Бончева отвлякла Бончев

С парите за откупа на съпруга си, Камелия духнала зад граница
25 юли 2008 07:48,
132
Бончева отвлякла Бончев
Снимка: БГНЕС

Ангел Бончев е бил отвлечен от собствената си съпруга.

Камелия играе комбина с бандитите и е организирала собственото си похищение. Това е най-новата и сензационна версия за драмата със семейство Бончеви.

Следователите трескаво работят по нея, съобщава вестник "Стандарт", като се позовава на високопоставени източници от МВР.

Те подозират, че Камелия отдавна е напуснала България с парите на Ангел Бончев.

Отношенията между съпрузите напоследък рязко охладнели, твърдят техни близки.

Бончев обаче държал сметки на името на жена си. В тях наливал заработеното със съдружника си от Земунския клан /сръбска престъпна групировка - бел. ред/.

Камелия отдавна искала да се спаси, но не и с празни ръце.

Ангел Бончев беше отвлечен пред своя дом около 1.00 часа през нощта в столичния квартал “Дървеница” на 21 срещу 22 май.

След полунощ на 10 юли патрул на полицията го откри в столичния квартал Княжево, без документи за самоличност и в безпомощно състояние.

По-късно стана ясно, че при предаването на откупа и освобождаването на Бончев е била отвлечена съпругата му Камелия.

По непотвърдена информация това е станало, след като похитителите забелязали, че тя е следена от полиция.

След като изкара седмица, Бончев беше изписан от ВМА на 17 юли за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ти ще признаеш ли че си убил детето си ,ако не е така бе л,йно такова...как може да спекулиране с нещастието на хората бе ..
110
0
 
1
 
! Отговори
do Lady, nomer 92 преди 15 години
5000 na mesec , navita li si, che jena mi iska da tragva na rabota? :))))
109
0
 
1
 
! Отговори
veseela преди 15 години
Все пак полицията трябва да си свърши работата,ако го е направила тя да си носи отговорността, ако е друг - той да отговаря.
108
0
 
1
 
! Отговори
от Нона преди 15 години
Ами, какво да ти кажа, може би си прав, но аз много примери мога да ти дам и за обратното, всъщност за себе си ще кажа, че не съм материалистка, въпреки че ежедневието в България ме предизвиква да стана такава. Но наистина жените сме повече по парите от вас / ако си мъж / мъжете.
107
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ха ха мутрите му с мутри ...не стига че се избиват помежду си ,ами съпруги ...съпрузи..любовници ...тия и децата си ще избиват за пари ...бизнесмени,политици,съдии,прокурори. ..*** 25.07.2008 14:00
106
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Защо да не си помислим, че полицията е принудила майката да "признае", че е убила детето си, понеже не могат да открият истинския убиец? Според мен точно така е станало - за да укротят шофьорите да не протестират.
105
0
 
1
 
! Отговори
бай х. у. й. преди 15 години
тази жена пък, Камелия Бончева, много добре е знаела какво прави. Затова и се измъкна с доволно голяма сума, свободна от мъжа си и невинна, "та дори и "жертва" пред закона. е, да си ги харчи - заработи си ги. само не се знае дали някой от изпълнителите няма да прецени, че е по-безопасно да я няма, и е по-изгодно да вземат и нейния дял.... ;) p.s. а оня пример го давам само за доказателство, че и по-невероятни неща са се оказвали истина. друг въпрос е какво ли пък толкова невероятно има мутреса да ***.бе чичко мустак и да му вземе париците.
104
0
 
1
 
! Отговори
КНК преди 15 години
Като ви чета писанията и се чудя - за българската полиция ли пишете или за някоя чеждоземна.Милиони са случаите с българската полиция ,за която престъпленията се извършват от "неизвестен извършител" и остават за винаги неразкрити.За други са извършени от "криминално проявени".Като имате доказатерства за това ,че са "криминално проявени" давайте ги направо на прокурора.Като не са ви достатъчно доказатерствата за прокурора,значи не са "криминално проявини".И в двата случая полицията играе с бандитите и затова все не могат да ги хванат и все няма доказателства.Така "зорко" са следили Бончева,че тя си се е качила в колата, метнала GPS-ите и отпрашила.Много са "доверчиви".
103
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
К`во ви пука
102
0
 
1
 
! Отговори
KAZANOVA преди 15 години
OT NYAKOLKO DNI GO PISHA PO FORUMITE,RAZBIRA SE TAM KADETO TRYABVA,CHE GENATA E SAMO EDNA MATERIALISTKA,KOYATO V STREMEGA si da se dobere do pari e sposobna na vsichko!iIMA PAI,IMA LUBOV......!
101
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
do 96..ами аз така мисля. Ти не си ли съгласна с това. Ако е така, дай примери в потвърждение на обратното...
100
0
 
