Двама младежи загинаха в зверска катастрофа

Инцидентът станал тази нощ в плевенското село Комарево
27 авг 2008 12:45,
98
Двама младежи загинаха в зверска катастрофа
Снимка: Булфото

Двама млади мъже загинаха при зверска катастрофа тази сутрин в плевенското село Комарево. В колата са пътували четирима младежи.

Инцидентът станал около 02.20 ч., на ул. "Хан Кубрат" в селото. Лек автомобил Сеат Кордоба със софийска регистрация, управляван от 21-годишен мъж от същото село, при движение с несъобразена скорост,  се удря в крайпътно дърво в дясно по посока на движението.

Водачът загубил контрол над автомобила заради високата скорост.

За ликвидиране на щетите от катастрофата е извикан и специализиран екип на РС”ПБС” - Плевен.

Пожарникарите с хидравличен уред са разрязали вратите на лекия автомобил и освободили пострадалите. Водачът е починал на място.

Возещият се зад водача 22-годишен мъж от с. Комарево е откаран в ЦСМП – Плевен, където по-късно също е починал.

Другите двама пътници – младежи на 18 и 19 години от с. Комарево са получили фрактури на крайници и охлузни рани, като 19-годишният младеж е настанен в Ортопедична клиника – Плевен за лечение, без опасност за живота, а 18-годишният е оставен за наблюдение в МБАЛ - Плевен, без опасност за живота, с охлузни рани.

Водачът и пътниците не са ползвали обезопасителни колани.

Произшествието е посетено от дежурна оперативна група. Уведомен е дежурен прокурор от ОП – Плевен. Работата продължават служители на РПУ Долна Митрополия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Спокойно младеж, и на тебе ще ти изневери късметът и на тебе ще ти дойде реда!
38
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Карайте внимателно, това е. Младите лапета си въобразяват, че като владеят добре колата и имат предимство и всичко е ОК. Не е ... защото колкото и добър шофьор да си, насреща ти винаги може да излезе пиян, животни по шосето, кола със повреда или просто две коли една до друга да изскочат иззад завоя. В тези случаи колкото и добър шофьор да си, ако караш бързо си размазан. Ако караш внимателно винаги можеш да спреш. И няма да си размазан, просто е.
37
8
 
32
 
! Отговори
* преди 15 години
и аз карам от 18-годишен, но стъпя ли на магистралата, няма 100, няма 200 - ръчкам на 6-та и с 240 !!! Не само че ще стигна по - бързо, ами и съм супер гъзар! Като почна да мигам с дългите ще се пребият мравките да се приберат в другта лента!
36
8
 
32
 
! Отговори
Дошев преди 15 години
Който и да погледне статистиката за последните години ще разбере, че катастрофите НЕ се увеличават, а се пише повече за тях. Допреди 15-на години са загивали по 1300 до 1500 души годишно (при това колите бяха бавни и много се чакаше докато се купи). Подобни "новини" не са новини, а са за специализираните криминални хроники, работа на полицията са. Интерес от това да се раздухват публично имат в КАТ, понеже всяка година си измислят нови и нови глоби за щяло и нещяло. Парадира се с глупави акции и мерки, чиято полза е не просто нулева, а отрицателна.
35
8
 
32
 
! Отговори
tik tak преди 15 години
na maika vi balaci ako se slu4i na va6i rodnini 6te ronite salzi ama kato e na 4ujdite hora rasite gluposti po hubavo si zamal4ete .Leka im prast na mom4etata
34
8
 
32
 
! Отговори
Трън преди 15 години
Абе половината от форума пишат, молят се, умоляват, не карайте бързо. С молби мислите ли, че става нещо??? Колко кампании преминаха, колко репортажи за размазани коли, колко коли, плакати, фалшифи полицейски сложиха по пътя. И катастрофите се увеличават. С молби можем да си баем по форумите и да си чешем езиците.Трябват санкции, *** такива санкции че караш ли пил или надвишиш с 50 км час разрешената скорост, след тва цяла година да гладуваш като мръсно псе, защото всъщност си такова. Конфискация на кола, четирицифрени глоби, да му изтръгнеш от кухата глава идеята да се прави на рали състезател по улицитец.Никой не може да отсъди дали някой си заслужава такава съдба, дали му се пада, но със сигурност ако шофьорът не е спазил правилата, няма да изпитвам съжаление. На мястото на дървото, можеше да е друга кола с хора!!! И за някой по рано изказващ се, и познат да беше, и за него никакво съжаление. За мен това с ранната възраст не е никакво оправдание, аз си карам от 18 годишен вече доста години, но акива произволия не си позволявам. Не е толкова до възрастта, колкото до възпитанието... Така че от мен никакво съжаление за такива, които застрашават сигурността на другите заради избили хормони, самовлюбеност или избиване на комплекси. Да ни кажа, че ако някой застраши моята сигурност, в конкретна ситуация, аз лично ще го разчекна на капака на скапаната му трошка!!!
33
8
 
