Хванаха педофил, снимал голи момиченца от Дом за деца

56-годишният дупничанин остава в ареста; в дома му са открити порнографски снимки с малолетни и непълнолетни момичета
21 яну 2008 13:08,
74
Хванаха педофил, снимал голи момиченца от Дом за деца
Снимка: БГНЕС

56-годишен мъж е задържан заради открити в дома му порнографски материали с непълнолетни момичета, съобщиха от МВР.

С прокурорско нареждане И.Б. от Дупница отава в ареста за 48 часа. Предстои да му бъде поискана постоянна мярка за неотклонение “задържане под стража”.

Три от заснетите лица са непълнолетни, а две от тях са отглеждани в Дома за деца, лишени от родителска грижа - Дупница, разпознати са и пълнолетни местни момичета.

56-годишният мъж е задържан на 18 януари за създаване и притежание на порнографски материали с малолетни и непълнолетни лица.

В дома му са открити и иззети снимки с разсъблечени и голи момичета, както и фотоапарат с лента.

Задържаният мъж не е известен на полицията с противозаконни деяния.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
Becko преди 16 години
ей двурък пубер, на теб май пъпките на носът ти се пукат от сладострастие като идеш в магазин за порцелан и видиш кенефна 4иния бе збъркан пубер. Или като ди донесат тоалетна хартия за подарък на рожденният ти ден сигорно се усамотяваш да си праиш розови хармоники та като препукваш по голяма нужда да крещиш 4е това е музика. земи се среши косата нагоре и се порадвай на йивота от който родите лите ти колкото и да им е било трудно са те родили и отгледали. 4ети сцената за баба Илийца и кола, не се навираи из селските кръ4ми да гледаш кака си Белица как гъне силикони около лъскава дръжка от подуенски тролей, ти збръкльо.за сексът ще се нау4ш 4аааак в 7 клас. до тогава у4и анатомията и не се изненадвай 4е в паспортът ти пише мъж а в келотите ти се подмокря ***-там вси4ко е обяснено-у4и се
52
0
 
0
 
! Отговори
kasapo преди 16 години
Miro, pyrvo tova ne e 4ovek a 56-годишен И.Б. от Дупница,vtoro - Задържаният мъж не е известен на полицията с противозаконни деяния i treto: заснетите лица са непълнолетни и непълнолетни лица.sega tozi shte go osydqt qko za nazidanie 4e e snimal s lentov a ne s digitalen fotoaparat. Natopili sa go pory4itelite zashtoto e bavel snikovia material.Ta idi Miro do Dupnica , do policiata i razgledai snimkite-dano na nikoia ot tiah nepoznaesh sestra si ili dysteria si. ina4e ti si gi zashtitavaj pedolistite kakto ti e ugodno-moje da kupish kal i da vaiash malki goli deca i da im gi podariawash za rojdennite im dni.
51
0
 
0
 
! Отговори
Мен и Таня преди 16 години
Говорят иначе пък питаш ли ги кво правят с десните ръчички такива като саса и вишната!С тези златни десни ръчички!
50
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 16 години
Аз пък имам чувството,че си някоя баба Цоцолана,дето чака дедо Стефчо да я оправи.
49
0
 
0
 
! Отговори
miro преди 16 години
Аман от моралисти! Е#%$% си старите жени и сe наслаждавайте на целулита им. Поуката от този случай е отдавна известна - "да си нямаш работа с ***". Само това ..... Човека се е грижил за тях, купувал им е дрехи, водил ги е на църква, идвали са в дома му по собствено желание и на края мангалчетата са си плюли у п..... и са го издънили. Накрая ще се окаже една медийна пръдня и поредна полицейска показна изцепка породена от псевдо-скандала около слабия предполагам филм Баклава. Ега ти *** държава, дето им трепери на *** да не им падне некой къдрав косъм, а не може да защити полицаите си бити от ***...например
48
0
 
0
 
! Отговори
Таня преди 16 години
Абе имам чувство че Вишна е Стойка от Биг Брадър 1!
47
0
 
