Бончева отвлякла Бончев

С парите за откупа на съпруга си, Камелия духнала зад граница
25 юли 2008 07:48,
132
Бончева отвлякла Бончев
Снимка: БГНЕС

Ангел Бончев е бил отвлечен от собствената си съпруга.

Камелия играе комбина с бандитите и е организирала собственото си похищение. Това е най-новата и сензационна версия за драмата със семейство Бончеви.

Следователите трескаво работят по нея, съобщава вестник "Стандарт", като се позовава на високопоставени източници от МВР.

Те подозират, че Камелия отдавна е напуснала България с парите на Ангел Бончев.

Отношенията между съпрузите напоследък рязко охладнели, твърдят техни близки.

Бончев обаче държал сметки на името на жена си. В тях наливал заработеното със съдружника си от Земунския клан /сръбска престъпна групировка - бел. ред/.

Камелия отдавна искала да се спаси, но не и с празни ръце.

Ангел Бончев беше отвлечен пред своя дом около 1.00 часа през нощта в столичния квартал “Дървеница” на 21 срещу 22 май.

След полунощ на 10 юли патрул на полицията го откри в столичния квартал Княжево, без документи за самоличност и в безпомощно състояние.

По-късно стана ясно, че при предаването на откупа и освобождаването на Бончев е била отвлечена съпругата му Камелия.

По непотвърдена информация това е станало, след като похитителите забелязали, че тя е следена от полиция.

След като изкара седмица, Бончев беше изписан от ВМА на 17 юли за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
men преди 15 години
pak se opitvat da zamazat nekadurnostta si sluzbichkite s nova idiotksa versia.... egati rezila, egati uzasa! che tia i bez tova si e imala kinti na smetki na neino ime-za kakvo i e da razigrava takuv scenarii? samo dumi i idiotizum ima v durzavata-rabota nikakva ne se vurshi! tova e....
50
0
 
1
 
! Отговори
стан преди 15 години
а бе, вие луди ли сте? след като на нейно име са прехвърлени толкова много пари, за какво ще разиграва този холивудски сценарий? взима си парите и изчезва. още повече, че драмата с Бончев се проточи 50 дни. странно каква ли още партенка ще пуснат, та да успокоят духовете след доклада на ЕК? нищо сядам на първия реди започвам да се забавлявам. само, че и това няма да помогне. шамара, който ни излющиха, тепърва ще започне да действа.
49
0
 
1
 
! Отговори
iceleady преди 15 години
това беше повече от очевидно, кога този който носи парите е бил отвличан, добре направена постановка. само едно не мога да си обясня толкова ли са кьорави нашите "супер-ченгета" та не го загряха особено като бяха изтеглени повече пари.
48
0
 
1
 
! Отговори
Данчо преди 15 години
по голяма глупост до сега не съм чел никъде, как може да пишете такива простотии, вие *** ли сте?????????????
47
0
 
1
 
! Отговори
flipz преди 15 години
какво ни занимават с глупости .. какво ме интерисува, че отвлякли някакъв за пари и тн ... това се случва на тези който ги имат .. тои сам си знае в какво е замесен и тн. защо трябва да ме интерисува това и да ми се натяква всеки ден .. вече името му ме отвръщава.
46
0
 
1
 
! Отговори
foxy преди 15 години
Пука ли му на някой наистина какво им се случва на мутрите, на жените им и тн...
45
0
 
1
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
А сега един любопитен факт...Някой забеляза ли, че дарик и думане обелиха по тази версия, а вместо нея пуснаха на първа страница: "Липса на единомислие бави становището по случая "Белнейски" " ? Ай малко замислете се...
44
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Че каво му е толкова невероятно,като нищо може да стане и без това това отвличане при предаване на откупа ми се вижда съмнително..
43
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Не твърдя, че съм най-умния, а Вие вникнете повече в написаното! Обратно на Вашето мнение, ясно казвам, че точно полицията по места работи съвестно и упорито, а тезата, която коментираме днес, идва отгоре, от висшите постове в йерархията, за които тя точно в този момент е страшно удобна. Филми гледам достатъчно, но не е особено сериозно единствено от тях да черпим информация и представа за реалността.
42
0
 
1
 
! Отговори
ani преди 15 години
Gluposti li? moje i taka da e za pari kakvo li ne prawi 4owek (dori i jena mu)
41
0
 
1
 
! Отговори
Олег Драгунов преди 15 години
Страшно няма, тая версия е отлична, щото ако я пречукат "РОДНАТА МИЛИЦИЯ" ще излезе с версията, че са се скарали за парите. Аве вие ЕКШЪНИ не гледате ли бре чаавета.
40
0
 