32
 
! Отговори
marto преди 15 години
pytnite incidenti ne se sluchvat, te se predizvikvat, leka im pryst na mom4etata no mislq 4e e kraino vreme da se zamislim dokato karame , ne samo da 4upim stoiki po puti6tata i da si mislim 4e sme nai-golemite shofiori i tova nqma da ni se slu4i na nas
32
8
 
32
 
! Отговори
joro преди 15 години
връщам се от погребение на мой близък приятел, който загина в неделя при катастрофа с мотора си близо до Златни пясъци.хора, карайте бавно.. спазвайте знацитеТвърде малко време имаме на тази земя за да си тръгваме от нея по този начин.
31
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Колко млад народ ... не е истина .. Хора вземете се в ръце!!!Следващите може да сме ние! Няма застраховани на пътя!
30
8
 
32
 
! Отговори
stefan преди 15 години
пътните произшествия започват да се увеличават с всеки изминал ден . на първо място се слага несъобазената скорост , алкохол и т.н. И в повечето случаи катастрофите се предизвикват от такива *** които си мислят че могат да карат а не мислят за пораженията които могат да сторят ако стане нешо . Това че са гледали малко повечко филми и се пробват да имитират това в истинския живот .. това е най-големия дефект на човека че винаги се опитва да копирва ..
29
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Това вече е безобразие!!! Управляващи, вземете някакви мерки... катастрофите по пътищата на България вместо да намаляват - се увеличават :( ... и загиват се млади хора на по 19,20, 21 години и пак без колани ццц твърди глави носите. Докато чакаме нашите страхотни политици да подобрят пътната инфраструктура, което невиждам да стане скоро, мисля че единствено ние сами можем да се опазим от Ада по пътищата! Не е толкова трудно, само спазваш няколко прости правила - уважавай този отсреща ти, не карай с превишена скорост, не карай пил!
28
8
 
32
 
! Отговори
пешо преди 15 години
моля ви, позволете на прилагателното "зверска" да се пенсионира с почести от заглавията на информацията за катастрофи. Не мисля, че някога съм чел подобна тема, без катастрофата да е описана като "зверска". Досадно и банално.
27
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Бай *** не спи.
26
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
абе вие добре ли сте .. няма зачение с колко са карали дали са били пияни дали са имали колани .. що за хора сте вие бе !?! Ако това беше се случило на ваши близки или познати на дали щяхте да приказвате така .. спестете си противните коментари
25
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
nikoga ne karai po burzo ot kolkoto tvoqt angel hranitel moje da leti
24
8
 
32
 
! Отговори
@ преди 15 години
"Лек автомобил Сеат Кордоба със софийска регистрация, управляван от 21-годишен мъж от същото село, ..."Софиянци, видяхте ли че сте селяни ?
23
8
 
32
 
! Отговори
Ivo преди 15 години
Da drugiq put s udovolstvie kato te vidq 6te te pregazq.Posle ako si o6te jiv 6te te ostavq da izrazish pak podobno mnenie tuk.
22
8
 
32
 
! Отговори
duhcho преди 15 години
mnogo hubavo tova e nai priqtnata novina ot onaq na okolovrastnoto kefa se totalno kato umirat mladi hora iskam oshte mnogo takiva katastrofi ako moje i malko po brutalni i zverski i povechko jertvi
21
8
 
32
 
! Отговори
Ivo преди 15 години
Skorostta uvli4a mnogo,vednuj opitash li ot neq izgrajdash navik za burzo karane i tova ostava za cql jivot.Zaginalite sa kolkoto men jalko za mladite hora,Priznavam 4e karam burzo,vzimam li4en primer i zapo4vam da karam po bavno.
20
8
 
32
 
! Отговори
siska преди 15 години
ohh pisna mi vsqla sytren kato stana i se nqkoi se blasna i se obil ama vsqka sytren denq mi zapo4va s nqkoi katastrova molq vi se karaite po vnimatelno