106

ББ

преди 10 месеца

До Реалистреалист...ама руски...ирак не нападна ли Кувейт???милошевич насърчен от раша не убиваше ли жени и деца в...Сараево???руснаци и сърби убиваха със снайперисти...мирни жени и деца насаждащи...страх,в опит да ги заробят!!!и идва "лошият" САЩ...убили хитлер...и плеяда убийци на жени и деца,кандидат "императори"жертваши животите на децата и внуците си,упозорили народите си!!!Слава на Украйна!Справедлив Свят!!!

105

Копейкин

преди 10 месеца

Терорусия ми спря копейките.

104

Скоро

преди 10 месеца

Ще яде хурката кревалския татачик

103

Анонимен

преди 10 месеца

Според нашите русофили Украйна не е самостоятелна държава...а вожда им путин я признава, говорейки за Украински пристанища...хахаха. Пак се изложихте русофили...също като за ваксините

102

Анонимен

преди 10 месеца

А.б.е възраждане...вашия кремълски вожд голям Войнолюбец б.р.е. Нема ли да спретнете един поход за мир пред руското посолство?!!!

101

Анонимен

преди 10 месеца

Не понасям русия и всичко руско....пфууу

100

Реалист

преди 10 месеца

Някога имало ли е Санкции, срещу САЩ?А тяхно лице, ако не е подкрепено от САЩ? Когато Русия казаха, че няма химическо оръжие в Ирак, след като се доказа това, изобщо някаква отговорност за това от ООН или международния съд във Хага? Плашещо е това. Не обвинявайте само Русия. САЩ го търсиха този конфликт просто се чудиха как да го постигнат. Дано справедливостта въстържесъвува.

99

Реалист

преди 10 месеца

Малко не се ли притеснявате, че единствената страна в света, която има право да прави каквото си иска по света без последствия е САЩ. Кажете кой печели от разширяването на НАТО? Виждате ли колко е трудно да излезе Европа от зависимостта и политиката на САЩ. Виждате, че дори нас са готови да ни приемат във Шенген и да приемем Еврото, въпреки, че не сме готови за това. Самата Говорителка на ЕП го каза в прав текст на Кирил Петков.

98

Анонимен

преди 10 месеца

Никой не се интересува от това какво щита или не щита Русия. Май ще има скоро още потопени руски кораби.

97

Анонимен

преди 10 месеца

Най-голямата ядрена държава в света-Русия, предупреди НАТО да се отдръпне по-далече от нейните граници. НАТО обаче прави точно обратното-приближава се все повече!Е кой тогава води светът все по-близо към 3-та СВ, дали е Русия както ни убеждават продажните медии, или е НАТО и украинските им слуги, желаещи да подчинят Русия и да приватизират огромните й ресурси

96

Анонимен

преди 10 месеца

Всички кораби досега СЕ ПРОВЕРЯВАХА от руска страна, както и от страна на Турция и ООН за техния товар.Тъй че няма как да са превозвали оръжия за Одеса.

95

Иванов

преди 10 месеца

Значи НАТО трябва да осигури военни конвои за корабите включително със самолети и *** трябва да бъдат гонени оттам

94

карачанаков

преди 10 месеца

,,Русия ще счита всички............за военни.....,, ами че то за Вас всичко е военни обекти и детските градини и училища и болници и жилищни сгради че дори и стената на един язовир се оказа военнен обект

93

Анонимен

преди 10 месеца

До тук102 коментара. Всеки пише той каквото мисли. Нооооооооооо...... Само Давид е победил Голиат. Елементарна математика. Даааа руския флот е скрит, но не в миша дупка. И не Путин проси ОРЪЖИЕ. Хубаво е и американците вместо да дават "помощ" за оръжия , да ПОМОГНАТ ТОВА ДА ПРИКЛЮЧИ С МИР! Ако имат акъл де..... 3/4 от пишещите тук и на "военно" не са ходили.

92

Анонимен

преди 10 месеца

Путин ще го премести от единия в другия щото хамериканофилите жълто пи ка ееет

91

Ха-ха-ха

преди 10 месеца

От канцеларията на президента на Република Южна Африка обявиха, че руския, дърт рептил Путин няма да присъства лично на срещата на върха на БРИКС поради страх от арест . Ще го замести Конья Лавров. Решението било взето "по взаимно съгласие, предава "Фокус".Ха-ха-ха!

90

Анонимен

преди 10 месеца

Май остатъците от Черноморския флот на Русия ще поемат по пътя на Крайцера си.

89

ББ

преди 10 месеца

3-та СВ..ще е толкова кратка,че Света ни няма и да разбере,че се е състояла!!!Минаха се граници от н.анд.рталци убиващи жени и деца!хитлер и той си бе въобразил,че е ..безсмъртен!!!убийте к.п.лето!знаете,че можете ,Света ни го знае!!!руските циг.нета убиват жени и деца и рушат човешки съдби,убиват за...тв...за тоалетни чинии...а вие..."толерантност"???скоро и във вашите домове!!!!убийте...убийците със цялата си мощ!!!!

88

ББ

преди 10 месеца

6-ти американски...не признава претенциите ви за собственост над Черно море,живеем в Свободен Свят!в Свободният Свят хората могат да пътуват където си искат!вашето е лудост...извинете се на децата и внуците си и на Народите на Русия...вършите грях!!!

87

Смях в залата

преди 10 месеца

Ще ги спира с крайцера Москва и останките от руския флот, който се е скрил в миша дупка :)))