Полицията и "Атака" си спретнаха меле

Павел Шопов беше проснат върху колата си
27 мар 2008 11:11,
92
Полицията и "Атака" си спретнаха меле
Снимка: БГНЕС

Сблъсък между полицаи и симпатизанти на „Атака“ е имало тази сутрин пред централата на партията на улиците „Врабча“ и „Раковски“, каза Тодор Попов, секретар на партията и общински съветник.

Полицаите ни блъскаха и ни удряха, аз имам рана на крака, каза Попов. Павел Шопов беше проснат върху колата си, допълни той.

Причината за мелето, което е траяло около 10-15 минути, е желанието на симпатизантите на „Атака“ да пресрещнат турския премиер, който е на посещение у нас.

Искахме да го питаме две неща – кога Турция ще ни върне 10-те милиарда дълг и кога ще признаят турския геноцид над българите, обясни Попов.

Според други членове на „Атака“ около 10-20 души са били бити от полицаите, а едно момче е ударено с палка в гърдите.

Имаше насилие без абсолютно никакво основание, защото имаме разрешение за митинг. Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров.

На въпрос как си обяснява тази реакция на полицията, той обясни, че за него това е кретенизъм и полицейщина. Начело на МВР стои един дегенерат, който не знае какво да прави, подчерта Сидеров.

Не са нужни20 министерства на държавата, само в Министерството на земеделието работят 19 000 души, каза лидерът на Атака.

Според Сидеров “тази мафия трябва да бъде отрязана с нож”. Сидеров посочи, че България е заплашена от ново турско робство.

Същевременно от полицията заявиха, че намесата им се е наложила, защото симпатизантите на "Атака" са блокирали ул. "Раковски", която е част от маршрута на турската делегация и турския премиер Реджеп Ердоган.

Няма задържани активисти на "Атака". Един полицай е пострадал, като е бил ударен в диафрагмата от симпатизант на "Атака".

Той е откаран е за преглед в МВР болница, но не е пострадал сериозно. От полицията категорично отрекоха да е имало насилие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Крали Марко преди 16 години
Първо ти май не си българка,а някое Айше....второ ако си бургазлийка сигурно си от Комлука нещастнице.
50
0
 
0
 
! Отговори
Румелиец преди 16 години
А за Избитите и Прогонени Турци от България, през носледните 130 години ? Които са няколко милиона.И земите им са 65 % от територията на България.Хайде отговорете ?
49
0
 
0
 
! Отговори
една бургазлийка преди 16 години
Защо Болен Сидеров не си определи среща с турският примиер , за да му постави тези въпроси , ами праща шепа плиткоумни симпатизанти да правят митинг / събрание . Г- н Болен , защо не ходите да се гръмнете, достатъчно беди струпахте върху Бургас с признаването ви на арменският геноцид, ами сега и към милата ни родина искате да се сипятя беди след беди, не ни стигат другите , ама и вашите. Защо толкова мразите турците, като самият вие сте родом от малко село в Делиормана населено предимно с хора изповядващи исляма.?Още един път ви казвам -направете едно добро на Бургас и България и отидете се гръмнете
48
0
 
0
 
! Отговори
georgi преди 16 години
много ме съмнява тия симпатизанти на атака да са стояли мирно и кротко :).. прави са за много неща от АТАКА, ама действат на много ниско ниво.. неможе да разваляш споикойствието на всики хора, заради твойте схващания.. та дори и да са верни.Какво са трагнали по улиците да спират тоя турчин..
47
0
 
0
 
! Отговори
Нас преди 16 години
Само така да продължават.. да ги бият тези плиткоумни същества...Нямат място в държавицата ни....Ромите са по хора от тях !
46
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 16 години
НАродната милиця не прощава. Само ***, дето потрошиха цял квартал, полицията не ги пипна. Нали те са истинските избиратели в Бълтария. А колкото до Сидеров и Атака - да си *** не е достатъчно, за да се наречеш националист, но помага.
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
6tom se e namesila policiqta,zna4i tiq hora sas sigurnost sa iskali da napravqt ne6to.kogato protestite sa mirni ne se slu4va ni6to lo6o,no kogato prelee 4a6ata normalno e namesata na policiqta.taka e po cql svqt ne samo v BG!!!
44
0
 
