22

До Велев

преди 10 месеца

Абе бизнесмена, я кажи с колко парички ви подкрепи държавата и админстрацията за да ви върви бизнеса. То и без това върви заради инфлацията, ами и ви подкрепят. Веднага трябва на всички частни компании да се спрат държавните субсидии и да ви обложат с 20 % ДДС. Стига сте богатяли за сметка на данъкоплатеца. И вземете да вдигнете заплатите на хората а не да ги експлоатирате. Мазни капиталисти не наяли се.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Поредният популизъм - администрацията ни била раздута. Точно обратното е, администрацията е недостатъчна и сега четири човека вършат работа като за петима и то срещу много ниско заплащане, почти винаги под 1200 лева, като много са и под 1000 лева. Разбира се на тълпата й харесва да сочат врага - администрацията, докато в същото време някои си пълнят чекмеджетата

20

Qweqwe

преди 10 месеца

Отиди в някоя дирекция социално подпомагане да видиш хората как отиват в 7 сутринта на работа при положение, че са от 9 и си тръгват към 19 часа при положение, че са до 17 и 30 за да могат да си свършат работата.

19

РадеВ

преди 10 месеца

Имаме най-много червени капиталисти-робовладелци на глава от населението в Европа. Тях трябва да редуцираме, за да се нормализират нещата в страната.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Велев сами си дърдорите празни приказки по неколко пъти. Ами вижте колко са пенсионерите в МВР на пенсия и заплата, колко са пенсионерите в държавната администрация на пенсия и заплата в нищо правещи службички - има ги в РЗИ, областни и общински администрация, плюс тези които не са пенсионери но взимат заплата за никаква полезна работа.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Аха пречи му, че държавния сектор дава заплати над тези които дават частните робовладелци и робите не искат да му работят за 1000 лв и 20 дена отпуска по 12 часа. Е, г-н икономисте Велев, има и едно нещо наречено фалит. Като не ставаш з анищо - фалираш

16

Анонимен

преди 10 месеца

Населението критично намалява, а избранизите продължават да са 240! И няколко пъти в годината си актуализират заплатите, сякаш живеят в Люксембург, а не в страна, където хора с наводнени и унищожени жилища холучават 300лв помощ, а три пържоли струват 650. Не трябва да се чудим, че сме на опашката. С такива управници и заспал народ- толкова.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Защо давате този зъл човек по телевизията. Той иска работешите хира да са бедни!!!!!!!

14

Анонимен

преди 10 месеца

Имаме добре отглеждани гласоподаватели, наричани администрация

13

123

преди 10 месеца

В това предаване само *** се канят

12

Анонимен

преди 10 месеца

Администрацията е много раздута прав е Велев.Точно затова понеже е по 3 умножена,някои заплати са ниски,но има много с високи над 3000лв нетна заплата,а не вършат нищо.Трябва да се намали поне с 40%,даже с 60% и заплатите на държавна работа ще станат прилични.В частния сектор гарантирана заплата няма сигурна,защото всеки момент може да фалира фирмата.Държавата няма как да фалира,взима заем и го плаща народът.Та да не мрънкат някои на държавна заплата,че им били ниски заплатите.Да станат частници

11

Анонимен

преди 10 месеца

Старши специалист в Централно управление на НАП в София - нетна заплата 1010лв. на месец. Плаща си всички осигуровки, понеже не се води държавен служител. Работно време, всеки ден от 9 до 17 без обедна почивка. Няма хоум офис. Дали в друга европейска държава от ЕС някой работи в ЦУ на данъчната им администрация за 500 евро нето? Велев да прави като вятъра, долният експлоататор нагъл!

10

В.

преди 10 месеца

Сякаш и те не взеха предприятия за жълти стотинки. Да попита защо Лукойл има най-ниски производствени разходи. И какво ще стане при прекратяване на вноса на суров петрол от Русия.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Мрънкалото Велев и картела, на който служи, гонят чуждите инвеститори. Пазят си територията на евтините хора и ниските данъци.

8

Аз

преди 10 месеца

Нека, Велев да каже, той или министъра на икономиката взима по висока заплата. Или директор на дирекция в Министерството на икономиката взема по висока заплата от директор в негово предприятие. Тогава ще се види как манипулира.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Пълно с нищоправещи некадърници на държавна работа. Администрацията трябва да се намали с 2 трети , и да има автоматизация. Ако се наемат само професионалисти тази 1 трета може да се намали на половина. Но тогава няма да има корупция и за вкички една процедура. Няма да има свои хора и връзки..

6

Анонимен

преди 10 месеца

ГЕРБАДЖИЙСКИ АНТИБЪЛГАРИН

5

Марчето

преди 10 месеца

Ех,Велев,ех Велев,какво е близо 800 000 администрация,за по малко от шест милиона вечебългари,ами нищо,направо нищо!Топим се по-бързо от тях,това е разликата,нали!

4

Анонимен

преди 10 месеца

НАТЕЖАЛА АДМИНИСТРАЦИЯ Е АИКБ КОИТО НИЩО НЕ РАБОТЯТ И САМО ИСКАТ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА.

3

Анонимен

преди 10 месеца

ЧЕРВЕНИЯ ПРОРУСКИ *** ВАСИЛ