Дими летял с 250 км/ч

Загиналият вокалист на "Сленг" изпробвал мотора си на "Хемус"
30 юни 2008 09:29,
291
Дими летял с 250 км/ч
Дими с мотора си. Снимка: Булфото

Вокалистът на "Сленг" - Дими е карал с 250 км в час преди да загине на автомагистрала "Хемус".

Според очевидци на трагедията, преди да излети, вокалистът е изпробвал 1000-кубиковото си "Сузуки".

При силния удар Дими излетял на около 30 метра в стръмен скат и паднал в дере, съобщава вестник "24 часа".

Свидетели разказват пред изданието, че мъжът карал с още трима мотористи, но при фаталния удар в мантинелата никой от тях не спрял, за да му окаже помощ.

Лекарите твърдят, че Дими е загинал на място, а от жестокия удар тялото му е било потрошено и обезобразено.

Полицията смята, че трагедията е можела да бъде още по-страшна, а жертвите много повече, ако моторът е прелетял в насрещното платно на автомагистралата.

Дими е женен за тв водещата Ива Екимова, имат дъщеричка Дара, която преди три дни навърши 6 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе, какжо означава мотористите нямат закрила??? А нас- другите шофьори кой ще ни закриля от тях? Жалко, че още едно дете е сираче, заради глупостите на недораслите "възрастни"! И нека всички мега- мотористи да видят какво се случва в реалния свят, а не да си казват: "Аааа, то т'ва на мене не може да се случи, аз сам майстор!"
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Исках да кажа: "Скрий се с тъпия си коментар"
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Скрих се с тъпия си коментар. В такива моменти се сещаш предимно за Бог.... Толкова тежък и труден миг, а той тръгнал да ми говори за мотора... Коравосърдечен човек си ти и циничен. Нямам думи. Тежко е в такива моменти - няма много думи. Каквото и да се каже, все имаш зловещо усещане... Замислете се хора, които се мислите за безсмъртни и проявете разум!!!
28
0
 
0
 
! Отговори
Kpacu преди 15 години
Дърт моторист доживял над 30 няма, всичките са под земята. Мотор = 2 метра под земята. Не го съжелявам, защото всеки моторист се качва с ясното съзнание, че се е запътил към гробищата.
27
0
 
0
 
! Отговори
потресен преди 15 години
нищо не го оправдава, с тази скорост и по това време на магистралата, си е чист късмет, че е загинал само той, но жалко за детето, което ще тръгне на училище без баща и за хората, които го обичат и са разчитали на него. Какво трябва да се случи, че човек да си даде сметка, че една такава безумна постъпка съсипва хората около теб. Който е умрял, е умрял, но остават живите!Ако ги обичаш, как изобщо можеш да допуснеш да останат да живеят с такава мъка?
26
0
 
0
 
! Отговори
До 17 преди 15 години
Много си прав, приятелю/приятелко. И добре, че оня моторист при теб, не ти е направил нищо на теб. Като иска - нека се пребива. Едно приятелче от квартала преди 3 дена е паднал от мотора си (пак около Дружба), та сега е със счупен крак, счупена ръка, натрошено рамо и с комоцио. И не е бил пиян, или да е карал с висока скорост - движел се е с 60 км/ч., но то мотористите нямат никаква защита като карат.... Дано не ни се случва и на нас
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
A INA4E NAISTINA MNOGO JALKO ZA MOTORA DANO PO NE ZA NEGO DA IMA 6ANS I MEXANICITE DA GO IZLIKUVAT
24
0
 
0
 
! Отговори
nixi преди 15 години
Каквото повикало, такова се обадило. Нека всички бъдещи камикадзета да завличат само себе си....
23
0
 
0
 
! Отговори
Tania преди 15 години
Жалко е, че се прекъсва един млад живот. Фатален край!За живите винаги има изход, има начин да преживеят ситуацията, има бъдещ живот.
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Samo edno moga da kaja,slava na Boga che nqma i drugi jertvi,a Dimi,prostete mi no si go e tyrsil...
21
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 15 години
Жалко за детето, жалко за жена му, жалко за хората, които го обичат. За мъртвите или добро или нищо. Все пак ше кажа, че съм гледал няколко интервюта с този човек и винаги ми е правил ... негативно впечатление. Имаше някаква нервност в него, някаква мания за величие. По поведението му и реакциите му си личеше, че според него няма по-голям, по-красив и по-велик от него. Голямо его. Няма нищо лошо в това ако тази енергия се насочи към полезни неща - към семейството, към работата, към приятелите. Лошото в цялата история е, че по пътищата има много други със същото голямо его и според мен те са си потенциални убийци. Не е въпроса дали ще се убият или ще убият някого, въпроса е кога ще стане това. Може ли да си тестваш новия мотор на пътя, където хората отиват със семействата си към морето ?! Какво самосъзнание трябва да имаш, колко трябва да ти е акъла ?! И тук не става въпрос за някой на 18-20 години ... тъжно, тъжно.
20
0
 
0
 
! Отговори
beti преди 15 години
opazi boje vsichki te si detza!!!!!!!!bog da go prosti,,jalko za nego i za tzialoto mu semeistvo,,toi vinagi shte bude v surtzata im,,,,,,,izkazvam nai iskrenite si suboleznovania!!!!!!!
19
0
 
0
 
! Отговори
Дарвинист преди 15 години
Слава Богу,*** е убил само себе си!!!
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Само една поправка - Господ не наказва. Недей да приписваш дела, които не са Негови. Дими е постъпил невероятно абсурдно. Сви ми се сърцето като прочетох това - ужас :((((
17
0
 
0
 
! Отговори
A преди 15 години
Leka mu prust na 4oveka. Az predi nqkolko meseca prejivqh ne6to podobno v saseden kvartal na Drujba, spirayki s kolata si edin motor se zabi 4elno v men s okolo 150km/h, no pone ima6e kasmet i ocelq i se opravi. No spoted men horata koito karat po na6ite ulici nqmat nikakuv razsudak i kato se ka4at na tezi motori se mislqt za nedosegaemi, a vsu6tnost vavli4at i strani4ni hora v tqhnata prostotiq
16
0
 
0
 
! Отговори
sisi преди 15 години
Удивлявам се, че човек на 38 може да е толкова непредпазлив.
15
0
 
0
 
! Отговори
+- преди 15 години
250 км/ч? Добре, че не се е стигнало и до други жертви
14
0
 
0
 
! Отговори
dorichela преди 15 години
Нека да почива в мир! Жалко,че едно 6-годишно невинно детенце ще трябва да израстне без баща,а за жена му.. толкова млада и вече вдовица.. Моите съболезнования.
13
0
 
0
 
! Отговори
Дими Моториста преди 15 години
На мен лично музиката му не ми харесвваше и самия той имаше противно и неприветливо излъчване. Господ си го е прибрал, защото наказва лошите и самозабравилите се противняри
12
0
 
0
 
! Отговори
Tyler Durdon преди 15 години
Когато човек си купи нова пушка - отива на стрелбището да я пробва, а не стреля по улиците, защото може да нарани някой. Когато човек си купи нова кола/мотор - отива на пистата да я пробва, а не кара по улиците, защото може да нарани някой. Когато човек...а не селски тарикат!!! Само човек знае, че не е бог и живе с други човеци. Лошото е, че по територията на бг всички са богове, няма човеци...