523

Анонимен

преди 10 месеца

Тая простотия е шарено месо от ребра. "Рибай" стек: https://en.wikipedia.org/wiki/Rib_eye_steak

522

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонименСтекът е от сертифициран Блек Ангъс внос от САЩ. От какво точно животно и порода е месото и от коя част на тялото оказва огромна разлика в цената и не може така на хартия да ги сравняваш. Иначе цените на същото месо у нас е подобно, че и по-ксъпо в други места у нас.

521

Анонимен

преди 10 месеца

Проверих цената на рибай стек в Hawksmoor Seven Dials, Лондон до Ковън Гардън. Стека е 400 гр - 42 паунда, около 94 лева, т.е. 3 стека са към 300 лв. На тези стековете са били малко по-големи с 200 гр и са платили 490 лв., което е почти 200 лв разлика. Така че явно във Варна на плажа е по-скъпо да се яде рибай стек и по-добре идете го яжте в Лондон. ;-) Сигурно и по-добре ще го приготвят. Сервитьора би трябвало да пита каква степен на готовост предпочита клиента.

520

Анонимен

преди 10 месеца

Високи са си цените на морето и това е. Но в случая като поръчваш телешки стек на грамаж цената е горе долу нормална за японско мраморно телешко в стек хаус из Европа. Друг е въпроса какво са им сервирали във Варна.

519

Матрял

преди 10 месеца

Те във Варна само такива пържоли ядат,сичкото капан мишлен...Не може да поръчаш три пържоли,а да ти ги таксуват като 14...Ама *** може :)

518

14 пържоли в касоват

преди 10 месеца

Това ако не е нарушение на закона. Сервират ти в скапано заведение храна и те цакат с бомбастична цена без да е обявена в менюто или клиентите трябва да си нося кантарче, за да си измерват пържолите. Леле от мутри няма отърване.

517

едно

преди 10 месеца

хапване и после диета, ками като го е снимала и интервюирала дали я е черпил , а изглежда като от софия . дето е дал пари на месните не е зле, а спомена остава. но на 45 градуса и тълпи от потни туристи от турция и украйна , защо паржолки са яли . таратор, цаца, сафрид, картофки,салатки, а и сметката в заведение 5 звезди пак ще е 200 лв, но по различно е . Сигурно е крал или спечелил и се забавлява сегя .

516

Анонимен

преди 10 месеца

***. Сложил iPhone Pro на масата да се вижда, ял Рибай стек и тогава разбрал, че е скъпо. Да...скъпо е. Ае обратно на село.

515

Анонимен

преди 10 месеца

Ходите на море и после ревете ! Някои хора не могат да си позволят море !

514

Анонимен

преди 10 месеца

Става ясно, че проблема е в доверието. И ресторанти и хотели си изгубиха доверието на българина и затова стават подобни ексцесии

513

Вивенда

преди 10 месеца

ДА погледнат цените в онлайн магазина Вивенда на телешко Рибай, Кобе и тогава да пищят. Няма как като 300 грама в магазина е 90-180 лв. в ресторанта да е по-малко.

512

Анонимен

преди 10 месеца

Изгледах видеото и мисля, че тоя нарочно ги е поръчал за да си направи клипчето. И затова е носил и по 20 лв за да изглежда, че оставя мн пари.Иначе в менюто на ресторанта пише, че е 35лв на 100гр и е най- скъпото възможно там.Просто иска да се прави на баровец тоя.

511

мъденце от

преди 10 месеца

ирландско кафяво-черно полутеленце с криви роги по манастирски с гарнитурка от полумедуза от тихия океан и вклюено такси от на окото фирмите - 490 е добре, селфи с кмета на созопол , и сигнали на тв, ксп, сгп

510

Хабибито

преди 10 месеца

Хабибито има каза ,че са били предупредени за цената , да не забравяме, че първо телешкото е 30лв килото, а ти искаш най финото филе.... Според мен направиха една реклама на Турция и трябва да бъдат съдени за уронване престижа на нашето черноморие. Такива заведения има но има много нормални които ще го отнесат заради маангъла.

509

До 530

преди 10 месеца

Дъщеря ти ли е приготвила закуската? Даже и така да е пак не може да я докара за 5 човека 10 евро. Ай малко внимавайте с лъжите!

508

Хахахахахахахахахаха

преди 10 месеца

До независим, ами вероятно това е "специално заведение". Каквото и да значи това. Не виждате ли, че тези са някакви бедняци с IQ около 30? Какво им се чудите. Били са предупредени. Ама за едните лайкове във ФБ решили, че ще си поръчат. Скандалът накрая е опит да се отърват и да не плащат. Други немислещи тук им пригласят за цените. Ако си поръчаш черен хайвер си плащаш за. него. Не за крема сирене. Дори не е смешно вече. Други пък искали да платят изпечено месо. См ешни ци! Празни кратуни!

507

РЕАЛИСТ

преди 10 месеца

ТРИ БУКВЕНИТЕ МНОГО БИЯТ

506

РЕАЛИСТ

преди 10 месеца

ДА ИДВА ЦЯЛАТА МАААЛА ДА ВИКА И РЕВЕ В ЗАЩИТА НА ТЕЗИ ХОРИЦА...АМА НЕ СМЕЕ ЩОТ ТОВА НЕ СА ДОБРИЧКИТЕ ПОЛИЦАИ...***..ДЖИИТЕ МНОГО...АМА МНОГО БИЯТ...

505

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 10 месеца

Това все пак е поносимо и е еднократно . А знаете ли какво става в съдилищата ? С така наречената съдебна практика ! Там да видите как се тълкуват законите и за какви съдийски шашми става въпрос . И ВСИЧКО Е ЗАКОННО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И Е СИТЕМНО И МАСОВО , А НЕ ЕДИНИЧЕН СЛУЧАЙ ! ЗА ТАЗИ СЪДЕБНА ПРАКТИКА ГЛЕДАЙТЕ ДА ПИШЕТЕ ПОСТОЯННО , А НЕ ЗА НЯКАКВА ИЗМАМНА СМЕТКА НА МОРЕТО !

504

хехехе

преди 10 месеца

8 пържолки, 3 води, 4 филии хляб, *** - 950 лв бруто . розов ресторант при амстердам с консумация