61

За чий ...

преди 10 месеца

Тези вместо да седнат да си пият пиенето и мезят мезенето - се правят на маймуни и от едната и от другата страна. Тук не става въпрос дали си фен на единия или другия отбор, а чисто повод за анархични золуми - бой, чупене, мизерии ....

60

Костадин Костадинов

преди 10 месеца

Който се чувства българин на Балканите, да заминава за Торонто. Това е земя на турци, гърци, албанци, сърби, македонци и руснаци, а не на някакви пикливи ганчовци!

59

Рендету

преди 10 месеца

Ей, много *** "матрял" ама и държавата ни си я "бива". Как шъ ходиш в държава с яростна антибългарска политика и кампания, чието население те ненавиждъ, бе!? Нашту футболни ганчовци хем ги биха, хем ги клаха, хем ги арестуваха и ся кво - " пито - платено".

58

Анонимен

преди 10 месеца

Феновете на "Левски" се делят на четири фракции - Наркомани-Запад, Наркомани -Изток, Наркомани- Север, Наркомани-Юг.

57

Анонимен

преди 10 месеца

ЧАКАЙТЕ БЕ ХОРА ! ШКУПИ Е АЛБАНСКИ ОТБОР И НЯМА НИТО ЕДИН ФЕН МАКЕДОНЕЦ ! ВИЕ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ НАЛИ СТЕ ГОЛЕМИ ПРИЯТЕЛИ СЪС АЛБАНИЦИТЕ ОТ МАКЕДОНИЯ.. НАЛИ ВАШИЯ БАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ КАРАКАЧАНОВ С НЕГИВИЯ ПОЛТРОН ДЖАМАСКИ СЕ В ГОЛЕМА ЛУБОВ С ШИПТАРИТЕ ОТ МАКЕДОНИЯ.. УГОВОРКАТА Е ЕДНИТЕ ДА УНИЩОЖАВАТ МАКЕДОНИЯ ОТ ВЪН А ШИПТАРИТЕ ОТ ВЪТРВ .. ИМА ЕДНА ДУМА НА КУЧЕ И НА ШИПТАР ДОВЕРИЕ ДА НЯМАШ А ТЕ ВИ СА ГОЛЕМИ ПРИЯТЕЛИ.. Е СЕГА ЗАКЛАХА ВИ АМИ ПАК ДА ГИ ОБИЧАТЕ

56

Анонимен

преди 10 месеца

До Цесекар - македонец___хиляди българи са избити в северомак-та провинция 1945г, какво ми обясняваш, не сравнявай сел таците с украинците

55

Спортсмен

преди 10 месеца

Диващини! Нищо общо с духа на спорта.

54

Цесекар - македонец

преди 10 месеца

Бързате да плюете по феновете на Левски, но истината е, че Македония е идентична на Украйна, само мащабът е по-голям. В Македония поне все още не са започнали масово да палят и разстрелват българи, както украинците правеха с хората с руско самосъзнание през 2014 г.

53

Анонимен

преди 10 месеца

северонещо си са лесни за провокация, само им кажи Б и те вече са провокирани, май мунска нервна сиситема, лесно дразнима, без самоконтрол

52

Анонимен

преди 10 месеца

Футболните улраси са отрепките на обществото, не само у нас, но и по света. Намерили са каквото са търсели.

51

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 51 Има отбори в Аржентина, Бразилия и САЩ именувани на личности и вероятно и в други държави. Порови се малко и не говори без да знаеш.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Левски, Ботев, Волов, Бенковски, Раковски,...няма нация която да позори свойте национални герой, като позволява футболни агитки натъпкани със стимуланти да се гаврят с имената им !

49

Анонимен

преди 10 месеца

Левскарите все проблеми правят. Другите които правят проблеми са от Ботев. Правят се на големите ултраси и после реват че ги бият.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Питам се - ти с какъв акъл ще отидеш на футболен мач в Скопие - където ни мразят и македонци и шиптъри. Че и да обиждаш домакините по телевизиите им преди мача ...

47

Анонимен

преди 10 месеца

Привърженици на Левски направиха остри изказвания в ефира на северномакедонска телевизия. Кадрите са излъчени следобед вчера. Запитани от Сител ТВ за очакванията преди снощния мач с Шкупи, български ултрас отсича:На футболистите да им кажем, че Македония е българска. Да живее България. Тука е българска земя и ше го д*хате.

46

Анонимен

преди 10 месеца

Свидетел съм, как преди години във Верона, по време на мача между Киево и Левски, ултрасите на Левски, пребиха семейство италианци, седнало в слакарница до стадиона. Това се случи във Верона, не в София.

45

Анонимен

преди 10 месеца

баце вече не е господар и хранения мутраж почна да яде бой вместо кебапчета

44

до 43

преди 10 месеца

Само дето не са макета, а шиптъри. Ти въобще стъпвал ли си някога в Чаира ? Ако не си, недей и да стъпваш.

43

Анонимен

преди 10 месеца

Интересно защо левскарите където и да отидат все ги бият ?

42

Анонимен

преди 10 месеца

Най-лесно е макетата да кажат, че са били предизвикани. Тия дивааци са безнадеждни!