22

Анонимен

преди 3 месеца

Вчера гледах интервю със саудитския образователен министър. Каза, че след реформите на принца, ВСИЧКИ учебници са ревизирани и в тях повече няма омраза към християни и евреи, а се говори за обща история и ценности. Само за 7 години е имало такъв ефект, че морен договор стана възможен. Човекът обясни, че в Газа от 3 годишни учат децата да умират в битка срещу неверниците, че са на първата линия в свещената война срещу християни и евреи и че няма да се спрат, докато не направят световен халифат.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Правилно. Трябва да се ликвидират всички терористи до крак, да се освободят заложниците, да се махне джихадисткото управление в Газа и после да сядат да си говорят. С тия в момента изнасилвачи и убийци на бебета в момента не се разговоря. Отделно, палестинските араби са все още сковани от страх да говорят срещу Хамас след 18 години шариат и мъчения от собствените им управляващи. Скоро всичко че се промени. Надявам се за добро.

20

Българин

преди 3 месеца

Палестинците ядат заслужен бой, откакто осуетиха мира Израел-Саудитска Арабия, с най-зверската атака над цивилни - над 1200 заклаха, над 250 отвлякоха, над 130 държат под земята вече 4 месеца. Не чувам палестински призиви за освобождението им. Хак да им е до последния терорист!

19

Българин

преди 3 месеца

До Libre comme air Кои ирландци? Дето Израел ги скъса от бой 87-57? На бойкот се отвръща с бой! Заслужено.

18

1-3

преди 3 месеца

Против войната и насилията съм,но по някаква причина съседите,с които е ,,наказан'' Израел да живее,не им оставят друг избор!!!!

17

да

преди 3 месеца

Имало защо да ги преследват през втората световна този с джапанките на главата е терорист номер 1

16

Libre comme air

преди 3 месеца

Браво на ирландският отбор който отказа. Да се ръкува. С евреите...!!!Целият свят вижда ме евреите ка *** и убийци и само наш денков им се кефи...Ако всички араби се обединят. С. Евпеите е свършено завинаги. Нищо. Че. САЩ СТОЯТ ЗАД ТЯХ...!!!

15

Питам

преди 3 месеца

До Тоя ВоенноПрестъпник 15 За кой военен престъпник говориш , че са двама ?Единия е с международна заповед за арест и съд.

14

Дядо Соци

преди 3 месеца

И Зеленски казва така.Военнолюбците в миша дупка , да им дойде акъла.Така е справедливо.

13

Антисемит

преди 3 месеца

Докато светът не се очисти от еврейските твФари, това семе на сатаната ще продължава да безчинства над рода адамов! Хора, събудете се - евреите са проказата и проклятието на човешкия род! Крайно време е да кажем "Never again!" и да изчистим лицето на земята от тези лаййняя!

12

Тоя ВоенноПрестъпник

преди 3 месеца

Още ли е на Свобода?!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Мръсните (((те))) ще продължат безнаказаните убийства на цивилни, докато цялата негойска общност не застане срещу (((тях)))! Лошото е, че гоите са раздробени и атомизирани!!!

10

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

Американци и руснаци не могат да постигнат пълна победа в нито един военен конфликт в който са влезли, но Израел щял да постигне пълна победа рийш ли.

9

Диана

преди 3 месеца

В най-новото си изявление от днес, Нетаняху заявява че когато му върнели всички заложници, тогава можело да има база за по-нататъшно развитие, значи..Смешка!..След толкова закани за пълно унищожение на Хамас, кой ще му повярва, че говори сериозно?!..Вероятно най-малко ще му повярва Хизбула!...Израел трябва да седне на масата за преговори без никакви демонстрации и претенции - той е натрупал достатъчно черни точки за да изгори всяко съчувствие към него...Просто да се ОПИТА да е ЧЕСТЕН,ОБЕКТИВЕН!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Няма ли да има санкции срещу Израел? Блокиране на активи, изваждане от системата Суифт и т.н.?

7

Бай Иван 2

преди 3 месеца

До УЖАС , Те тези нввинни са пълни поддържници на терористите от ХАМАЗ кото разстрелват бебета и старци от упор.Някой от мккрнките палестинци да е осъдил действията на терористите и да се разграничил от тях? Напротивм ликуваха по улиците на Газа като доведоха отвлеччените.Сега що ревът?

6

дедо Ташунко

преди 3 месеца

Биби е пълна откачалка и ще закопае евреите. Ще умрат десетки хиляди невинни жени и деца, а него лично един ден ще го гръмнат своите.

5

анонимен64264

преди 3 месеца

мръсни долни *** май забравихте историята си от втората световна

4

Анонимен

преди 3 месеца

КВО, КВО?

3

Анонимен

преди 3 месеца

И Нато-то, Сащ, Албиона и Европа нямат нищо против. Те искат само Русия да бъде победена, нищо повече.