Плашат с бомба джамията в Добрич

В джамията не е открито взривно устройство
11 мар 2008 15:03,
86
Плашат с бомба джамията в Добрич
Снимка: Булфото

Анонимен сигнал за бомба в джамията в Добрич бе подаден около 11,00 в ОДП - Добрич.

Районът е бил отцепен веднага от полицията.

В джамията не е открито взривно устройство, съобщи говорителят на ОДП - Добрич Данчо Минчев.

Джамията е възстановила дейността си, а от ОДП - Добрич продължават разследването за откриване на подалия фалшивия сигнал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
0
 
! Отговори
Петко преди 16 години
Бенковски, когато кажем, че сме българи, казват, че сме турци, като идем в Турция казват, че сме българи. Вече и ние се объркахме какви сме :)
64
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
А бубата на Ахмед Доган лижеш ли я, нали точно тази буба всички турци лижете наред.....
63
1
 
0
 
! Отговори
Бенковски преди 16 години
Като си тук в България,ще се наричаш БЪЛГАРИН а не резак ,кат искаш джамия анадола те зове .Тук камбана ще звани .....както е било и както ще бъде ....
62
1
 
0
 
! Отговори
Петко преди 16 години
Ще си живея в България, че празнувам Байрям, ще ходя в джамия и сюннет ще правим защото сме свободни хора и си ни е кеф на Трифон Зарезан да се напием с комшията Иван и да Тровим съседа недялко с песните на Ивана и Guano Apes... Турция не ме кефи, там мога да ходя само на екскурзия, а такиви неудачници като тебе ще си останат незадоволени мизерници...
61
1
 
0
 
! Отговори
Бенковски преди 16 години
Хайде стига бе ,*** винаги са били най-привилигированите в България .На времето студентите им влизаха хей така ,без изпит без нищо,имаше броики за тях спуснати специално от горе ....Имал съм уж прятелчета тупрчета в казармата ..но фашиво прятелство ..когато си тръгваха ..уж моя най добър прятел ми каза .....За майка Турция бих ти отрязал главата ....Нек да има джамии,но ние сме християнска държава и тези който са тук трябва да се съобразяват с това ....Евала на Живков ....защото възродителния процес доиде имено като последствие от терористичните актове които нашите"сънародници "ни спретнаха ..За какво говорим тогава ,че са били мачкани ...напротив ползваха всички привилегии!Аз съм от край в които турчит трудно ще стъпи ,горко на тези който са принудени да живеят с тях.Кат искат джамии и сюнет да си вървят в майката Турция!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
60
1
 
0
 
! Отговори
Петко преди 16 години
Самият Папа Бенедикт XVI също е резана карабина, ама не ще да си признае, но монахините го коментират и това е факт...
59
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ами нормално е тогава да защитаваш свинефермите(джамиите) щом си рязана карабина, вашето не е религия а сатанизъм в най-чистият му вид, не мисля че ако се взривят сатнински храмове е лошо и ще те накаже бог.....Самият Папа Бенедикт XVI се изказа за исляма и каза че това не е религия а чисто зло !Да взривиш храм на злото.....ней-доброто нещо което може да направи човек през целият си живот.
58
1
 
0
 
! Отговори
ходжа преди 16 години
аз съм 53 и сюннет имам и в Аллах вярвам, в джамия отдавна не съм ходил,51 е моят коментар.Бог е един, но всеки му вика по различен начин. За такви като тебе, ще си преместя резаната карабина в другия крачол :)))))
57
1
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 16 години
Бря пък ти знаеш кво е война!Я ни светни крушките тука!Анонимкеее,анонимке сигурно си пълно НКС ама...
56
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Защитавай джамиите, нека да станат повече от православните ни църкви, не че сега не са де и да ти направят накрая един сюнет и да те натикат да се молиш на Алах, тогава да видиш кой е *** и кой не.....
55
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 16 години
Брей много патриот много нищо брей.Като ви чете човек разбира че не сте по - добри от терористите които взривиха влака на гара Буново. По-големи католици от папата брей. Най-големите доносници на инквизицията са били новопокръстените та и и вие сте новопокръстени патриоти .не знаете какво е война и дано никога не я познаете , тя е нещо съвсем различно от това да я гледаш по телевизията от дивана си.
54
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 16 години
Брей много патриот много нищо брей.Като ви чете човек разбира че не сте по - добри от терористите които взривиха влака на гара Буново. По-големи католици от папата брей. Най-големите доносници на инквизицията са били новопокръстените та и и вие сте новопокръстени патриоти.
53
1
 