0
 
! Отговори
Мен преди 16 години
по известен като ***....ас ако изкаш може да те изпробваме и двамата ще ти дам координати само че си шубе тип форумджийче и няма да дойдеш!
46
0
 
0
 
! Отговори
Вишничка преди 16 години
нямам какво да добавя към коментара ти повече.Благодаря ти,сън няма да ги хване тия...Дано се замислят за ужаса в нощите на тези деца,които не познават май друго.Жал ми е,че има възрастни профани на всяка крачка,където и да хвърлиш поглед,ще усетиш пошлостта и лицемерието на нас хората,към тези бъдещи младежи.Заради нас са такива,с 'изкривени' детски лица,недохранени,необлечени,невъзпитани,ненаучени на прости топли човешки отношения.За тях целувката е банкнотата,която ще купи утрешният им ден.За съжаление,жесток свят,жестоки времена,*** беднотия...Лека!
45
0
 
0
 
! Отговори
Becko преди 16 години
1) Специално за Вишничка:Няма по красиво нещо да минеш през вишнева градинадържейки за ръката своята любима.Няма по вълшебно нещо във вишнева градинана изгрев да целунеш своята любима.2) До съществото декларирало семейни отношениа с Мен4о, до 33 и 36 още разни по-добри от мен коментиращи скандалното съобщение за педофилски арт в дом за сираци с лентова камера.Обясних на моамед4о, 4е педофилията е пионерската организация на хомосексуализмата. оказа се 4е имам невероятен пропуск. Некой си Мен4о се декларира като средно ниво-като комсомолската организациа. Мен4о има и същество което му се радва да прави терцови събрания разклащащи многоетавен панелен блок на върха на Младостта, айде жк Младост да е. Абе Мен4о и Мен4овице, от кога пуберите по4наха да се женят за двете си ръце, една, да кажем лявата да се казва Мен4о, а другата, дясната ръка, Мен4овица, та и тройки земахте да клатите. Харно Мен4овица би се занимавала с интимието наре4ено пиниз4е, докато Мен4о -т.е. другата ръка остава да си играе в задниа двор на "три до дупка" или да замества биберона виснал на креват4ето завързан с конопено въженце. Това комай запо4ва да мяза на ***-ял, орал, *** лове, пубо. от което нестава ясно как 33-ката и 36-ката постигат тройка на камара. Ако номер 33 е нормален пубер- се предполага 4е има 5 Мен4овци на едната и още 5 Менковици на другата ръка, от което следва, 4е този наш пуберец мое да одшляка самостоятелно по зметръсните 10-тобалните скали едно така да се каже 5, 6 та може и 7 сеизми4на тарифа. Ей, а това дето ви е пляснато под носа не е от сексът дето си самосексуалираш-ами, е времето грипозно. кашлици бухат, температури варират и хреми кога гъсти кога редки одкапват. яж си 4есъна Пубо и си напши домашното за кравата.А на 56 годишният И.Б от Дупница дупе да му е яко, в затвора има такива 80 годишни педофили 4е като агънце шъ го опекат за 2 февруари,
44
0
 
0
 
! Отговори
Вишничка преди 16 години
много бързо ти избиха бушоните,мари.Ей,човек пусне пет коментара и веднага ще се намери някой да му търси сметка.Ами драга,ти като държиш толкова много на мъжа си,що го измахна от компа,а?Таман си хортувахме с него,е,то бива ревност.Ми дай му малко свобода на човека,стига домашен терор.Бре,проклета си,значи си жена,убита в домакинство и шетане,та чак завиждаш на такива като мен.И драга,нищо не те карам да правиш,ти сама се излагаш.Тройките вече отдавна не са на мода.Мъ к'во ли ти обяснявам,вземи чети повече,ако не знаеш къде,ще помогнем.То,простото не може да се оправя само...
43
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 16 години
Не стига,че сама биеш барабан какво правиш с мъжа си,което нас ама НИКАК не ни интересува,ами и нападаш Вишна,че имаше смелост да изрази отвращението си от мухла като теб. Това,че имаш *** между краката жена не те прави.А мъжът ти е пу...ка с ***. *** ти и семейството сте.***!!!!
42
0
 
