Българската мафия замесена в отвличането на сина на Лепа Брена?

Македонски бизнесмен твърди, че българската мафия е участвала в отвличането на сина на Лепа Брена
8 яну 2008 17:56,
16
Българската мафия замесена в отвличането на сина на Лепа Брена?
Синът на Лепа Брена беше отвлечен на 23 ноември 2000 година. Снимка: leksikon-yu-mitologije.net

В Основния съд в Щип се води дело срещу Тоше Коцев, Иле Петрушев и Драган Костов от Щип. Те са обвинени, че на 30 юли миналата година в 3,30 часа са хвърлили ръчна граната, която експлодира на улица Енгелсова пред дома на бизнесмена Мики Наумов.

Това пише днес македонският вестник “Вест”.

При експлозията бяха причинени щети на автомобила на Наумов и на този на съпругата му.

В съдебната зала и тримата обвиняеми отрекоха да имат връзка с взрива и заявиха, че имат алиби. Единият бил при приятелката си, а другите двама по това време спели у дома и научили за взрива от родителите си.

От своя страна по време на следствените действия Мики Наумов заяви, че зад бомбеното нападение стоят бизнесмени от град Велес и Щип. Според него те сега се намират в България и са свързани с българската мафия, която пък преди няколко години е участвала в отвличането на сина на Лепа Брена.

При разследването е казано също така, че хвърлянето на граната е било поръчано точно от тази велешко-българска група и бомбата е била само предупреждение. Ако Наумов не платял дълга си, мафията щяла да отвлече детето му.

След предупредителното нападение извършителите получили 50 000 евро.

Синът на Лепа Брена беше отвлечен на 23 ноември 2000 г. пред семейната къща в Белград.

Похитителите поискаха откуп от семейството на певицата от 2,5 милиона тогавашни германски марки. Парите били предадени след една седмица на магистралата край Ниш. С това случаят уж беше приключен.

Сръбската полиция седем години не откри похитителите на сина на Лепа Брена. Междувременно с отвличането бяха свързвани мафиотски кланове от Сърбия, Черна гора и Хърватия. Станаха и убийства на известни личности от балканския подземен свят, които бяха извършени в няколко европейски страни. Тези лица бяха свързвани с отвличането на сина на Лепа Брена и Бобан Живоинович, пише “Вест”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
4
 
! Отговори
az преди 15 години
tja si eziva i zdrava .osven tova e mn. zemen 4ovek
14
1
 
3
 
! Отговори
преди 16 години
ами то това се знаеше от самото начало, вие чак сега ли го разбрахте
13
1
 
3
 
! Отговори
LEO преди 16 години
Лепа Брена - Ти си моят грях (Ti si moj greh)За теб аз съм последната и никога онази,единствената,А в сърцето ми си светец и аз твоя робиняСамо за стъпка или две- и пак ми бягаш както преди,Сълзата ми не те достига Припев: Ти си моят грях- защо ме обичаш все по-малко и все повече нараняваш?Ти си моят грях, който краде от дъха ми.Ти си моят грях- само заради теб искам да живея в самота,Но ти прощавам всичко- защото веднъж се обича и веднъж се умираИ последният ми влак отминава, а вълната идва с теб,В късния нощен час винаги губя войнатаСамо за стъпка или две и пак ми бягаш както предиСълзата ми не те достига
12
1
 
3
 
! Отговори
gosho преди 16 години
a be glupaciii, nito nomer 1 nito 6 pusnaha muhata che lepa brena e murtva, a nomer 5 e neusvedomenijat kelesh.....
11
1
 
3
 
! Отговори
3в1 преди 16 години
na snimakata ako e sina na lepa brena mnogo losho mu se pishe :)))))))))
10
1
 
3
 
! Отговори
преди 16 години
Лепа Брена!!! Истинското ѝ име е Фахрета Яхич Живойнович и е босненска мюсюлманка... И си е жива и здрава така ,че не жалете... Освен това тука темата е съвсем друга...
9
1
 
3
 
! Отговори
А§А преди 16 години
От абсолютно сигурен източник знам,че това е истина.Една жена го разправяше на пазара!
8
1
 
3
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 16 години
И аз бях прочел в някой от нашите сайтова, специално в един коментар към статия в Днес.БГ, че Лепа Брена е починала, ама като се разрових в информационни сайтове на сърбите, дори и в официалния сайт на певачката, никъде не се споменаваше за смъртта и, така че това сигурно са поредните глупости на някое *** пъпчасто невръстеняче, което то намай ко да прави, си измисля глупости
7
1
 
3
 
! Отговори
lepa brena fan преди 16 години
Абе номер 6 ти много осведомен си бил!!! От тези дето се осведомяват от жълтата преса или собственото си въображение!!! Брената е жива и здрава и не е лошо ако искаш да го провериш! И по лошо е да "умориш" жив човек отколкото това, че номер 1 казал, че някой искал бил секс от нея! Че тя си е хубава и що не ???
6
1
 
3
 
! Отговори
преди 16 години
Ми като е "загинала" що още си пее:))))))))))))))))
5
1
 
3
 
! Отговори
преди 16 години
Номер 1 да си чел преди година че Лепа Брена загина при автомобилна катастрофа на 19 ноември 2006 година. Така че не се подигравай с паметта на починалите за да не те сполети същото!
4
1
 
3
 
! Отговори
don 4i4o преди 16 години
Koga magareto ne mi trebuva ,te tuka te go vrzuvam!
3
1
 
3
 
! Отговори
Ivo преди 16 години
Те на македонците все българите сме им виновни!
2
1
 
3
 
! Отговори
! преди 16 години
СТООООООООООП, ЗАСМУКВА ТИНЯ !
1
1
 
3
 
! Отговори
преди 16 години
Искат SEX от майката!!!!!!!!