49

Всъщност...

преди 4 месеца

Имало е голямо намаление на леката дрога и веселите гъби в Маями точно преди да се "появят" извънземните. Случайност ? Едва ли .

48

Нелинда Пулицарката

преди 4 месеца

Има само две възможности: или си мисирка или не! И двете носят много денги ако знаеш на кого да го олигавиш!

47

mn

преди 4 месеца

Естествено, че има извънземен живот. Няма как Вселена, изградена от милиарди звезди и планети да съществува, за да поддържа живот само на една единствена от тях, при това очевидно под формата на крайно *** и неефективен интелект и разум. Сега, съвсем отделен е въпросът дали е физически изобщо възможен досегът и пътуването между отделните форми на живот в Космоса или ще си останем разделени едни от други.

46

аз

преди 4 месеца

а не разбираш ли.. някаква огромна вселена обаче ние видите ли тука сме единствените хуманоиди, населяващи си планетата, независимо от всичко и отделени от цялото... Най-големите умници, вярващи само на наУката от телевизора.. Друго нема..

45

Анонимен

преди 4 месеца

Много ми се иска извънземните да отидат да учат сащисаните на "демокрация",за да видят какво е да ти кацнат някакви с различни разбирания и да те командват ама...друг път ще явно хаха.В случая не са били извънземни.Група хлапета са си играли с фоерверки и са се сбили.Други са решили,че е стрелба и понеже са наплашени от честите случаи на психари,които масово стрелят са викнали полицията.Случаят се разду нарочно повече,за да прикрият скандала със списъка на извратеняка Джефри Епстайн.

44

Анонимен

преди 4 месеца

АБЕ ДА НЕ ГИ Е ПРАТИЛ ПУТИН? - ИМАШЕ ЕДНА КОМЕДИЯ "РУСНАЦИТЕ ИДАТ". ТОВА ДА НЕ Е 2 СЕРИЯ.

43

Анонимен

преди 4 месеца

до 42- тоя термитник укрия трябва да бъде изпепелена. до последния ТЕРМИТ.

42

Анонимен

преди 4 месеца

ето бройки за мобилизация. веднага да ги пратят на наркомана. със извънземните оръжия вече ша спрат Путин. тях куршум не ги лови.

41

Анонимен

преди 4 месеца

42 - УКРИТЕ ХОРА ЛИ СА?

40

Човечарник

преди 4 месеца

Управляващите отдавна се се "продали" за малко власт. Тези същества взимат мислите и емоциите. С това се хранят. Има раса която се храни от болката и смъртта. Точно тази раса разпалва войните. Тях ги виждаме като летящ черен куб в прозрачна сфера. Много пилоти свидетелстват за такива обекти. Виждат се над военни конфликти и над ядрени централи и силози с ракети. Рано или късно всички ще се срещнем с тях и ще разберем.

39

Мхе

преди 4 месеца

До Човечарник - демек от pycopoбите нищо не могат да вземат. За ко ги държат въобще?

38

сатана

преди 4 месеца

Путин е Рептил избиващ човеците на земята

37

Човечарник

преди 4 месеца

Споко народе. Извънземни има. Има и земни които не познаваме. Много по-могъщи от нас, просто нямат нужда да си общуват с нас. Както ние отглеждаме кокошки в кокошкарник за яйца и месо така и те оглеждат нас в човечарник. Само дето не искат от нас материалното а съзнанието. Това което е в главите ни. И си го взимат.

36

4

преди 4 месеца

Тия съвсем изперкаха!

35

Анонимен

преди 4 месеца

Хахаха, американците и ковида го закичиха на прилепа ама всеки се досеща кой, как и защо го изтърва и фармацевтичните им компании добре намазаха. Интересно е, че народа им вярва в подобни дрънканици. В САЩ винаги те манипулират.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Да появиха се потвърждавам аз видях един беше викок над 5 метра и изяде едни хора в трамвая на миами

33

Анонимен

преди 4 месеца

Аз съм извънземнороб оправяйте се вий прости pycopoби

32

Анонимен

преди 4 месеца

Извън Земен све е извънземен.

31

Анонимен

преди 4 месеца

До 31 - Талмуд се говори за 18 000 други свята.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Нела, npocтата пак избухна с глупости, че и на фокус ги сложила, да си демонстрира природната тьnoтa.