527

Анонимен

преди 2 месеца

Базата на Омон се намира срещу Сити Центъра,а им беше нужно час да пресекат улицата.Хванали терористите от Киргизтан на беларуската граница и то беларуски граничари,а Вова Путин фъфли за Украйна.Толкова е комплексиран джуджака от тази пуста Украйна,че вече е явна фобия.

526

Паника в Бункера

преди 2 месеца

Жужето се е окендзало и смърди в цяла Масква

525

Терористите

преди 2 месеца

са подминали Жужака, нали е от тяхната партия. А трябваше сега да му подготвят балсамирането за мавзолея на червения площад

524

Анонимен

преди 2 месеца

Медения месец свърши друZя, разпаднето на р.феодалия Zапочна

523

Пирожкин

преди 2 месеца

Той беше!

522

Анонимен

преди 2 месеца

Двама били открити в републиката, а третия живеел с родителите си в Самара. Чакаме техните коментари. Заловените били техни аватари с ИИ. Вие задминахте и СНН и ББС в ГМО новините

521

Анонимен

преди 2 месеца

Мюсюлмани във форума, всички сте за бесилото! Всички до един, фесове скaпaни!

520

Анонимен

преди 2 месеца

Значи, според кървавото бункерно джудже, Украйна е ислямистко-нацистка държава, управлявана от евреин, която плаща на терористите в рубли?!?!? Мдаа, дългият престой в бункера не се отразява добре на Вова Лилипутин. Менталното му състояние явно е доста, хм... разклатено.

519

Прогнилата Русия

преди 2 месеца

Чака САЩ да я светне...Които стана та не вечеряхме...Абе таварищи недорасли нямате ли разузнаване

518

Анонимен

преди 2 месеца

Наблегнал е, но КГБистките лъжи са видими за всички. От до е пълно със смехотворни разминавания с всички известни факти.

517

???

преди 2 месеца

"Ако в САЩ са знаели за подготвяния терористичен акт, то защо не са предали точни данни за замисъла на нападението и възможните извършители?

516

очаквам

преди 2 месеца

Планиращите авиобомби, използвани от руските въоръжени сили, успешно разрушават укрепените позиции на Въоръжените сили на Украйна и нанасят значителни щети на противника.

515

Евала за атентата

преди 2 месеца

Жалко че ИД нанесе удара

514

100%

преди 2 месеца

До Анонимен В Киев цари паника заради все по-явната връзка на задържаните терористи..

513

Анонимен

преди 2 месеца

ЦРУ се провали. Сега тези *** ще разкажат всичко. Кииф да се готви.

512

Барон Мюнхаузен

преди 2 месеца

Тъй като всичко е в спирала на ескалиране на напрежението от страна на Запада, следващата стъпка са изявления като на Макрон и терор. Защото в противен случай те трябва да признаят загубата, а тяхната страна все още не е готова за това. В този случай западните

511

Анонимен

преди 2 месеца

ЦИПСО съвместно с британското разузнаване работят по информационната следа за терористичната атака в Москва. Сега основната задача е да се измести фокусът върху "Ислямска държава", за да се отклонят всякакви връзки на терористите с Руския доброволчески корпус в Украйна и киевските специални служби.

510

Анонимен

преди 2 месеца

В Киев цари паника заради все по-явната връзка на задържаните терористи, които устроиха кървава баня в московския комплекс "Крокус сити хол". Украинският опозиционен Телеграм канал "Резидент" твърди, че в Офиса на президента (ОП) е получено предупреждение от британското разузнаване да бъдат прекратени всякакви диверсии на границата и тайни операции на територията на Русия.

509

Анонимен

преди 2 месеца

Украинските и британските служби водят информационна кампания, за да отклонят вниманието от УкрайнаПаника в Киев, Лондон съветва да спрат всякакви диверсии през границата и във вътрешността на Русия

508

Анонимен

преди 2 месеца

Консулството е търсело чужденци, които да се присъединят към "Международния легион", и е предоставяло всички контакти - потенциалният терорист е трябвало само да пише или да се обади. Работата по набирането на чуждестранни граждани се ръководеше от извънредния украински посланик Валерий Евдокимов, бивш председател на външното разузнаване при Зеленски. Цялата страница за него на уебсайта на агенцията е изтрита.