0
 
! Отговори
:) преди 16 години
Бъзльо защо хората да взривяват, като си ербап направи го ти, сигурно една мадама не можеш заговори от срам...
52
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Какво плашат по телефона, направо да залагат експлозива и да я срутят, една свинеферма(джамия) по-малко е добро за цялата ни държава !
51
1
 
0
 
! Отговори
ходжа преди 16 години
в България няма тероризъм и терористични актове, но за съжаление съществуват хора на които им се иска да има вътрешен конфликт на етническа основа. Нямате си на представа какво е война...? Нека си живеем мирно и спокойно и не предизвикваме съдбата.. Не искам да ме е страх, че като се кача в автобуса може и да не сляза...Воленчо ви промива мозъците за да се докопа и той до кокъла. Мисля, че който и да дойде на власт все тая ще е, трябва да се промени манталитета... Доганчовци, Воленчовци, Станишевци, Бойкоджии :) все тая, всичкото е *** братко, всичкото гледа да се наяде и да окраде повечко за да има и за после, когато вече не са на власт... А останалите се страхуват, че като дойде тяхното време, няма да е останало нищо за да крадат те и така...Много болни мозъци останах в България и взеха да изпъкват след като гениите изтекоха в чужбина...Повечето ми приятели са българи и никой и нищо не може да ме накара да се изправя срещу тях и да тръгнем да се колим и бесим...
50
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Абе ние българите не сме палили джамии, ама турците са взривявали влакове - спомнете си гара Буново през 80-те години. Ние българите не сме палили и не сме убивали, ама на гара Буново турците тогава убиха с бомба 12 човека българи. ние българите не сме палили джамии и не сме убивали турци, ама турците тая година баш за 3 март запалиха влака София-Кардам. Никой не може да ме убеди, че влака сам се е запалил или че е злополука или човешка грешка неволно. това си е било съзнателен и организиран, добре подготвен палеж. В тоя палеж на влак не загинаха турци, а загинаха 9 души българи! Колко още ще търпим? Другия път като се зададат избори, не се правете на велики и на непукисти, българи.... а излезте и гласувайте за българска партия, независимо коя - бсп, сдс, дсб, атака, която и да е, само не си стойте вкъщи, а гласувайте, иначе ще ви управляват Бойко и Доган заедно и това би било краят на България!
49
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
djamiite gi pla6at po telefona....a vlakovete-gorqt...kakvo iskate da mi kajete sega s tazi statiq??!
48
1
 
0
 
! Отговори
Пламен 18 Г. преди 16 години
До въпросният Иван Георгиев, а нима трябва да си стоя кротко тихо и мирно вкъщи, докато някакви си грешки на природата се разхождат наляво надясно, като богове.. собственици.. и да усират и разграбват БЕЗЦЕРЕМОННО и без това вече вехнещата ни държава, не ни стигат политиците ни? А и ***? и едни хора в родопите дето не си знаят корените, които предпочитат да наричат себе си турци, а това е повече от смехотворно! И съм 300000000% съгласен с номер 33. Бързи действия и навреме тряват иначе ще си понесем ужасните последствия. Наскоро се навършиха 130 години от освобождението, за което са се борили страшно много хора. И предците ни са издържали 500 години, и не са се предали 500 години, и са се възродили след 500 години, а сега какво? До 50 години да ни претопят, като нация някакви бегли подобия на човешки същества?!?! Да се СМАЧКАТ, както и те се опитват да смачкат НАС всякак.Колкото до ДПС... ако почна да пиша за тях ще се докарам до инсулт сигурно, а и едва ли някой ще се хване да чете.. просто поредния дълаг коментар на някой си там НЕДОВОЛЕН.
47
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
pri vscki polojeniya zakonat ot fizikata vaji .vsako deystviye si ima protivodeystvie .nikoga ne se promena .kolete se edin drug .ama posle edin den ste si biyete glavite .zasto stanahme kato v KOSOVO
46
1
 
0
 
! Отговори
b0zata преди 16 години
Mda 45 e prav .. ako nii im vzrivim djamiite te shte ni vzrivqt curkvite za tfa po dobre da gi zakolim do edin i sled tfa da im saborim djamiite ;)