Полицията и "Атака" си спретнаха меле

Павел Шопов беше проснат върху колата си
27 мар 2008 11:11,
92
Полицията и "Атака" си спретнаха меле
Снимка: БГНЕС

Сблъсък между полицаи и симпатизанти на „Атака“ е имало тази сутрин пред централата на партията на улиците „Врабча“ и „Раковски“, каза Тодор Попов, секретар на партията и общински съветник.

Полицаите ни блъскаха и ни удряха, аз имам рана на крака, каза Попов. Павел Шопов беше проснат върху колата си, допълни той.

Причината за мелето, което е траяло около 10-15 минути, е желанието на симпатизантите на „Атака“ да пресрещнат турския премиер, който е на посещение у нас.

Искахме да го питаме две неща – кога Турция ще ни върне 10-те милиарда дълг и кога ще признаят турския геноцид над българите, обясни Попов.

Според други членове на „Атака“ около 10-20 души са били бити от полицаите, а едно момче е ударено с палка в гърдите.

Имаше насилие без абсолютно никакво основание, защото имаме разрешение за митинг. Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров.

На въпрос как си обяснява тази реакция на полицията, той обясни, че за него това е кретенизъм и полицейщина. Начело на МВР стои един дегенерат, който не знае какво да прави, подчерта Сидеров.

Не са нужни20 министерства на държавата, само в Министерството на земеделието работят 19 000 души, каза лидерът на Атака.

Според Сидеров “тази мафия трябва да бъде отрязана с нож”. Сидеров посочи, че България е заплашена от ново турско робство.

Същевременно от полицията заявиха, че намесата им се е наложила, защото симпатизантите на "Атака" са блокирали ул. "Раковски", която е част от маршрута на турската делегация и турския премиер Реджеп Ердоган.

Няма задържани активисти на "Атака". Един полицай е пострадал, като е бил ударен в диафрагмата от симпатизант на "Атака".

Той е откаран е за преглед в МВР болница, но не е пострадал сериозно. От полицията категорично отрекоха да е имало насилие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Tolkova prikazki, 6turotevini za ima niama 3o-ina 4oveka koito nemat druga rabota v delni4niat den, 4e se zanimavat s gluposti nebadni. a nie kakvo pravim, 'e i vnimanie im obra6ta me. goliamata drama. golieliat skandal.
70
0
 
0
 
! Отговори
Kawarnenec преди 16 години
Nisto nowo ot Ataka.Krajnijat rezultat ot napanite e poznat-za sprawka -Србия.
69
0
 
0
 
! Отговори
ros преди 16 години
боже боже колко сбъркана нация сме,затова затъваме ,толкова разделени ,и всеки дребнаво да оцелее и ......ох ох
68
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Незнам какво си мислите,че правите като защитавате тези шизофреници от Атака,но не искам и да си помисля ,ако беше паднал косъм от главата на Ердоган,(вижте не пиша за посягане,а косъм да падне),не искам да си мисля какво щеше да се случи от тогава нататък!Продължавайте тъй,ако искате независимо Кърджали!
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Мили хора, като чета коментарите ви си мисля , че вие не сте българи. Та нали утре за нещо друго полицията ще ни бие !! Помислете си, преди да се подигравате !!!
66
0
 
0
 
! Отговори
Тариката преди 16 години
Абе,Болен Мозък Сидеров,като ги бият твоите ти къде си бе ашколсун значи...или вече ти няма охранката да гърми като сватбар на площад,а?И твоите изпуснати от "Екзарх Йосиф" 59 симпатизанти,издирващи се от група мъже с бели престилки,а НедоВолен Сидеров,а?Евала на куките...бой по и то по главите кухи като хралупи,ЕВАЛЛА!!!
65
0
 
0
 
! Отговори
Цензор преди 16 години
Пак ли триете постове бе Ето книгата на проф. Милетич:Разорението на тракийските българи през 1913 година
64
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 16 години
Турците, които си позволяват, Но не знаят каде се намират!!! За да не искат да бъдат оплювани турците да си мълчат!!! Не са си в Турция, това значи, че са приели българско гражданство, а ако злоупотребяват с това горко им от гневът народен
63
0
 
