12

Пффф,

преди 6 месеца

забравихте ли за медицинските сестри?!? Едва успяха да се спасят от режима на ма33ния чаршаф!!! Що все така наведени и с разтворени задни бузки и винаги готови са наштЕ родни марионетки на Посолството?!? Безгръбначни ли са,мекотели ли са,планктон ли са... Веднъж поне помислете за тоя народ,който изчезва и емигрира,в търсене на спасение от управлението на пребоядисаните метастазите на БКП!!! Що за пр0дажна сбирщайн коалиция си избрахте,българи?!?

11

сем

преди 6 месеца

Кога светът реши,че мюсюлманите са бели и пухкави,не могат да бъдат критикувани за нищо,не могат да бъдат принуждавани да работят,на тях трябва само да им се дава,покровителства,и помага!Ислямът се превърна в знаме на насилието към друга вяра!Как -с какво име те ни наричат-НЕВЕРНИЦИ.Е,защо трябва да поддържаме хора,със средновековно мислене?

10

аноним

преди 6 месеца

През 2021г Газа получи дарения и пари за 1.18млрда долара,през 2022 от различни държави и организации-други над 1.17млрда.КЪДЕ СА ТЕЗИ ПАРИ???Къде са построените болници,училища,обработваеми ниви,фабрики.Къде са създадените работни места?Няма нито едно от тези изброени,защото те бяха похарчени за тунели,ракети,мини-за унищожаване на човешки животи!!!И сега-защо?-След време да не се питаме-КЪДЕ СА НАШИТЕ ПАРИ!!!!!

9

Анонимен

преди 6 месеца

либия беше богата държава преди обама

8

Истина

преди 6 месеца

Либия е ислямска държава ислямските режими погазват човешки права и свободи на не-мюсулмани като ислямски терор, погроми,окупация и геноцид срещу евреи и християни.Така че никоя християнска страна няма отговорност да помага на враговете си, освен да ги нахрани ако са гладни, те имат много повече - 23 арабски от 54 ислямски държави които са длъжни да помогнат на своите по вяра и да приемат всички свои бежанци, а не-мюсулмански -Израел и ЕС САЩ трябва да експулсират ислямистите преди геноцида

7

Правда

преди 6 месеца

Добре е да се помага но няма как да помогнем на всички, длъжни сме да помагаме на нуждаещите от нашата вяра, т.е. в същия Бог на Библията според Божиите заповеди т.е на евреи и християни. А кога Бг правителство е пратило помощ на Израел напр. след война на Палестинските терористи 2014 или масовото зверско клане на 1450 евреи и отвличане на 240 евреи от ислямски терористи от 7.10 досега Май пак Бг е на страната на злото с безбожните нации помагат на палестинските терористи, вместо на жертвите

6

Анонимен

преди 6 месеца

По-добре на либия одеала отколкото на Украйна оръжие

5

Анонимен

преди 6 месеца

До ДенятНаМасоните...Най-лошото е че в Блгария всички бедни и средно бедни още си МИСЛЯТ ЧЕ НЯЯЯЯКОГА ЩЕ ЗБОГАТЕЯТ , напротив , ще става все по-зле !

4

Анонимен

преди 6 месеца

Пари за заплати и пенсии в Бг няма , но на кой още не сме помогнали , ...моля по именно !Аман от неграмотни и примитивни управници , в Бг!

3

Анонимен

преди 6 месеца

Кво стана със мед. сестри! Кадафи, хубаво на опъна тогава! Ся пращайте помощи!

2

медиците..

преди 6 месеца

същите либийци дето бяха задържали български медици със скалъпени обвинения ли?

1

Не помощ а

преди 6 месеца

подигравка е това. Оръжия за милиони, а може и милиарди харизахме на Украйна, а хуманитарна помощ на стойност 63000 лева... това е един нов автомобил, при това не особено луксозен.