяха ли много стар модел от седемдесетте години и били скраб.... Как така изведнъж се оказаха заплаха за РФ?? Или нещо не съм разбрал...?!?

119

Mick Tucker

преди 10 месеца

Който си мисли, че Русия ще изгуби войната, не е добре.

118

Анонимен

преди 10 месеца

Ше го преглътнете, конче, като всичко друго.

117

Руско псе

преди 10 месеца

До К'во ги бавите? Ядреният терорист ще натиска ли копчето или го хвана шубето

116

ЧЕРВЕНА СГАН

преди 10 месеца

До Анонимен руските подл оги като теб не сте част от българския народ!

115

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна е много голяма и богата страна. През изминалите 33 години преход не спряха да крадат и розграбват народа и страната. Точно както и в България. Ако бяха инвестирали всичките милиарди в оръжия, икономика и т.н. щяха да имат с какво да се защитават, а не да ходят от страна в страна със списъци какво им трябва. Но понеже са алкохолизирана нация, проста също ка сега на тоя хал. Щото украинските олигарси разграбиха всичко, а сега помагайте ни. Ние ще ви пазим от Русия.

114

Анонимен

преди 10 месеца

Форумните *** са най срамното антибългарско племе!!! Безполезно форумни изчадия от ада. Злобни и противни. Ние мислещите хора не обичаме Путин а обичаме България и искаме да я опазим!

113

до 99

преди 10 месеца

Запитай се защо са пуснали атомните бомби , отговаряш но както ти изнася ? Чувал ли си за битката за Иво Джима , прочети ...да , с ядрените бомби е избито мирно население , но в Японската империя друг начин на капитулация е била невъзможна?! За Иво Джима жертва са дали и американците и японците , съответно 7000загинали и 20000 ранени от Морската пехота на САЩ и 20000убити и хиляда предали се японци , мислиш ли че ако имаше битка касапницата щеше да бъде по малка?!

112

К'во ги бавите?

преди 10 месеца

Слагай ядрените комплекси в Мексико,Куба и Хавай! Едва тогава кравария ще разбере за какво иде реч...иначе няма как да ви приемат на сериозно,все пак това е политиката на ФАЩ от 200 г насам :)

111

Ти да видиш..

преди 10 месеца

Лавров , Медведев и оная Захарова може ли да кажат изречение, без думата ядрено ?Хи , хи !

110

Я па ти..

преди 10 месеца

Що бе Лавров ? Нали МИГ -29 са по добри. И Радев така казва. Що се плашите ?Да си бяхте кротували и в Украйна нямаше да има Ф-16.