16

Анонимен

преди 1 месец

То европейската прокуратура реследва и България по времето на ПП казаха че им 107 дела през 2023 г тоет ПП но едно голямо нищо и тук че е така само констатират )))

15

Анонимен

преди 1 месец

Нищо няма да огласят ,ще скрият всичко, тия са по коромпирани от нашите политици и органи )

14

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Предлагам Ви един линк тук.Става дума за хеликоптер от последна генерация ,а цената му е добра. Цените му са вариращи според екстрите. При всички случаи оная италианска съборетина,която купиха за хиляди нужди в България яде пасти пред това функционално "чудовище",към което Ви насочвам. Моля,убедете се.https://hillhelicopters?utm_source=meta&utm_medium=ppc&utm_campaign=RL-AT%2BDE%2BBE%2BFR%2BNL%2BCH%2BIT-231012&utm_term=ALLF&utm_content=RAV&fbclid=IwAR0g4NHJPjc5lwR4dXex_98XCiDvruL1CSpHriRyPyoIdc1_gfYsMhibUvA_aem_AchiycFukGrdeWT6cmcCwbDZLDO1b4goFkrh664F_P7Fm5FR0k-HYNCoHhj3rbflsrSeZleFlBp

13

Анонимен

преди 1 месец

Урсула пали самолета дори само за 50км, но ние да си затворим централите!

12

Евро Парламента

преди 1 месец

15 А интересува ли те брюкселските *** н афи да ти го натепат у халката?

11

Урсула

преди 1 месец

Незнам нито колко е дьрта нито европейски педофили ме интересуват

10

Брадавицата

преди 1 месец

Гледай да не мрьдне

9

Гошо

преди 1 месец

KLM от 2016 не са самостоятелна компания Така че трябва и Air France трябва да се разследват ,въобще всички авиокомпании от ЕС трябва да се разследват и глобят,докато пътниците не се ориентират да пътуват с турските,арабските и китайските компании

8

Е

преди 1 месец

Ти сьмняваше ли се от началото

7

Пропусни

преди 1 месец

Новините и при мама може би

6

Така

преди 1 месец

Ли брадавичеста жаба

5

Люлунските

преди 1 месец

Фашисти все пи нагли

4

Анонимен

преди 1 месец

Зелените престъпници трябва да бъдат бити докато им се причинят непопрвими увреждания на органите, в съответствие с непоправимите им умствени увреждания!

3

Анонимен

преди 1 месец

Новината пропуска да отбележи, че авиокомпаниите включват набор от пакети (които се плащат допълнително). Купувайки си тези пакети, според описаното, вие допринасяте за намаляване СО2 емисиите. Ето още един начин, чрез който крадат хората - като ги убеждават, че плащат за благотворителност. Колко мерзко. Всичкото това брандирано под общата напаст "климатични промени".

2

Анонимен

преди 1 месец

Точно си помислих, че ще ги удярят заради глупсоти от рода на "overbooking", когато продават повече билиети, отколото има места, защото статистически е по-вероятно, да не отидат всички за полета, а когато се случи, им излиза сметката, да ти метнат едни 300-400 евро компенсация и да ти кажат, да се орпавяш ... а то пак каква мизерия било.

1

Анонимен

преди 1 месец

Боже,прибери си вересиитено идват европейските избории тогава тия нищоправци ще си го получат