Ангел Бончев изчезна

Никой не знае къде е президентът на "Литекс", който снощи изчезна мистериозно
22 май 2008 14:38,
38
Ангел Бончев изчезна
Снимка: БГНЕС

Президентът на носителя на Купата на България ПФК "Литекс" Ангел Бончев е в неизвестност от снощи, а сигналът за изчезването му е подаден от близките на боса на "оранжевите".

От "Литекс" все още нямат информации какво се е случило с Бончев, но се надяват да е жив и здрав.

Бившият треньор на отбора Ферарио Спасов каза, че никой в града не знае какво се е случило с Ангел Бончев.

За последно Бончев е бил в Ловеч в събота за мача на Литекс с Черноморец и за празненството по случай спечелването на купата на България.

Президентът на "оранжевите" се прибирал снощи със своето семейство в квартал "Дървеница" и останал пред блока да паркира семейния автомобил.

Той се забавил и когато след минути близките му го потърсили пред блока, намерили само заключената кола.

"Новината ми дойде като гръм от ясно небе. Нямам никакви информации. Със сигурност вие знаете повече от мен в този момент. Дано г-н Ангел Бончев е жив и здрав. По-късно ще излезем с официално становище", каза Александър Гигов, говорител на "Литекс".

Според информационната система "ДАКСИ" Бончев е съдружник с Ненад Миленкович в дружеството ЛИТЕКС ПАРК за търговия на едро, където държи 90% от дяловете.

Миленкович нашумя през лятото на 2007 г. след стрелба в "Белите брези", в която беше замесен т. нар. Земунски клан - най-голямата сръбска престъпна групировка.

Според Интерпол Миленкович е издирван като заподозрян за над 20 поръчкови убийства.

Българските криминалисти смятат, че той е имал връзки с убития преди години в София Милчо Бонев - Бай Миле.

Справка в търговските регистри на АПИС показва, че Ангел Бончев е президент на Сдружение “Клуб по борба Славия-Литекс", председател на Сдружение “Спортен Мото клуб - Литекс Мотоспорт".

Ангел Бончев е роден на 24 март 1961 г. Той е бивш състезател по борба на ЦСКА (до 82 кг). Семеен, има две деца.

Това е втори подобен случай на отвличане в българския футбол, след като синът на президента на ПФК Славия - Венци Стефанов беше отвлечен на 7 ноември 2005 година посред бял ден пред собственото му кафене до блок 113 край хотел “Плиска” в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
sigurno e uti6al da prostitutki i da pie nqkade nezabravqite 4e vse pak e ot grad liteks.
16
0
 
0
 
! Отговори
DO 15 преди 15 години
АМАН ОТ ОБИКНОВЕННИ ГРАЖДАНИ.
15
0
 
0
 
! Отговори
Сим преди 15 години
Ако не беше с такива съдружници, щях да дойда.
14
0
 
0
 
! Отговори
Gosho преди 15 години
mai e po dobre da se oburnete samo kum sportnata obshtnost,zashtoto pri biografijata na izcheznalijat Bon4ev, malko obiknoveni grajdani shte se zainteresuvat kak vurvi razsledvaneto.....nai verojatno e stanalo, kakvoto si drobish she si go surbash
13
0
 
