27

Анонимен

преди 9 месеца

Народния тетър трябва да се изчисти! Ето за това се бори Камен Донев! Ама то всекиму е ясно, след като се пускам тъповати драми като украинската псевдо пиеска "Хага"! Срам за тия що са допуснали този пасквил до сцената на нашия Народен театър!

26

Анонимен

преди 10 месеца

В пиесите на Вазов, псуват като пияни каруцари!

25

Анонимен

преди 10 месеца

Напускай бе "капацитет", ко ми дреме!

24

ЗАЩО?!

преди 10 месеца

КАДЪРНИТЕ АКТЬОРИ НАПУСКАТ ИЛИ СА ГОНЕНИ ОТ "НАРОДНИЯ ТЕАТЪР", а директорът му още си е на поста?

23

Родители

преди 10 месеца

Това са съвременните будители!Те са коректива!Това е културата!Всеки помни епилога на ,,Немили-недраги",как ,,гордият лев на Стара планина"-Македонски,трепери пред десницата на грубия писар.Няма как един достоен човек да раболепничи пред ,,службата",ченгето,интриганта-***! Благодаря ти, Камене!С такива хора България ще я има!

22

НБУ-слагач-поъребите

преди 10 месеца

НАТФИЗ е място,което не може да се сравняе с НБУ,просто класата на актьорите е несъизмерима с люпилнята на посредственост и пошлост,облечена в пари.Да вземем кой да е филм или пиеса с Катя Паскалева, Стефан Данаилов,Деян Донков, Анастасия Ингилизова,Ани Пападопулу и куп други титани на българската култура и изкуство,от тях се излъчва тоя автентичен български дух,тая пъстра народопсихология,че да се чудиш Йовков ли е,Вазов ли е пропил ролите им с носталгия и истински нюх към българщината.Срам!

21

Я

преди 10 месеца

Утре чакаме историите на кака Мара чистачката на народния и Пена секса гардеробиерката на народния и естествено отговова на ръководството...

20

Я

преди 10 месеца

Като не ти харесва шефа напускаш фирмата не му искаш остаФката. Лигав *** омръзна ни от тебе и морфов дениро, като си толкова кадърен отивай и си прави театър където искаш,няма да останеш гладен, но като човек няма реална самооценка става за смях -като тебе камене...

19

Ценности:

преди 10 месеца

Вижте за каква кауза се борил К.Донев - в театъра нямало пожарникар! Да се смееш ли, да псуваш ли такива "ентелектуалци".

18

А БЕЕ

преди 10 месеца

НЯМА ЛИ КОНКУРСИ ЗА ДИРЕКТОРИ?!? ЗАЩО СЕ ЗАСТОЯ ТОЛИ ТОЛКОВА??? ЩОТО Е ОТ БСП ЛИ???

17

Анонимен

преди 10 месеца

Не знам кой е директора на Народния театър, но знам кой е Камен Донев. Хаха. Чувал съм даже, че има филм, представления в голямата зала на НДК и то многократно, разни моноспектакли. Гледам съм интервюта - не звучи зле, но не трябва да се занимава с политика. Да не стане като Слави. Та директора ми изглежда като някой администратор, нереализиран театрал.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Не вярвам на такива които говорят за себе си в множествено число.

15

Fena

преди 10 месеца

Само да кажа на тоз Мишок, шефа на театъра, не му знам името, а и няма значение как се казва една мишка: Камен Донев пълни зали 100% и печели сигурно колкото за тези 10 представления само с един моноспектакъл. А ти, мишок такъв никога няма да разбереш какво е морал и достойнство!

14

Агапо Салих

преди 10 месеца

Докато има хора като Донев, ще има и България.

13

Евала

преди 10 месеца

Тя , революцията свърши още преди 3 години, тоя сега се сетил. Май, цялата работа беше " Стани , да седна", не че донесе нещо добро. Донев се взе много насериозно, а святата му ДСБ се оказа напълно безпринципна с подкрепа за Радев и коалиция с БСП.

12

Това е българина

преди 10 месеца

подкупна и продажба душица! Тези от театъра са доволни на подаянията и щото са некадърни си кротуват. И турско да стане, пак ще са доволни. А за Донев поздравления!

11

Анонимен

преди 10 месеца

Хора и най-вече тролс, които не са стъпвали в театъра да не коментират. Камен Донев е институция, докато тоя Василев е еднодневна лайй...рка

10

Я па я..!

преди 10 месеца

Така е като в НТ си нямат партиен секретар да всява ред.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Нещо не ми е ясно ... то е много логично ако шефът ми е г4з да му искам по-голямо въъзнграждение, отколкото ако ми е приятел. Само в държавната администрация е обратното, ама там са си повредени попринцип.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя театър дето го правят сигурно е по-интересен от тетъра, дето представят.