1
 
! Отговори
edno pilence преди 15 години
XAXAXAXAXAXAXA...tia sledovateli prekaleno mn gledat sapuneni seriali :)moje da izleze nqkoi gotin scenarii...
39
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
"Бончев обаче държал сметки на името на жена си. В тях наливал заработеното със съдружника си от Земунския клан /сръбска престъпна групировка - бел. ред/. "Тази версия изглежда по-наивна и от филмов сценарий...Значи би трябвало сега освен ченгетата да я търсят и сърбите, с чиито пари е духнала. А търсят ли те сърбите няма къде да се скриеш...
38
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
По принцип може, но помислете:1. Защо 2 месеца се проточиха преговорите?2. От къде се взе заглушаваща апаратура за поне стотина хиляди?3. Ако все пак са учатвали и мафиоти - те даром ли са работили?4. Ако е емала пари по сметки, за какво и е на жената да се занимава със "жълти стотинки" от откупа?5. Ако е замесена - *** ли е че да го остави жив и да рискува после, когато той неминуемо ще разбере за участието и - не ми се мисли какво я очаква, още повече и след изтезанията. Няма да има място на тази планета където да се скрие.и т.н. и т.н. Абе изобщо пълни глупости или просто подготвяне на почвата за очаквания провал по намирането на жената (жива).
37
0
 
1
 
! Отговори
няма да ода на море преди 15 години
бе ние българите много сме били изчаткали... не знаех, че сме толкова болен народ... или поне, че МВР ни изкарва такива... Парво майката беше убила детето си и го хварлила в езето (ония случай с детето на таксиджията), после сестрите Белнейски били блъснати от кола и ония да се прикрие ей така мъртви ги изнасилил и пребил с камъни... сега и това... да *ба тоя изрватен народ, господа дето ги мислите тия версии... Вие луди ли сте бе !?
36
0
 
1
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 15 години
Лили, тихите води са най-дълбоки, а иначе според мен е спекулация
35
0
 
1
 
! Отговори
Maus преди 15 години
когато полицията видя че неможе да се справи с случая измислиха ,поредната простотия ,закоято сигурно и доказателства нямат,само някакви мнения на близки.Те ако се ръководят по мненеия нее добре работата .
34
0
 
1
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 15 години
Не зная вече какво да си мисля...Прекалено атрактивен сценарий даже и за латиносериал...Първо ми стана смешно...но като се замисля???....не съм сигурна...Факт е ,че все още не са се обадили за откуп.А Гр.Ганчев?Защо бездейства?Изобщо не взе отношение,а той има пари да плати откупа на Ангел,явно не е свързано с бизнес ,прест.групировки и прочее,каквито версии лансираха в началото...Гр.Ганчев вероятно е наясно,че има битов оттенък целия цирк...От друга страна всички близки на Камелия се притесняват ,че е много чувствителна и крехка и ,че няма да издържи при похитителите...Ако е такъв тип жена ,как ще организира отвличане на мъжа си и своето????Цяла България настръхна срещу нейното отвличане,а полицията сега ни приспива с небивалици...Прикриват некадърността си и безпомощността си лъжи съшити с бели конци!?!?! Горките,хем не могат да работят,хем не умеят с нещо по достоверно да ни подхлъзнат!!!....
33
0
 
1
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 15 години
А някой от вас коментиращи да си направи труда да прочете обстойно в статията, и да види, че пише "съобщава вестник "Стандарт", като се позовава на високопоставени източници от МВР" и да помисли, че под тази фраза може да не се крие нищо, а новинат маже да е само с цел вдигане на рейтинг или изпълнение на някаква поръчка. Знаем колко продажни са нашите медии, било то електронни или вестници. Наистина ли повярвахте на такъв *** като Стандарт, утре ще почнете да вярвате и на Труд и 24 часа, и на БТВ и Нова, аре стига, помислетемалко, не е нужно кой знае какви усилия, да се отдели истината от спекулазията , или Ви е по-лесно да се приема всичко за чиста монета, да се върви през просото като коне с капаци и да се вярва на всяка една журналистическа измислица?
32
0
 
1
 
! Отговори
една преди 15 години
ДО ВСИЧКИ ПИСАЛИ ТУК - НЕ СЕ ДРЪЖТЕ КАТО В ПОСЛЕДНА ГРУПА НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА !!! НАУЧЕТЕ СЕ С ПОВЕЧЕ МИСЪЛ ДА ЧЕТЕТЕ И МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ , А АКО ВИ ИНТЕРЕСУВА МОЖЕ И УЧЕБНИЦИ ПО КРИМИНАЛИСТИКА ДА ПРОЧЕТЕТЕ. НЕ ПРАВЕТЕ ЧЕНГЕТАТА НА ПРОСТИ И МЪРЗЕЛИВИ - ОСОБЕННО ОТ СПЕЦ СЛУЖБИТЕ !!! НЕ СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИ ОТ НЯКОЙ РАЗДЪРПАН И МЪРЗЕЛИВ УЛИЧЕН ПОЛИЦАЙ !! ПОНЯКОГА НАРОЧНО СЕ ПУСКАТ ТАКИВА ВЕРСИИ ВЪВ ПРЕСАТА, А ПОНЯКОГА ТЕ СЪДЪРЖАТ И КОДОВО ПОСЛАНИЕ . РАБОТАТА ПРОДЪЛЖАВА, ДАНО САМО РАЗРАБОТКИТЕ НЕ ОСТАНАТ ЗАКЛЮЧЕНИ В НЯКОЙ ШЕФСКИ СЕЙФ , ВЯРВАЙТЕ МИ НЕ ПО ВИНА НА СПЕЦ РЕДОВИТЕ - РАБОТЕЩИ ЧЕНГЕТА !!!!!