Меле пред НДК

Симпатизанти на "Атака" нападнали младежи, които гледали мача Германия-Турция
26 юни 2008 07:57,
272
Меле пред НДК
Снимка: БГНЕС

Масов побой стана снощи в София, съобщиха от МВР.

Няколко души са нападнали група младежи, които са гледали полуфинала Германия-Турция на видеостената пред НДК.

Според очевидци нападателите са били облечени с тъмни фланелки с надписи "Атака".

Сред пострадалите в побоя има етнически турци, ранените са откарани в болница.

Все още няма яснота каква е била точната причина за побоя. 

Зам. председателят на ПГ на “Атака” Павел Шопов определи като “поредна инсинуация” твърденията, че привърженици на партията са участвали в побоя пред НДК.

Шопов отрече подобно участие на "Атака": Не мога да коментирам глупости!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
0
 
0
 
! Отговори
laynovoz преди 15 години
много странни мнения прочетох дотук (като не броим правописните грешки) бяха смислени (някои). Аре бе нали се правите на много цивилизовани, българи сте, научете се да пишете, научете децата си, защото сте толкова зле, че по-добре ,че не разбирате в какво положение сте...... кво ми говорите в Анкара кво било що било. Някой ходил ли е в Турция, че казва какво е отношението към българите????Ами аз ще ви кажа, много по-добро е отколкото тук с турците! Спрете да вините другите за пложението си слепци!! Всеки да гледа своя г*з (с извинение) и да не изпорстява, и да стига на нивото на тези, за които говори!
230
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До - 227Явно много хора симпатизират на "Атака" след като тези които ни управляват непрекъснато организират подобни постановки (по точно нареждат на службите да правят такива постановки - като например инцидента на автомагистрала "Тракия")с цел да изкарат симпатизантите и членовете на "Атака" - пияници (забележете че турците са били бити с бутилки - колко хитро измислено, ама това с фланелките с надписи "Атака" е било вече прекалено), бабаити, (имаше един и беше изгонен от "Атака") и какви ли не още...Само че народа вижда че не "Атака" е докарала България до това положение - а тези които са ни управлявали досега и продължават да грабят и да управляват заедно с турска партия и обръчи от фирми - да източват парите от Европейските Фондове, хора - иначе с много интелигентен външен вид като - Милен Велчев например - изградиха цели комплекси от хотели.....
229
0
 
0
 
! Отговори
Eric Cartman преди 15 години
Хора с надпис "АТАКА" на фланелките си нападнаха турци,а мечки с ндпис "МЕДОЯДНИ" на козината си нападнаха кошери край с.Вакарел.Който вярва,че "АТАКА" е виновна е по-глупав от Стегозавър(виж в Уикипедиа).
228
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Много жалко двама капитани на отборите които играха се обявиха против Рацизма
227
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кой здравомислещ симпатизира на Атака? Поне аз които познавам са само откачалки и аутсайдери...Пък като гледам лидерите...
226
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами в студ град постоянно стават такива екшъни - то и в двете страни уличния бабаитлък е нац спорт. Жалко е ако има жертви но Маргинал Лумпенов какво му дреме
225
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Prebivaite riazanite navsekade!
224
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Относно случая с битите турци - Това изглежда е предварително организиран опит да се омаскари и очерни "Атака", защото ако бяха хора на атака - никога нямаше да направят глупоста да носят черни фанелки с надписи - "Атака".Наближават избори, упрявлаващите са уплашени от възможността много хора да гласуват за "Атака" и затова са поръчали това нападение - провокация. Сигурен съм че ще има и други подобни прояви - с цел очерняне на "Атака".Същите хора плащат и на "шоумена" Слави Трифонов да оплюва "Атака" и Волен Сидеров в 80 % от шоутата си!
223
0
 
0
 
! Отговори
padar преди 15 години
йес!!! дали нее гадно? да те бият на футбол, после да те бият и в действителност!!! е все пак трябва да подтискаме ***,че иначе мн се отпускат ;)
222
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
VI6 KOMENTAR 186
221
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
бате Асен май се казваше - лека му пръст - преди годени скинари го бяха понабили че им заприличал на ***. Да се смееш ли да плачеш ли...
220
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не ме интересува кой какъв е и защо такъв е. Искам само да попитам колко от коментиращите тук видяха, че ранения човек е хванал за ръка детенце?
219
0
 
0
 
! Отговори
DesertFox преди 15 години
Parvo-sorry za maimunicata. Vtoro-sno6ti bqh pred NDK i mi be6e osobeno interesno da gledam ma4, a ne kak n'kwi glupaci-30-ina du6i prebivat krotko stoq6ti hora (na broi 4-6). Nai-mnogo boi izqdoha stoq6tite mirno Bulgari ot strani, koito bqha udareni ot letq6ta peika, hwarlena ot waprosnite glupaci.Absoliutno tap i nenujen poboi warhu mirni hora i to izwar6en ot o4ewadni strahlivci. 30 sre6tu 5, niakaksi ne e mnogo 4estno.
218
0
 
0
 
! Отговори
215 преди 15 години
b
217
0
 
0
 
! Отговори
коча преди 15 години
не толерирам и не одобрявам такова поведение, макар че съм за АТАКА>>!!!! Но нека да си представим как би било ако българи гледат и се кефят в АНКАРА по този начин... не бой, ами и ще има. Така че *** не е зле да знаят все пак къде се намират. Ако е полиция, лесно - тя е подкупна, ще ги оттърват лесно, но срещу чистия национализъм няма измъкване!!!!!!!!!!!!
216
0
 
0
 
! Отговори
TNT преди 15 години
Мерси за просветлението умнико че ни прецени така добре всички от форума.Явно кат си ходил на някоя мисия и сега тук намираш поле за изява и почваш да даваш акъл какво е война и прочие.Обикновенно такива кат тебе дет дават много акъл нищо не разбират.
215
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Само да ви кажа че не *** и Хасан са виновни за окаяното икономическо положение в Бг. Също като повтаряте като папагали *** и турцизация вижте данни от последното преброяване колко са християните в Бг или колко са българите - разберете че сте мнозинство и от вас зависи да се оправи тази държава. Срамно е в цивилизована Европа средната заплата да е 300-400 лева - някой ни го слага отзад без да го интересува *** какъв е а вие се дърлите като хъшовете в браила. България винаги е била на българите но явно те не си я искат щом ходят за гъби по време на избори.
214
0
 
0
 
! Отговори
ФЕС преди 15 години
Не рано или късно, а вече са турско малцинство и благодарение на вас вкарахме наши в евро парламента. Благодаря България.
213
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До - From Germany Рано или късно и германците ще се сблъскат с проблема - турско малцинство" - по официални данни сега турците в Германия са - 2 700 000 - вероятно са доста повече обаче...Исляма обхваща бавно , но сигурно и други европейски държави и те почнаха да се усещат малко по малко и затова не искат Турция в ЕС.
212
0
 
0
 
! Отговори
From Germany преди 15 години
Na Bolen ovzete sa si *** po rojdenie, nesto po-razlicno ne sam i ocakwal ot Bay-Ganjowzite