Кола прегази майка с дете на пешеходна пътека

5-годишното момченце е с опасност за живота в русенската болница
20 авг 2008 12:19,
68
Кола прегази майка с дете на пешеходна пътека
Снимка: Булфото

Майка с дете са прегазени на пешеходна пътека, съобщиха от МВР.

25-годишната жена пресичала улицата заедно с 5-годишния си син, когато са блъснати от "Опел Кадет", управляван от 21-годишен шофьор.

Инцидентът станал в русенския квартал "Средна Кула".

Настанени са в Интензивно отделение, детето е с контузии по главата и с опасност за живота, майка му е с охлузвания.

Водачът не е употребил алкохол, по случая е образувано дознание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тва са ей такива пикльовци,които вземат на тате колата и се правчт за важни....гъзареят........нещастници......Дано детенцето се оправи и не му останат травми цял живот...
26
2
 
0
 
! Отговори
koil преди 15 години
така си е караме 20 годишни коли не от пинтилък а това ни са възможностите НО ВСЕ ПАК СИ Е ЗА ХУБАВО ЗАЩОТО С ТЕЗИ ТАРАТАЙКИ ВСЕ ПАК ПРИ ЗЛОПОЛУКА НЯКОЙ ОЦЕЛЯВА А С НОВИТЕ КОЛИЧКИ ГИ СЪБИРАТ С ПЕНСЕТИ ЗА ДНК КОЕ ПАРЧЕ НА КОЙ Е ......НЕ КОЙ КАКВА КОЛА КАРА А КУЛТУРА ЛИПСВА...ако беше с нова кола този *** какво нищо ли нямаше да им има или щеше да се потули защото е паралия и ще паднат парички
25
2
 
0
 
! Отговори
zadrastinqk преди 15 години
Е,сега разбрах,че съм задръстеняк.Усетих ти иронията.Жалко е това,че в България да дадеш път(дори ида си с предимство) е равно на унижение.Факт!
24
2
 
0
 
! Отговори
zadrastinqk преди 15 години
Е,сега разбрах,че съм задръстеняк.Усетих ти иронията.Жалко е това,че в България да дадеш път(дори ида си с предимство) е равно на унижение.Факт!
23
2
 
0
 
! Отговори
пешеходец преди 15 години
Когато съм пешеходец, имам предимство, но някои шофьори, повечето, не ми го дават, и аз се дразня, затова, че ми отнемат правото. Помислих си, какво да направя, че да не се ядосвам. И намерих решение- пресичам където ми падне, и аз ставам нарушител, не се сърдя на никого, пък и рискът да те сгазят на пешеходна пътека е по- голям, тъй като там съм спокоен, съответно неподготвен. Пресичането където ми падне ми носи тръпка... Дотам го докарахме...
22
2
 
0
 
! Отговори
Селяк прос' преди 15 години
Нещо май само младите са ви виновни?? Я се вижте вас... Ако имаше кой да ни възпитава нямаше да сме такива, но след като директорът на училището ми кара като на рали в двора какъв шофьор очаквате да стана аз ?!!!!
21
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защо ли не съм виждал КАТ да спират капутите, които отнемат предимството на пешеходците? Дали не е време куките да си свършат работата !!!!
20
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В интерес на истината, в София по-често спираме на пешеходните пътеки. Не превръщайте темата в глупав спор София - Прованса. А иначе, ТОВА *** ТРЯБВА ДА ОТИДЕ В ЗАТВОРА. СЕЛЯНИН МРЪСЕН !!! /не защото живее в Русе, а защото си е ***/.
19
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
К(О)пел с кадет
18
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всякакви селяни и *** си избив2ат комплексите зад волана. Излязат ли от колата са по-ниски от тревата и по-тихи от водата. 30 години без право на замяна за този , а при убийство - доживот. Ако не се правиом с тези дребни гнусни душици как ще си уредим по-трудните и сложни проблеми?
17
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Копел с Кадет
16
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какво да очакваш от селяни с коли на по 20 години, които се изживяват като състезатели. Ако бяхме една нормална държава трябваше доживотна да получи.
15
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Дано да се оцелее детенцето , и майката да се оправи също.Хареса ми коментара на номер 5 - защо не публикуват имената на тези убиици, защо винаги остават анонимни, докато със Ставииски ни проглушиха ушите...
14
2
 
0
 
! Отговори
MI преди 15 години
Che kak niama da sediat takiva zad volana? Ia vizte koi stoi na kormiloto na durzavata. Vun komunistite i Dogan ot upravlenieto na Bulgaria! Te sa MASOVI UBIIZI!
13
2
 
0
 
! Отговори
Бъззз преди 15 години
В София давали предимство на пешеходците... да бе да :) Пешеходците в столица са толкова подплашени от шофьорите, че дори и да им дадеш път, не смеят да преминат улицата.
12
2
 
0
 
! Отговори
леля мара преди 15 години
аман,аман,аман от такива на волана,на кормилото на мотора,в тролея,в трамвая,в автобуса,в училището.каква държава искаме да бъдем с такова агресивно поколение!? а махнаха и казармата дето влизаха диваци и излизаха поучовечени.не всички са такива но са доста....
11
2
 
0
 
! Отговори
чичо преди 15 години
При всички случаи вината е на шофьора. Но защото и аз шофирам, и срещам всякакви непохватници с коли, когато ходя, винаги - дори на пешеходна пътека, преди да пресека, се оглеждам. Това че има право, не бива да успокоява пешеходеца и той да се втурва изведнъж. Така може да не остави възможност на водача за реакция. Дано пострадалите бързо се възстановят!
10
2
 
0
 
! Отговори
J. преди 15 години
Факт е, че водачите на МПС дават предимство на пещеходната пътека предимно в София, не винаги разбира се, но... Не съм софиянец, но ми е направило добро впечатление - в Пловдив, Варна и Бургас (лични наблюдения) пешеходците те гледат недоумяващо, когато им дадеш път, пък дори някоя усмивка можеш да получиш:)
9
2
 
0
 
! Отговори
gandoni преди 15 години
горкия шофьор - няма никаква вина - каква работа има тази майка да пресича улицата с детето си и то баш по пешеходна пътека - сега е нормално в нашата справедлива държава , като излезе от болницата да я осъдят да заплати на шофьора нанесените щети по колата му...
8
2
 
0
 
! Отговори
цочо преди 15 години
... Какви ги дрънкате за купени книжки, стари коли, лоши пътища... Тук става дума за обикновена простотия, има една категория хора, на които им се преобръща стомаха да дадат предимство някому, нищо че за длъжни- по закона на джунглата се чувства по- силен, защото е с кола- "Предимство на пешеходец - ДА-ДА..."