290

Банкеръ

преди 10 месеца

На братята Ингилизи им е ясно,че в североисточния атлантик дежурят бог знае колко атомни руски подводници.Само при мисълта,че някоя от тях може да изплува в Темза и капитана и да се изпикае на мостика ги подмокря.Скоро вероятно и това ще стане.

289

Курдо Коленков

преди 10 месеца

Зеленски се опитва да си вкара автогол. Докато не приключи войната, независимо как, и се сключи догвор в Русия за взаимно признаване на гараници (независимо от къде ще минават) - няма как да има преговори за членство, а без преговори - каква дата ? Освен чисто военните критерии - има и чисто политически, които без консенсус в украинският парламент - няма как да минат. А в момента няма действащ парламент в Украйна.

288

...

преди 10 месеца

Хейде гледайте хохлите как трепят мирни жители пак хохли. Даже се мъчат да скрият колата.https://ria.ru/20230714/diversanty-1884169301.html

287

Анонимен

преди 10 месеца

И КАК ЗЕЛЕ НЯМА ДА Е БЕСЕН ОТ КАПАНА В КОЙТО ГО ВКАРАХТЕ - ДА СТАВАТ УКРАИНЦИТЕ ПУШЕЧНО МЕСО!!...

286

Анонимен

преди 10 месеца

Полека-полека подготвяте общественото мнение за отказ от Зеленичкия. Няма изненади относно съдбата на всички западни марионетки.

285

Радев

преди 10 месеца

Брей брей нашите русофили тук все търсят под вола теле,и не виждат че расюйчкта им потъва все по надолу ,нека дда продължава Фасо мори войничета си и техниката да и горят тогава ще я чукнат когато отслабне още ,и чак същите ще я бутнат които помогнаха тогава пък на СССР е втората световна война ,но птичите мозъци туй няма да се досетят

284

красив

преди 10 месеца

Питам се защо й е на Украйна атомна електроцентрала по време на война.Тя ток ли ще произвежда или ще защитава народа си.Или от сега мисли за успешна търговия-от свое име ,но за чужда сметка.Кой каза на Зеленски или по-скоро кой му нареди да поиска нашите съоръжения-български предатели, чужди командири-военолюбци, САЩ, НАТО или други.Защо превръщат България в просяшка тояга?А ние защо сме такива безумци като народ, че губим икономическата си власт в енергетиката, поне на Балканите?

283

Анонимен

преди 10 месеца

Великобритания загуби всичките си колонии, ще загуби и Украйна.

282

Lina

преди 10 месеца

зеленский дойде, каза - " нямате никакъв шанс срещу Русия, ще ви взема 50 г руски оръжия, заради това"

281

Анонимен

преди 10 месеца

точно,сякаш сме им длъжни

280

Хахо

преди 10 месеца

Украинците са свикнали по този начин да живея те никога не са благодарни както знаете какво направиха българите за тях живеят в хотелите като царе а бедните българи страдатТе още по време на Съветския съюз са били така като галената република всичко за тях и никаква благодарност

279

М'глата

преди 10 месеца

До 307.Не пиши за неща,които са доста далеч от умствените ти способности.Какво ще направи Рис на една огромна империя,,?

278

Анонимен

преди 10 месеца

На братята ингилизи май взе да им писва. Така е когато започнеш да прекаляваш и да се прескундиш. Същото важи и за американците Вярно е че Зеления е като досадна муха от която не можеш да се отървеш с неговите претенции и глезотии Явно предателите не искат да се продадат евтино. Но ако кажеш истината обикновено си патиш. Така ще стане и с Уолъс. и със Съливан.

277

Анонимен

преди 10 месеца

Бен Уолас да не знае много защото той дава оръжие Сторм Шедоу първо със скопен радиус на действие 250 км вместо 560 км и второ не разрешава на Украйна да ползва Сторм Шадоу в Крим което е голямо удобство за Русия. След това Бен му удря едни сръдни че украинците не били благодарни.

276

Анонимен

преди 10 месеца

Съливан си е чиста проба русофилче. Всички съветници на Байдън говорят че Украйна трябва да победи, само Съливан заема позицията че Украйна не трябва да загуби, което означава всичко да си остане както е до сега с резултат 0:0 без изгонване на руския окупатор от Украйна което идеално пасва на губещата Русия.

275

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна се отнася към съюзниците като към касичка.

274

Анонимен

преди 10 месеца

прави са ! много са нагли укрите ...

273

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Великобритания уж е един от гарантите за Украйна според договорът за ядреното оръжие, което беше останало там след разпада на СССР. Да не се ослушват като прасенца втръстика а да пращат Чаланджарите.

272

Анонимен

преди 10 месеца

Англичаните да се благодарят че са по далече. И на тях Русия им спретна само един Брекзит. . Иначе ако бяха по близо като Украйна можеха и други работи да им спретнат. Проблема е за Найджъл Фарадж че няма да може да си вземе всички пари от Русия сега.Но обещаването не е като даването.

271

Анонимен

преди 10 месеца

Видя се наглосаксонците какви са им "приятели".. Време е за МИР.