Бончева отвлякла Бончев

С парите за откупа на съпруга си, Камелия духнала зад граница
25 юли 2008 07:48,
132
Бончева отвлякла Бончев
Снимка: БГНЕС

Ангел Бончев е бил отвлечен от собствената си съпруга.

Камелия играе комбина с бандитите и е организирала собственото си похищение. Това е най-новата и сензационна версия за драмата със семейство Бончеви.

Следователите трескаво работят по нея, съобщава вестник "Стандарт", като се позовава на високопоставени източници от МВР.

Те подозират, че Камелия отдавна е напуснала България с парите на Ангел Бончев.

Отношенията между съпрузите напоследък рязко охладнели, твърдят техни близки.

Бончев обаче държал сметки на името на жена си. В тях наливал заработеното със съдружника си от Земунския клан /сръбска престъпна групировка - бел. ред/.

Камелия отдавна искала да се спаси, но не и с празни ръце.

Ангел Бончев беше отвлечен пред своя дом около 1.00 часа през нощта в столичния квартал “Дървеница” на 21 срещу 22 май.

След полунощ на 10 юли патрул на полицията го откри в столичния квартал Княжево, без документи за самоличност и в безпомощно състояние.

По-късно стана ясно, че при предаването на откупа и освобождаването на Бончев е била отвлечена съпругата му Камелия.

По непотвърдена информация това е станало, след като похитителите забелязали, че тя е следена от полиция.

След като изкара седмица, Бончев беше изписан от ВМА на 17 юли за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
jmi4ko преди 15 години
тъпо са го измислили полицаите за да прикрият собственото си безсилие и безумие
30
0
 
1
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
25Кви GPS-и кви 5 лева... МВР и GPS чипове, ти добре ли си? А акостава дума за GPS на GSM... Не мислиш ли, че е съвсем логично първото нещо, което ще направят похитителите е да унищожат телефона и и да я претършуват за каквато и да било електроника и пластири?
29
0
 
1
 
! Отговори
domusa69 преди 15 години
ami,spored men ako q namerqt milicionerite gorkata-prosto 6te q doubiqt,uspeh v bg s na6ta miliciq!~
28
0
 
1
 
! Отговори
един Българин преди 15 години
НА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ И МИЛИЦИОНЕРИ ПО ЕДИН КОН И ОБРАТНО В АЗИАТСКИТЕ СТЕПИ! тАМ ОТКЪДЕТО СМЕ ДОШЛИ!
27
0
 
1
 
! Отговори
геге преди 15 години
Има и друга версия според която МВР знае, че Бончева вече не е жива и затова измисля историята за нейната виновност, понеже тя вече не може да я опровергае. А защо МВР знае това всеки сам може да се сети.
26
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Никой не пише какво става с детето на Бончеви? Навярно и на него би трябвало да помагат психолози в тази ситуация - а не само на баща му. Едва ли една майка ще отвлече съпруга си и ще избяга с парите му зад граница, без да вземе детето със себе си. Та къде е сина на Бончеви?
25
0
 
1
 
! Отговори
Джон Макклейн преди 15 години
Ще я намерят на дъното на някой язовир. Наблизо до мястото, където спецчастите са загубили сигнала от GPS-а има черен път до язовир. Отворете картата и вижте. След като са взели парите и заложничката вероятно може да е видяла лицата на някои от похитителите, те логично са се отървали от нея. Ако източат този язовир, освен Бончева, доста интересни находки могат да намерят.Но най-удобната версия на МВР е че Бончева е отвлякла съпруга си. За смях станаха през цялата акция, за смях стават и с версиите си. Българската полиция е импотентна. Може само да привиква на кафенца Маргините и Златко баретата и да имитира дейност пред народа, но народа последния месец яко й се смя.Та нека да източат язовира и някоя телевизия да предава пряко какво ще открият там, защото всичко открито ще бъде потулено иначе. В България не стават убийства и отвличания, няма мафия - всичко е наред, нали? Поне такова е поведението на МВР.
24
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
това е най-лесната версия за да се приключи всичко мирно и тихо, те знаят че не могат и няма да намерят Камелия и сега хвърлят вината върху нея. Какво спаха когато Бончев беше отвлечен и не разбраха това тогава????
23
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Глупости!
22
0
 
1
 
! Отговори
theNiksan преди 15 години
тая новина да не е от вестник ШОК ! Тия куките да не са фенове на Агата Кристи!?
21
0
 
1
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
Ай не бързайте с изводите, щото ако недай си боже след един месец и нея намерят както него в полуобезформено състояние, МВР и версиите си отново ще стане за резил! А иначе версията изобщо не звучи неправдоподобно, но докато времето не покаже истината, нищо не може да се каже! Още повече, че и тия версии се бълват часове след Брюкселския доклад и лично аз се съмнявам до колко са сериозни...
20
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
това ептен като по американските филми... сигурно е избягала в мексико :Д
19
0
 
1
 
! Отговори
друга мишка преди 15 години
А спомняте ли си мнението на Пустинната мишка от преди няколко дни по темата, той беше развил подобна хипотеза и я беше написал няколко пъти по коментарите, та ние му се смяхме, ама може да излезе прав! Честно казано, нищо не би ме учудило, щом става въпрос за пари.
18
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
haha, nqkoi tuk v saita beshe napravil tochno takuv komentar oshte kogato go pusnaha, e malko poukrasen, no inache sushtiq. bravo, imalo znachi i hora s detektivski umeniq tuk!
17
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ami da...gvelikata agenciq tova izmisli...puk za6to ne, tukmo i prestupnost nqma.... :):))
16
0
 
1
 
! Отговори
baby преди 15 години
Това вече ми заприличва на латиносериал, тя го отвлекла, ама после нея, ама после пък тя избягала с парите. Толкова ги мързи да работят, че си измислят какви ли не глупости. Кой знае жената в какво състояние е сега.........
15
0
 
1
 
! Отговори
finder преди 15 години
Това е тъпотията на века. Защо да го отвлича като може просто да го застреля и пак всичко остава за нея, при значително много по-нисък риск от разкриване. Наистина трябва да си пълен за да повярваш на подобна тъпотия, а тоя който го е измислел е супер нагъл, но от *** друго не може да се очаква.
14
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Случаят с Даниела Терзийска е от съвсем различно естество! Там не са намесени много пари - семейството е бедно. Там задържаха убийцата, разкриха я, адвокатката и не се нае да я оневинява в предаването на Кеворк Кеворкян, в ефир. Полицията работеше по основната хипотеза - убийство от психично болната майка - още в първите часове, преди обсадата и политическия натиск. Тази версия беше изложена пред бащата и някои от колегите му много преди ескалацията на напрежението. Бащата се раздели с жената!Бащата се раздели с жената!Пак повтарям - БАЩАТА СЕ РАЗДЕЛИ С МАЙКАТА на убитото дете! Това е най-сигурният аргумент в полза на истината. Първо таксиметровият шофьор беше подхлъзнат в "Шоуто на Слави", а после, разбрал истината, остави нервноболната си жена!Не мешайте двата случая. С Бончеви става въпрос за поръчково отвличане с цел откуп, а другото е битово убийство, което е често срещано явление и много лесно разкриваемо.
13
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
...отиват си хора, човешки животи, а никой не хае за тях... вместо всичките тези пари да идат в науката или екологията... ние се избиваме за тяххх ....
12
0
 
1
 
! Отговори
staria преди 15 години
.....и вярна съм съпруга - отпред,.....на моя мил съпруг - отзад!...../ от една песничка /