0
 
! Отговори
Вишничка преди 16 години
А,той Веско най-добре ще й обясни на тази заблудена овчица какво е педофилия,ама тя дали ще разбере?Пък май Дада иска да воайорства,снимки да гледа.Ех,Веско,злато,Сас,приятелче,объркан свят.Вече и на порното ще викаме артбоди класически спектакъл.
41
0
 
0
 
! Отговори
tana преди 16 години
Vi6no ne me karai da prodaljavam da pi6a gluposti ne moga da padam na tvoeto gnusno za jena nivo. Az mnogo dobre znam kak se pi6e a ne da me u4i6 ti. Ima edn laf - sega 6a vidi6 ti kon bob qde li ? A tova koeto pravia s maja mi teb ama vaob6te ama vaob6te ne te zasiaga. Naistina temata e mnogo seriozna i ne zasiaga pradla kato tebe razbra li Koiato se ma4i da pi6e vsevazmojni gluposti i da se drazni s horata.I q mar6 v kuhniata za tebe rabota niama li 4e si postoianno b 4ata??//
40
0
 
0
 
! Отговори
Mehmed - Haskovo- TY преди 16 години
Az moga da i pokaja kakvo e, stiga da ima deca:)
39
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 16 години
Дада се появи и,както винаги,пак не е в час.Дадо,ти знаеш ли какво е педофилия,***???Още малко и ще изкараш тоя *** световно известен фотограф.
38
0
 
0
 
! Отговори
dada преди 16 години
а защо не ги показаха тези снимки,че сами да се убедим дали са порнографски...? Едно е да пишеш глупости по форумите,друго си е да види окото. А и в световните арт музеи е пълно с картини на голи деца,момичета и момчета в пубертетска възраст, от световно известни художници и фотографи.Ама там никой не се прави на пуритан а се бръква в джоба за билетче нали..?
37
0
 
0
 
! Отговори
Вишничка преди 16 години
като научиш и използваш пълен член,тогава ми говори,понеже сега не те знам к'ъв пол си и къде да те пратя...Ама айде тебе под душа,да си охладиш сексуалните фантазии.*** сте вие,тримата...и не прекалявайте с боба,де,че на квартала му е писнало от вашите пръдняни фиести,наверно.Абе,това е сериозна тема,тук ли намерихте мегдан да си развявате непраните кирливи ризи !?
36
0
 
0
 
! Отговори
Таня преди 16 години
аз съм съпруга на Менчо както си го нарекла сладникаво и лигаво в твоя си стил и мога да ти кажа Вишно чи лично аз го поощрявам като свали нещо по крехкичко и даже се включвам - правиме тройка!
35
0
 
0
 
! Отговори
svetlana преди 16 години
Каквато държавата- такива и децата й.Кой у нас се интересува от Децата?АААА...Господин СтаниШеф и министър Вълчов...Вижте "Промяната" в образованието след учителската стачка.Вижте приоритетите на правителството с бюджет-2008.ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГИ СПАСЯВА ТИТИ ПАПАЗОВ.Управляващите блажено си почиват.Приятни сънища!
34
0
 
0
 
! Отговори
Вишинчка преди 16 години
и теб ще те пратя на *** на коня,ама като магарешки трън.И хич не ми разправяй колко е ароматно.Ако не си гладен,налапкай се с боб,да си оправиш мъжката гледна точка.*** нали не са твои деца,много ти знае балалайката.Аман от *** в тоя държава.И понеже нищо не ни е нормално,и децата са такива,къде растат май няма значение.Копират от такива шльоковци-форумисти като теб.Айде скрий се на тавана,да си чепкаш мазната коса върхе празната глава,че смърди на немито чак в мрежата.