0
 
! Отговори
vankata преди 16 години
do 41 ei *** kaji kade moga da te namera da vidish kak ti she otidesh v ada mama ti deba spleskan she te o bokluka kaji kade moga da te namera da te dovursha me murshlqk
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Мили хора, като чета коментарите ви си мисля , че вие не сте българи. Та нали утре за нещо друго полицията ще ни бие !! Вместо да злорадствате си помислете докъде стигна правителството - да БИЕ НАРОДА СИ !! и утре пак гласувайте за тях само гледайте случайно да не ядете бой от "Родната полиция".Тя пази само мутрите и техните министри !!! Помислете си, преди да се подигравате !!!
42
0
 
0
 
! Отговори
до 39 преди 16 години
БРАВО туй искам да го кажеш на живо пред телевизия СКАТ за да чуят метачите в цирка
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Волен Сидеров гръм да го удари !"...вечно в Ада да гориот мрак до ранните зори."
40
0
 
0
 
! Отговори
райхсфюрер преди 16 години
Като чета коментарите, виждам, че наистина сме е*ати народа...Явно повечето не схващат, че полиция пребива националисти!?Не съм за Атака, ама вие нормални ли сте бе!Дадоха едно сравнение с ***-на тях не им казаха нищичко!А онези са били и с оръжие и са обиждали НАШАТА държава и НАШИЯ народ!Я вземете да мислите трезво!
39
0
 
0
 
! Отговори
uko преди 16 години
абе хора, я наистина си помислете дреме ли му на вашия герой, господин ти Сидеров, какво е ставало преди години. Човека просто много умно се усети, че чрез тия циркове ще печели за себе си...и го прави, което е жалко, наистина! Точно през *** му е, играе театри навсякъде..и той е същия като останалите ни политици - гледа собствените облаги, само дето неговия случай вече е над границите на нормалното...а тия момчета - скинове и сякви други, дето го подкрепят, кво да кажа...горките ;)
38
0
 
0
 
! Отговори
до 33 ти преди 16 години
Ти като си ГОЛЯМ *** научи се да пишеш на БЪЛГАРСКИ КАВАЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
*** са Националистите ти кажими в коя държава са преуспели националистите и са на власт през 98 година в Австрия националистите бяхя на власт само няколко месеца и после ги шутираха ЗАЩО ?
36
0
 
0
 
! Отговори
tur4in преди 16 години
bolen siderov da umre6 od qd be ne6tasnik :D:D:D:D
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Колкото и нелепо да е, света знае за нас по спомени за Христо Стоичков, и сега поназнайват за Бербатов. Та като им кажа, че съм от БГ само това се сещат. Веднъж едни корейци се сетиха по някаква причина за киселото мляко.Иначе всеки да си протестира както иска, стига дасе държи човешки! Друг е въпроса кой подържа хора като Волен и Бинев, като втория е си е чиста проба мутра!
34
0
 
0
 
! Отговори
==== преди 16 години
Е Атака ако стане управляваща партия, нормално тогава Доган да отцепи Кърджали !
33
0
 
0
 
! Отговори
trepa4a na turci преди 16 години
Vsi4kite fesove trqbva da se maxnat,4engetata sa slojeni ot fesovete zatova sa iskalali da sprat ataka,i sega 6te se opravdaqt 4e ataka sa vinovni kvo se pravqt te na mnogo 4estni vsi4ki pravqt svirki na dogan da mu oblijat gaza kato sa takiva pedali moje da gi napravi 6efove na nqkoi kenef.....................
32
0
 
0
 
! Отговори
Владо преди 16 години
Да видим "умните" хора, сипещи глупости срещу патриотизма какво ще кажат, когато след 10-15 години ДПС отцепи Кърджали от България...