0
 
! Отговори
Gosho преди 15 години
xeeee, tochno stava vupros za sushtestvuvashtite neshta v jivotat, ako sum gramoten i me biva da pisha,shtjh da rabotj kato ***, no uvi ne me biva i se zanimavam s tva kvoto moga, a rabotata e che shtom njma nikakuv kriterii, v mediite, koito nai silno vlijajat na obshestvoto, i absolutno nikakuv kontrol , negramotnici i psevdo jurnalisti, koito polovinata sa s vruzki, predstavi si kak obiknovennijat chovek, vijdaiki tova shte se zasili toi da e primeren i da durji na njkakvo nivo v vsjkakuv aspekt....... taka che mislj che ne si prav..
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Уважаеми дами и господа от медиите,относно новината на деня"изчезването на президента на ПФК "Литекс", г-н Ангел Бончев,ние феновете на "Литекс", работещи и живеещи в София, желаем да се обърнем към полицията, спортната общност и към цялото общество със следният Призив: Уважаеми приятели,обръщаме се към Вас в този тежък момент не като към хора, изповядващи определена клубна религия, не като към запалянковци на даден отбор, а като към нормални граждани на Републиката!Обръщаме се към хората, работещи почтено в Родината, плащащи данъците си и желаещи нормално бъдеще за семействата и децата си!Изчезването на спортния деятел и голям в морално измерение човек, Ангел Бончев, не е поредният случай от криминалните хроники! Самозабравилата се Мафия, сраснала се с Държавата, посегна и на един от малкото останали свестни, интелигентни и отговорни към спорта, обществото и бъдещето превъзпитание чрез спорта на младото поколение!Нека покажем, че още сме тук и криминализираната *** не е откраднала бъдещето на България!!!Призоваваме всички честни хора, независимо от фенската им пренадлежност да се съберем тази вечер (22 май 2008 г.) от 20 ч. пред сградата на Седмо Районно Полицейско Управление, намиращо се в кв. "Студентски град" в столицата.Разберете ни правилно, ние не искаме саморазправа с органите на реда, не желаем конфликти с МВР!Искаме да покажем съпричастността си с трагедията на едно семейство, желаем отчет от страна на съответните органи за оперативно-издирвателните дейности, извършвани с част от нашите данъци, но най-вече: Нека покажем, че сме тук, не сме избягали и ОЩЕ НИ ПУКА!!!Ще се радваме ако дадете гласност на призива ни!
11
0
 
0
 
! Отговори
11 преди 15 години
11 KAKTO I TI RANO ILI KASNO 6TE SI BABRI6 S GOSPOD!
10
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
Но може и на солариум да ходи?? Ходил де ходил - до тукаааааа!!!!Сега кротко си бъбри с део господ!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
BRAVO 8 KAJI IM GO NA TI Q MISHKI!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе даскали глупави ... какво като някой е допуснал правописна грешка ? Вие като не допускате и кФо ?? броите си жълтите стотинки. Стига с това посткомунестическо даскалско тесногръдие, отворете си очите за съществените неща в живота или ще си умрете бедни и силно-грамотни :))))
7
0
 
0
 
! Отговори
aaa преди 15 години
Днес като разбрах новината и ми стана жал за човека и как в тая държава се случват такива неща. Като прочетох тази статия обаче, си промених мнението. Бивш борец, връзки със сръбската мафия, съдружник с масов убиец. Еми така му се пада. Имал деца - еми съжелявам за тях, дано не станат като баща си. А пък той дори и да е погребан вече - един по-малко. Държавата няма да ги прибере, дано поне се избият.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
100 procenta ima vrazka mejdy prostrelqniq sutrinta i Bonchev.No za jalost nikoga nqma da se rabere.Ediniq martav a pak drugiq nikoga nqma da go vidim
5
0
 
0
 
! Отговори
tonita преди 15 години
как ви избират там верно....с тоя правопис..незнаю;)
4
0
 
0
 
! Отговори
tonita преди 15 години
особено в медиите..ако си обикновен човек , както и да е...въпреки , че ако на мйчиния си език не си грамотен...
3
0
 
0
 
! Отговори
Сара преди 15 години
Пак питам какъв труд положи г-н Бончев та да се замогне.....Там е скрита тайната.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Голяма работа кат има правописни грешки
1
0
 
0
 
! Отговори
ултрата преди 15 години
"Справка в търговските регистри на АПИС показва, че Ангел Аврамов е президент на Сдружение Клуб по борбо Славия-Литекс", председател на Сдружение Спортен Мото клул - Литекс Мотоспорт".Как не се научихте да пишете без правописни грешки?