1
 
! Отговори
мъж на зряла възраст преди 15 години
Признавам една жена винаги може да те преметне. Нищо ,че ги смятаме за .
99
0
 
1
 
! Отговори
Aelita преди 15 години
Онази жена, Даниела Терзийска, дето уби детето си, е била ***. Да не забравяме, че не е знаела какво прави.
98
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Май това ще се окаже вярната версия, но защо ли никой не се сети по-рано ...?
97
0
 
1
 
! Отговори
бай х. у. й. преди 15 години
всъщност за всеки нормално мислещ човек е много по-вероятно "госпожата" да е организирала тази "приказка", отколкото "бандити" да са я отвлекли под носа на полицията. просто госпожата е помолила когото трябва (и както трябва) от полицаите да я "поизгубят", така че да могат "похитителите" да я "поотвлекат" с откупа за мъжа й. след което са драснали на някъде, взели са си дяловете, и чао. знам, че за наивни и заблудени душици като теб такива ситории звучат невероятно, ама ще припомня друг случай с голям обществен отглас - преди години някой претрепа едно 3 годишно дете, таксиджиите от цяла Бг се събираха на протест, (бащюата беше такъв), търсеше се извършителя по описание, плюха и ругаха полицията колко била некадърна.... полицаите на няколко пъти намекнаха, че се работи по версия, която ще шокира обществото, и да не им дават акъл как да си вършат работата, и.... накрая истината лъсна - "горката майчица" собственоръчно беше утрепала любимото си детенце. е, още ли ти се вижда невероятно съпругата на Бончев да го е попрееб.ала малко?
96
0
 
1
 
! Отговори
нона преди 15 години
Ок и това какво ще рече, че ние жените сме по - големи материалисти от мъжете, ние убиваме за пари, а вие за любов, много интересно!
95
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Всички знаем за "Черната вдовица" .. кой от вас е чувал за "Черният вдовец"? Една от малкото причина мъж да убие жена си, е заради ревност. Само жената е способна на подобно нещо, заради пари... ;) помислете!
94
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Прав си има логика. Освен това съм чел ,че жените са способни на много по-голяма жестокост от мъжете. Имаше една книга на един криминолог ,който разказваше случаи на убиства между съпрузи и докато при мъжете ,които убиват съпругите си това става в пристъп на гняв, оня взема ножа и я намушква 5-6 пъти или вади пушка и и пръска главата при жените е много по-жестоко. Имаше случаи в които жената вързала мъжа си за леглото докато спи и после една седмица го е рязала парче по парче жив!! Друга пък 3 дена драла мъжа си жив. Трета пък го уморила от глад в продължение на 50 дни и т.н. случки от жестоки по-жестоки.
93
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Окей много хора са скептици ама ако излезе истина? Защо никой не иска откуп за Бончева? А и интересен е факта ,че след като са я качили в колата похитителите след няколко километра са изхвърлили Бончев от същата кола!! Тоест в един момент и двамата са били заедно! И тази версия се появи сега след разпит на Бончев явно човека е видял нещо в колата докато са пътували заедно. Освен това 2 устройства е носела Бончева с които да я следят и двете са изхвърлени!!! Звучи тъпо похитителите да дадът 500 хиляди лева за откриващи и заглушаващи устройствата джаджи а да вземат само 200 хиляди евро. Та те са на тотална загуба. Да не броим колите, квартирите , медикамнтите за Бончев храна, телефони ,карти и т.н. разходи, да не броим и риска от една престрелка с куките където може и да ги избият. По вероятно е да са нямали такива устройства а просто тя е знаела къде са и ги е изхвърлила!! Не казвам ,че е така но не звучи чак толкова невероятно. Забравихте ли случая с жената на таксиджията убила детето си но го изкара отвличане.
92
0
 
1
 
! Отговори
Лейди преди 15 години
Е, този Казанова очаквах, както се казва в една реклама. Ок, скъпи, съгласна съм / примерно де / да стоя в къщи и да готвя, и само да те чакам да се прибереш да ме е...ш, но ти дали ще изкарваш доктатъчно пари за тази идилия? И още нещо, има жени, които така ще се чувстват щастливи, в свои води, домакини, майки, но лично аз изобщо няма да съм удовлетворена от себе си и живота, след като, удовлетворявам само твоите желания!