0
 
! Отговори
Parcuc преди 16 години
Едва ли има по-трепана нация от българската!!! Нашето е най-големия геноцид на планетата!!! Тия резняри, гррррр маааам....аааа им!!!
62
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 16 години
Искането е ЕДИНСТВЕНО за признание и извинение за тази поредна огромна трагедия на българския народ.А сведение на нееволюиралите до човешки същества американофили ЗАРАЗЕНИ с евроатлантически "ценности", България отдавна се извини на турския народ за възродителния процес който е несравнимо по незначително събитие и е инспириран ПАК от Турция чрез САЩ. Защото според тоя гнусен , и родната комунистическа, еврейска американофилска *** - то не се е случилоАз лично вярвам на всепризнатия български учен, лингвист историк, диалектолог и велик българин проф. Л. Милетич един беспорен авторитет който лично е пътувал няколко месеца след трагичните събития и лично анкетирал много от оцелелите тракийски бежанци.Книгата не е за хора със слаби нерви!
61
0
 
0
 
! Отговори
истината преди 16 години
Атака не са националисти.Те са русофили,сърбофили и всякакви фили,но не и българи!!!
60
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 16 години
за тези със залоените от холестерол и сериали мозъци които ги мързи да прочетат нещо сериозно и просто си плюят ей така, ЗА ДЕЖУРНИТЕ ДНЕС НА САЙТА ДА ПРЕДСТАВЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КАТО *** И НЕГРАМОТЕН ИЛИ ПРОСТО ЗАЩОТО НЕ СА БЪЛГАРИ да поясним:АНГОРСКИЯ ДОГОВОР ТРЕТИРА И ТУРСКИТЕ ИМОТИ В БЪЛГАРИЯ А ПОСОЧЕНАТА СУМА ПРЕДСТАВЛЯВА РАЗЛИКАТА. ДОГОВОРА Е ПОДПИСАН ОТ ТУРЦИЯ И Е В СИЛА. ЕВЕНТУАЛНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ТОЗИ ДОГОВОР БИ БИЛО УРЕЖДАНЕ НА СПОРНИ ВЪПРОСИ МЕЖДУ ДВЕТЕ СТРАНИ А ОБРАТНОТО - ПРЕЧКА В ДВУСТРАННИТЕ ОТНОШЕНИЯ И ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА "РОВИЧКАНЕТО" НА ИСТОРИЯТА КАКТО ГО НАРИЧАТ ЕНИЧАРИТЕ С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Аз мисля, че е по-добре ти да се гръмнеш и тези, които мислят като тебе - ОВЦЕ! За съжаление благодарение на вас /без мозъци и без мнение/ сме стигнали до това ниво! Толкова сте жалки!
58
0
 
0
 
! Отговори
AB преди 16 години
България и българи е имало много преди *** да дойдат на балканите!!!Който се смята за турчин има си държава-Турция!Който пък си мисли,че заграбеното от робството е вече негово,да си търси правата пак там в Турция,може даже да се оплаче и на арменския поп,ако иска!Но тази държава се нарича Република България и на нейната територия ВСИЧКО Е БЪЛГАРСКО!!!
57
0
 
0
 
! Отговори
ЕДНА БУРГАЗЛИЙКА преди 16 години
исках да кажа "*** НАЦИОНАЛИСТ" - извинявам се на четящите коментара ми за правописните грешки , може да има и други
56
0
 
0
 
! Отговори
една бургазлийка преди 16 години
Чистокръвна българка съм си и не съм от Комлука , а живея в идеален център Бургас. А ти не се крий зад този псевдноним Крали Марко, защото не си никакакъв герой , а път националист.Не симатизирам нито на националистите на Болен Сидеров, нито на турците, но ме е яд че такива плиткоумни същества, които нямат собствено мнение се водят по акъла на един болен мозък, който си позволява да обижда не само мен, като гражданин на Бургас, като ме нарича "овца ", и ме заплашва да ме бие с тояга, заради проваленият референдум, но си позволява да обижда премиера на България, който аз и ти сме си избрали. Така че не ме наричай нещастница, защото нещастника си ти .
55
0
 
0
 
! Отговори
! преди 16 години
тея атакисти са болни мозъци братче... виж му само погледа на това *** на снимката
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Съгласен съм с 49, ако Волен искаше да има диалог - щеше да има. Но той явно иска насилие, както и всички негови скинари (хората под 60 годишна възраст, които го подкрепят) намиращи себе си само с криворазбрания национализъм. А за пенсиите, понеже са вече изкуфели е много трудно да приемат, че газовите камери не са решение. И така със скинарите и пенсионерите изчерпваме привържаниците на това движение, което аз несмятам за партия избщо.
53
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 16 години
абе *** с *** не виждаш ли какво става в тая ''държава''...даже е обидно и *** да те наричам
52
0
 
0
 
! Отговори
Грую преди 16 години
Не знам от коя румелия си, но тия 65% са си ги прибрали още преди освобождението. Купили с цената на *** си, така да се каже.