21

Банкеръ

преди 10 месеца

През лошия комунизъм достъп до опасни опияти имаха само анестезиолоьите в Болниците.Затова и наркозависимите бяха нищожен процент.Сега за едните пари тези неща се продават на деца за да се гарантира бъдещ приход.Друг е въпроса,че без протекция от полицията всеки незаконен бизнес няма как да се случи.За наркозависимия всичко е наред докато има.Проблемите започват,като няма пари или дозичка.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Последен кик, преди да засмуче метадона. Яко ще се надруса за последен път. Ще вземе най-яката доза в живота си, за последно.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Не я съжалявам. Никаква майка не е това.Две деца имам и единствения ми страх е да не ми стане нещо и да не мога ги отгледам.

18

Мандо

преди 10 месеца

Абе какво ни занимавате с тези наркомани, каква жертва е тая , жертва на какво , че се е надрусала . Един нарко по малко , утре можеше да се качи намацана в кола и да убие някой

17

Анонимен

преди 10 месеца

Аз съм за легализирането на всички видове наркотици. Това ще намали цената им и респективно печалбите на наркокартелите. Оттам и тяхната мощ и влияние в обществото. А за зависимите - в крайна сметка човек може да се самоубие и с нож, но не сме забранили ножовете. Алкохола и цигарите убиват, но не са забранени. Който иска да умре, нищо не може да го спре. И сега снабдяването с наркотици е супер лесно. Така обществото ще се прочисти.

16

Анонимен

преди 10 месеца

До Мо ча вън Фашисте заминавай за САЩ.

15

Мо ча вън

преди 10 месеца

До Пеци каква слабост в характера бе оригуфрен хората се забавляват!Ей тва комунистите сте слабохарактерни нищо жества!

14

Пеци

преди 10 месеца

Ей, много дpoги съм видял през живота си, особено 90-те... Всеки сам посяга към това, което издава слабости в характера!!! Това че била майка трябваше да разчувства аудиторията? Да я и y майката, тва дете кво ли е преживяло...

13

Хипократ

преди 10 месеца

До 3 Безполезни за обществото и психично увредени и болни са русофилите,русоробите,комунистите.България ше си оправи когато си сменят ядресната регистрация в Малашевци.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Не са слушали БТР на времето и *** на дърти години. Случва се.

11

Анонимен

преди 10 месеца

До всеки ден в Русия умират 5000 човека. В САЩ умират 7500 но са двойно повече като население.Пич,вместо да обясняваш колко е хубаво в Русия хвани поприказвай с някой руснак който се е изнесъл от там.

10

пОлитико

преди 10 месеца

В цивилизованите държави се опитват да им помогнат на зависимите да се излекуват и са се реабилитират в Заддунайката разни русо роби се радват най позорно че са умряли!Полицията покровителства наркотрафика !

9

Анонимен

преди 10 месеца

Дали бе са замесени руските тайни служби и пропагандатори като помагайки за разпространение на дрогата да съсипят Европа.

8

До 8

преди 10 месеца

Колко хора умират от пиене на антифриз, защото в САЩ 100 000 души умират от опиоиди на година?

7

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 1 По- добре да мрем пиейки шампоан и антифриз, като истински рашшки

6

Анонимен

преди 10 месеца

Ако фентанилът се наложи в България, ще ускори разпада на третата българска държава. Потърсете в ЮТюб или англоезичните медии какво става в САЩ. Буквално армия от зомбита броди по улиците на Америка. 100 000 души умират годишно там от опиоди, вкл. от фентанил.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Имах такива съседи Всички измряха от пиене и дрога през 90-те.Няма да ви обяснявам какви погроми бяха докато бяха живи.Единят от асансьорите го запалиха с бензин и автомобилни гуми Другият изнесоха за вторични.Биеха се с брадви,парчета арматура ножове,счупени бутилки и вериги от велосипед Целият блок ехтеше от техните викове,псувни и писъци Понякога палеха вратите на коридорите.друг път мажеха *** по стените и по подът Описвам ви го картинно за да разберете какава РАДОСТ е когато ги няма

4

Бай Дрън

преди 10 месеца

Е то на тоа фентанил голяма реклама му направихте колониалните медии. Да вземем да го пробваме ли?

3

Доктор

преди 10 месеца

Добре е , че природата си казва думата - прочистване на обществото ни от такива безполезни и безнадеждно болни, тотално пропаднали и дори вредни хора ! Даже ние трябва да помагаме за тяхното ликвидиране , а не да ги лекуваме ! Няма излекуване от тази тяхна "страст" - дрогата !

2

Даа,

преди 10 месеца

а някой така да каже коя е ,,родината'' на новата дрога...