Стависки поискал споразумение с прокуратурата?

Максим Ставииски е получил всички материали по досъдебното производство срещу него
23 окт 2007 21:28,
84
Стависки поискал споразумение с прокуратурата?
Фигуристът официално е поискал споразумение с прокуратурата. Снимка: Булфото

Максим Стависки е получил днес всички материали по досъдебното производство срещу него. Те са му били предявени в късния следобед в РПУ-Приморско.

Материалите ще постъпят в Окръжна прокуратура Бургас и в 30-дневен срок магистратите трябва да се произнесат дали ще има съдебно дело или извън съдебно споразумение.

По предварителна информация на БГНЕС фигуристът официално е поискал споразумение с прокуратурата.

Официална информация за това трябва да излезе от ВКП, тъй като Бургаска окръжна прокуратура отказва подробности.

Dnes.bg припомня, че световният шампион по фигурно пързаляне причини тежка катастрофа на 5 август тази година на пътя Приморско - Бургас.

Той е обвинен в причиняване смъртта на един човек, в тежка телесна повреда на друг и различни по степен наранявания на още няколко човека.

Според последните промени в материалите на прокуратурата съдържанието на алкохол в кръвта на Стависки при пътното произшествие е било 1,29 промила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Радослава Николова преди 16 години
Да Ви кажа ли че това момче ме трогна...Наистина уби човек но колко български шофъори дето са убивали застанаха пред цял народ въпреки известността му и се разкая така от сърце и се извини и разказа чистосърдечно какво се е случило.И аз не съм му прокурор но му бих дала шанс защото е млад и има бъдеще и колко пъти каза че се чувства българин.Като си представя каква цинична Политическа класа имаме която убива ежедневно човешки съдби само за едни пари без да се посвини а това момче показа мъжествокаквото липсва на много българи.И накрая със голямо съжалениесе покланям пре паметта на затиналото момче и съжелявам от сърце за момичето.
2
0
 
0
 
! Отговори
Aina преди 16 години
ми той може всичко да си иска,ама става дума за пияно шофиране и смърт на невинен човек.То че няма да лежи в затвора е ясно,ама поне малко от малко така да се почувства виновен .....то ако всичко ставаше с пари на този свят........човешкия живот е незаменим.Аз как мога дабъда сигурна,че той утре няма пак да се напие и да направи същото,нали точно затова е наказанието в такива случаи за да полежиш малко в затвора и да ти дойде акъла в тъпата глава.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
а защо да не поиска споразумение момчето?откакто го въведоха споразумението се прилага доста често в практиката. значи за други може, а за него като е известен , не може. не забравяйте, че каквото и да е, това все пак е непредпазливо престъпление. не ги е гонил нарочно да ги блъска с колата.ще плати пари, ще отнесе една условна и това е. само жалко за пострадалите. но не го превръщайте в някакъв ***, защото не е. има толкова много по-големи *** на пътя.