62

Ivan

преди 10 месеца

Свободни зони няма не се заблуждавайте нито за автомобили нито чадъри драги читатели ето това е нашето черноморие и какви условия има никакви пари, пари 💸 и само за печалба се говори от всички местни, НО така не стават нещата край повече няма да стъпя на черноморието край всички които ти осигурява квартира е длъжен да ти осигурява и паркинг за автомобили иначе да ме хванат за ***!

61

Анонимен

преди 10 месеца

До 63 - От коя година са спомените ти като си ходил на плажа с родителите си? От тази или миналата? Или преди 30? ;-)

60

Анонимен

преди 10 месеца

Свободните зони се свиха до малоумие на много плажове. В Балчик пред свободната зона са джетовете, колелата и т.н. и е много по-малка вече, накрая.Всякак се избутват всички семейства с деца, които искат да си опънат чадър без да плащат за такъв, защото са на малък бюджет...Срамота!Това е навсякъде по нашите плажове!

59

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 40 И през соца се плащаше за чадър, но имаше и огромни площи, на които всеки можеше да си опъне собствен чадър, ако има такъв.

58

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 41 -- НЕ Е ВЯРНО! С родителите си ходех на плажа, общ за всички граждани. Може от другата страна на плажа на ЦК да е имало и такъв на Държавния съвет, но аз много добре си спомням, че в събота и неделя около нас имаше хора от Варна. Запомних по физиономии и някои момичета и момчета, които казваха, че са от студентската почивна станция на спирка "Почивка", където плажчето било съвсем малко и неуютно. Точно те говореха най-много остроти за плажа на привилегированите.

57

Анонимен

преди 10 месеца

Моля пишете за нередности ние ще реагираме ако не това лято другото и всичко да се узакони

56

Анонимен

преди 10 месеца

Нямам нищо против да плащам за услуга спрямо нейната стойност. А какво ми предлагат? Нищо. Услугата я няма. Шезлонг? Че и аз имам. Чадър? И аз имам. За какво всъщност плащам? За пясъка? За морето? Трябва ли да обяснявам, че плажната ивица е по Конституция държавна собственост и освен ако нямат заповед от военния министър, мога да си сложа чадъра и шезлонга където искам? С пистолет ли да ходя на плаж? Изгониха питомното - нека гонят дивото. Не е за парите. За отношението е. За наглостта.

55

Анонимен

преди 10 месеца

Преди да тръгна в Турция на море ,се сещам за една църква в Батак !

54

Анонимен

преди 10 месеца

И още нещо отблъскващо...на първа линия шезлонгите се заемат от хавлии незнайно в кои времена и срещу какъв рушвет. Днес на Градина " баровците" дойдоха в 13 часа чак на плажа, ама инак пише "резерве" на шезлонгите им. Същото е и в другата част та Созопол- Грийн лайф. Изключително грозно и нецивилизовано.

53

Анонимен

преди 10 месеца

Всичките неща, които не харесвах на българското море, ги нямаше когато преди 20 години за пръв път ходих на море в Испания. Повече не повторих грешката да ходя на море в България.

52

Анонимен

преди 10 месеца

В България на море все още става само на Албена- хубав ол инклузив с 1 чадър и 2 шезлонга от 3 ти ред назад безплатно пред хотела и включен спорт , хубав плаж, голям парк, алеи. Юни и септември там е спокойно, евтино и приятно.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Преди 1989 година Кометата Варна-Бургас струваше 5,80 лева, а с автобус беше 3,70 лева. Сега май са пуснали Комета за 55 лева между Варна и Бургас

50

Анонимен

преди 10 месеца

Комета ,от Мичурин до Златни Пясъци ,струваше 6,20 лв No Comment!

49

Анонимен

преди 10 месеца

Едно време онова дето го меазят имаше такса вход и толкоз но имаше чадъри душове съблекални Плажовете ги чистеха ситри и вечер сега отиваш на пкаж искаш чадър резервиран бил душ няма щот плащат за вода Мръсотия по пкажа кърлежи мушички непочистено щот трябва арендатора да плати и почти няма свободна зона

48

Анонимен

преди 10 месеца

У нас свободни зони йок много минималистични а после реват арендаторите де вземат по две три такси на ден от един чадър и шезлонг и рев голямммммммм

47

Анонимен

преди 10 месеца

Упсс !Лекинко ,сте цензурирани !Весела Коледа !

46

0880

преди 10 месеца

До aaa .... в Хърватия забраняват плажовете пред хотели.. Всички стават свободни за гражданите..

45

Анонимен

преди 10 месеца

Ако ,премахнат ,всички незаконни пострийки по плажовете. Хотели ,къщи и всякакви недоразумения ,ще има място за всички почиващи !

44

Анонимен

преди 10 месеца

Абсолютно подкрепям коментар 44Тази година за първи път ще пропусна море,децата ходиха една седмица на лагер,това е достатъчно. Нямам намерение да плащам за нещо което абсолютно не си заслужава.....

43

Анонимен

преди 10 месеца

Като ги гледам плажуващите, мале мале.