90

Нахалници

преди 10 месеца

То само като прочетеш заглавието,и ти става ясно какво е положението със нарко разпространението на дрогата в България.Следили чуждите дилъри с месеци,а нашите дилъри колко време ги следихте?Ха ха ха ... че за какво да ги следите след като ги знаете всичките до един,нали ви се водят на отчет в МВР.

89

Ъъъ

преди 10 месеца

Как може да позволите чужди дилари на ваша територия бе? Амсалаци.

88

Олимпий Панов

преди 10 месеца

Какво правят тия черни *** чепове в България че и с постоянно поебиваване?Веднага депортации в турция!

87

Анонимен

преди 10 месеца

То е много проста схема, от години в ход в Европа и САЩ. Масово дрогират младежта, през това време бежанци се поселват и пускат корени до часа на подмяната... когато ще бъдем слаби и уязвими, разядени от самата ни прогнила вътрешност. Колко цивилизации са падали по този модел? За да дойде дивото и после години ще цари дивотията, както вече е ставало по света и преди...

86

Българин

преди 10 месеца

Въпросните негЪри - наркопласьори как ще отработват в затвора престъпната си дейност ??? Защо няма информация и коментар за присъда, изпълнение, срок на задържане и плащане на отсъдените суми ???? Кога ще има истинско правосъдие в България ??? Тези НегЪри съсипват нашите деца, обществото и държавата !!! Как отговарят за това ???

85

Анонимен

преди 10 месеца

До Koko - " По гърция цветнокожите продават очила и плетат гривни на плажа, тука дрога." Мен са ми предлагали дрога. покрай очилата, часовниците и другото.

84

ОТ СЛЪНЧАКА

преди 10 месеца

Това са една групичка от печки които работят в Слънчака като Викачи от време оно. Миналата година пак ги сгащиха, на есен ги пуснаха и сега отното ги прибраха. Така е всяка година. Стоката им не става . Преди 2-3 години я пробвах, само където си хвърлих парите. Трябва да ги съдят за измама , не за наркоразпространение !!!

83

Анонимен

преди 10 месеца

Ура!Проблемът с наркотиците в Слънчака е решен...

82

Анонимен

преди 10 месеца

За чуждите няма прошка, Слънчака си е само за нашите дилъри :)

81

Да разбирам ли, че?

преди 10 месеца

Да разбираме, че "нашите" не ги закачаме ли? Затова ли статията е за "чужди"?

80

Анонимен

преди 10 месеца

Какво правят Гана и Сомалия у нас? КАКВО? Аааа, разпространяват дрога, всичко е точно. Аз един черенн да работи нормална работа не съм видял

79

Анонимен

преди 10 месеца

Ясно, чуждите пречат на нашите хахаха Затова ли ги спипаха?

78

георги

преди 10 месеца

Така де трябва да си си пазим родните

77

вероятно са същите

преди 10 месеца

нигерийци дето хванаха преди 2 г. там. Пак ги допускайте такива пришълци дето префърчат през боковата гранична оградка и им давайте условно и тук ще стане след време като в германия като изтрезнеят оттам и почнат да се пълнят тук

76

5221

преди 10 месеца

Жива конкуренция на нашенците - да се размажат веднага!

75

Име

преди 10 месеца

Ама той тоя "джойнт", откакто го забраниха отбратно прз 2005-та, станал златен бе! 90 лева? Това трябва да е с две печени агнета и три каси бира.

74

Слег

преди 10 месеца

Само комплексарите викат на Слънчака- Курортен комплекс Слънчев бряг ,да изтъкнат ,че са курорт разбираш ли. То там курорт нема от 2004 насам-има парти град Слънчака .Българския туризъм, иначе има нужда от подобно място.Парти дестинациите са с широк сезон и висока доходност.Сънито има потенциал да стане хибрид между Лас Вегас и Амстердам и да работи 12 месеца в годината.

73

Анонимен

преди 10 месеца

неграмотно написано е заглавието на статията, с използването на жаргони така пишат евтини драскачи на днес бг,некадърни заедно с главния си редактор :)))

72

Сухаризъм

преди 10 месеца

До ХасмукарСокеренаПич/че звучиш като учиелка от село Груйо Михалево ,кое как се пишело ,кое кво било-сухар неопетнен от покварите на Купидон ...

71

Дон Кикот

преди 10 месеца

До Koko..Голям си наивник. Ти пита ли ги за дрога?